Η Εκκλησία του Σατανά για άλλη μια φορά, απαιτεί Ισονομία -Αυτή τη φορά στο Αρκάνσας των ΗΠΑ (ΒΙΝΤΕΟ)


Θα μάθουν ποτέ οι χριστιανοί νομοθέτες; Όταν οι δικαστές των ΗΠΑ ανοίγουν την πόρτα στον Θεό, αποδεχόμενοι τα χριστιανικά σύμβολα στα κυβερνητικά κτίρια, κυριολεκτικά ανοίγουν την πόρτα στον Σατανά ...Και την Εκκλησία του Σατανά.


Οι Times του Αρκάνσας αναφέρουν ότι η Πολιτειακή Συνέλευση του Αρκάνσας ενέκρινε ένα άγαλμα των Δέκα Εντολών να τοποθετηθεί στο κυβερνητικό μέγαρο τον Απρίλιο. Την Τρίτη, η Εκκλησία του Σατανά επανήλθε με την απαντητική της επιστολή που εστάλη συστημένη στην Πολιτειακή Επιτροπή Τεχνών και Λόγου, ζητώντας την άδεια να εγκαταστήσει ένα μνημείο του Σατανά δίπλα στο μνημείο των Δέκα Εντολών.

Αν αυτή η ιστορία σας ακούγεται οικεία, είναι επειδή έχει ξανασυμβεί. Τον Ιούνιο, το Ανώτατο Δικαστήριο της Οκλαχόμα διέταξε το μνημείο των 10 Εντολών να αφαιρεθεί από το έδαφος του κυβερνητικού μεγάρου, αφού η Εκκλησία του Σατανά απαιτούσε ίσο χρόνο για το άγαλμα του Bahomet. Το άγαλμα του Bahomet, - το οποίο εικονίζει τον Θεό τους με κεφάλι κατσίκας- να κάθεται σε θρόνο, ενώ προσδίδει σοφία στα καθισμένα παιδιά δίπλα του,  κατασκευάστηκε σε βιομηχανικό κτίριο στο Ντιτρόιτ.

Ο νόμος των ΗΠΑ απαιτεί αυστηρό διαχωρισμό εκκλησίας και κράτους -όπως κάνουν και πολλά πολιτειακά συντάγματα, συμπεριλαμβανομένης της Οκλαχόμα -αλλά οι πανούργοι χριστιανοί νομοθέτες του Αρκάνσας πιστεύουν ότι έχουν βρει ένα παραθυράκι στο νόμο. Ισχυρίζονται ψευδώς ότι το μνημείο τιμά την ανύπαρκτη επιρροή των Δέκα Εντολών στους ιδρυτές του αμερικανικού κράτους. Ισχυρίζονται ότι:

"Οι Δέκα Εντολές αντιπροσωπεύουν μια φιλοσοφία της Κυβέρνησης που υποστηρίχθηκε από πολλούς από τους ιδρυτές αυτού του έθνους και από πολλούς στο Αρκάνσας και άλλους Αμερικανούς σήμερα, ότι ο Θεός έχει χειροτονήσει την πολιτική κυβέρνηση και έχει αναθέσει περιορισμένη εξουσία στους πολιτικούς της κυβέρνησης, ότι ο Θεός έχει περιορίσει την εξουσία της αστικής κυβέρνησης, και ότι ο Θεός προίκισε τους ανθρώπους με ορισμένα απαράγραπτα δικαιώματα, μεταξύ των οποίων η ζωή, η ελευθερία και η επιδίωξη της ευτυχίας."

Πρώτα απ 'όλα, αυτή η τελευταία δικαιολογία για τον εξαναγκασμό της χριστιανικής θρησκείας προς τους μη-Χριστιανούς είναι πρόχειρη, στην καλύτερη περίπτωση. Δεύτερον, δύο μπορούν να παίξουν σ' αυτό το παιχνίδι. Το Δελτίο Τύπου της Εκκλησίας του Σατανά επιμένει ότι το μνημείο τιμά επίσης την ιστορία του αμερικάνικου έθνους και τη συνεισφέρει στο σύστημα πεποιθήσεων με τους Νόμους των ΗΠΑ, καθώς και:

 "Διάφορα κυνήγια μαγισσών και αποτελεί ιστορικό φόρο τιμής στους διωκόμενους ελεύθερους στοχαστές και «αιρετικούς» οι οποίοι βοήθησαν την πληροφόρηση της αμερικανικής κοσμικής νομολογία."

Αυτοί οι νομοθέτες λένε, επίσης, ότι το μνημείο τους είναι ιδιωτική χρηματοδότηση, καθώς αν εμφανίζονται θρησκευτικά σύμβολα στην δημόσια περιουσία για ορισμένες θρησκείες και όχι για άλλες τότε δεν είναι εντάξει.

Η Huffington Post προσθέτει ότι η Εκκλησία του Σατανά υποστηρίζεται από τους άθεους, τους Ινδουιστές και τους vegans που απαιτούν την τοποθέτηση των προτεινόμενων αγαλμάτων στο κυβερνητικό κτίριο.
Δείτε όλο το χρονικό:
Είναι σοβαρή η Εκκλησία του Σατανά;

Ενώ η σκέψη ενός σατανικές μνημείου να δεσπόζει πάνω από ένα μνημείο των Δέκα Εντολών είναι ξεκαρδιστική, η Εκκλησία του Σατανά είναι πολύ σοβαρή ώστε να προσβάλει τη μισαλλοδοξία και την καταπάτηση της χριστιανικής Δεξιάς σχετικά με τα δικαιώματα των μη χριστιανών.

Τον Μάιο του 2014 ο Chris Hayes από το MSNBC ρώτησε τον εκπρόσωπο της Εκκλησίας του Σατανά, Lucien Greaves, τι ο ίδιος και οι συνάδελφοί του σατανιστές προσπαθούν να επιτύχουν.

"Lucien, ποια είναι η ιστορία εδώ; Είναι παράσταση; Είναι τρολάρισμα; Τι συμβαίνει ρε παιδιά;"

Ο Greaves εξηγεί ότι η Εκκλησία του Σατανά τρολάρει υπέρ της θρησκευτικής ελευθερίας, του διαχωρισμού εκκλησίας και κράτους, και προκαλεί οποιονδήποτε να πει τι είναι μια θρησκεία.

«Όχι, δεν είναι παράσταση, και δεν είναι απλό τρολάρισμα στην πραγματικότητα. Αλλά θέλουμε να καταστήσουμε σαφές ότι θεωρούμε ότι πιστεύουμε πως μπορούμε να διαχωρίσουμε τη θρησκεία από τη δεισιδαιμονία, και σε μια νομική βάση. Πρέπει ακόμη ή να δίνουμε προτεραιότητα στην δεισιδαιμονία υπέρ των απίστων, ή στις θρησκευτικές απαλλαγές και την προνόμια. Έτσι, έχουμε αυτό το μεταφυσικό/συμβολικό κατασκεύασμα που ενσωματώνει την απόρριψή μας στην αυθαίρετη εξουσία και την προσπάθειά για την προσωπική κυριαρχία. Και ο καλύτερος συμβολισμός για εμάς είναι η Σατανική αφήγηση».

Εδώ είναι το βίντεο με την εκπομπή του Hayes και το επικό τρολάρισμα της Εκκλησίας του Σατανά προς τους «Χριστιανούς» των ΗΠΑ.



Σύνταξη-Μετάφραση Αριστοτέλης Φωκάς για τα Αόρατα Γεγονότα
Οι αναρτήσεις μας μπορούν να δημοσιεύονται από οποιονδήποτε αρκεί να αναφέρεται εμφανώς ο ενεργός σύνδεσμος μας.
DMCA.com Protection Status Άδεια Creative Commons

Δημοσίευση σχολίου

Επιτρέπονται σχόλια σε ότι γλώσσα θέλετε, φυσικά και σε greeklish.
ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ ΔΕΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ

ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΩΝ ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΩΝ

ΔΕΝ ΦΕΡΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΑ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Νεότερη Παλαιότερη

'