Έρχεται κομήτης; -Κι άλλη πρόβλεψη για το επερχόμενο τέλος του ανθρώπου (ΒΙΝΤΕΟ)


Ένας αμφιλεγόμενος συγγραφέας ο Γκράχαμ Χάνκοκ παρουσίασε μία νέα θεωρία για έναν κομήτη που θα καταστρέψει τη Γη σε 20 χρόνια.


Ο συγγραφέας παρουσιάζει τη θεωρία του σε ένα νέο βιβλίο το οποίο φέρει τίτλο «Οι μάγοι των Θεών» και αποτελεί μια συνέχεια του βιβλίου του τα «δακτυλικά αποτυπώματα των Θεών», το οποίο εμφανίστηκε στα ράφια των βιβλιοπωλείων το 1995.

Ο Χάνκοκ πιστεύει ότι ένας εξελιγμένος πολιτισμός αφανίστηκε από έναν κομήτη πριν από 12.800 χρόνια και ο ίδιος ισχυρίζεται πως έχει στοιχεία που βασίζονται σε «νέα ταξίδια στους πιο μυστηριώδεις αρχαιολογικούς χώρους του κόσμου» [1].

Σε άρθρο του στην Daily Mail [2] έγραψε χαρακτηριστικά ότι ο πολιτισμός αυτός φαίνεται ότι είχε «μαγικές και άγιες δυνάμεις».

«Είναι αυτό που αποκαλώ εγώ οι μάγοι των Θεών».

Και συνεχίζει: «Οι τρεις μάγοι άφησαν ένα μήνυμα για εμάς, όχι ένα μεταφορικό και πνευματικό μήνυμα, αλλά μια άμεση και επείγουσα προειδοποίηση. Τι συνέβη πριν συμβεί ξανά; Τι κατέστρεψε τον κόσμο τους πριν καταστρέψει τον δικό μας;».

Αυτό που ο ίδιος εννοεί είναι ένας κομήτης, ο οποίος πιστεύει ότι θα είναι «χίλιες φορές χειρότερος από την έκρηξη ενός πυρηνικού όπλου».

Αν και οι θεωρίες του έχουν αμφισβητηθεί ευρέως από την ακαδημαϊκή κοινότητα, τα βιβλία του έχουν πουλήσει περισσότερα από πέντε εκατομμύρια αντίτυπα.
Δείτε επίσης:
Όπως λέει στην παρακάτω συνέντευξή του στο BBC ο ίδιος δεν τον ενδιαφέρουν οι απόψεις τον ανθρώπων γι αυτόν.


«Η δουλειά μου είναι να παρουσιάζω μια εντελώς εναλλακτική θεώρηση της ιστορίας», είπε.

Αόρατα Γεγονότα
Αναφορές:

  1. https://grahamhancock.com/magicians/
  2. http://www.dailymail.co.uk/news/article-3230040/Best-selling-author-Graham-Hancock-argues-cosmic-explosion-soon-strike-Earth.html
  3. http://www.huffingtonpost.co.uk/2015/09/11/graham-hancock-magicians-of-the-gods-author-says-earth-destroying-comet-heading-to-earth-in-20-years_n_8122988.html?utm_hp_ref=uk

Οι αναρτήσεις μας μπορούν να δημοσιεύονται από οποιονδήποτε αρκεί να αναφέρεται εμφανώς ο ενεργός σύνδεσμος μας.

Δημοσίευση σχολίου

Επιτρέπονται σχόλια σε ότι γλώσσα θέλετε, φυσικά και σε greeklish.
ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ ΔΕΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ

ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΩΝ ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΩΝ

ΔΕΝ ΦΕΡΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΑ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Νεότερη Παλαιότερη

'