Ρωσία: Βρέθηκε πτώμα «εξωγήινου» στις ακτές ποταμού; (BINTEO)

Αμήχανοι οι επιστήμονες
Μυστήριο καλύπτει, προς το παρόν, τουλάχιστον, το μακάβριο εύρημα δύο κατοίκων στις όχθες ποταμού της ρωσικής πόλης Σοσνόβι Μπορ. Οι δύο κάτοικοι βρήκαν την Κυριακή το πτώμα ενός μικρού και παράξενου πλάσματος, που μοιάζει με εξωγήινο, στις όχθες του ποταμού Kovashi, που βρίσκεται κοντά σε μεγάλο εργοστάσιο πυρηνικής ενέργειας.

Δείτε το βίντεο παρακάτω

Η πόλη Σοσνόβι Μπορ κτίστηκε το 1958 για να εξυπηρετήσει τις ανάγκες του πυρηνικού σταθμού στο Λένιγκραντ.

Τα τοπικά μέσα κάνουν λόγο για την ανεύρεση ενός πλάσματος με μυστηριώδες κρανίο, ενώ οι κάτοικοι αρχικά έκαναν λόγο για έμβρυο μεταλλαγμένου κοτόπουλου, ισχυρισμό που απορρίπτουν όμως οι ντόπιοι επιστήμονες, αφού το άγνωστο πλάσμα δεν έχει ούτε λαιμό, ούτε φτερά, επομένως, το συμπέρασμα είναι ότι δεν πρόκειται για πουλερικό, αλλά, ούτε για ψάρι...

Οι επιστήμονες από το Ινστιτούτο Βιοφυσικής του Krasnoyarsk εξέτασαν το μυστηριώδες πλάσμα και δήλωσαν ότι είναι αδύνατον να ορίσουν περί τίνος πρόκειται, ενώ ο βιολόγος, Yegor Zadereev, ανέφερε ότι χρειάζονται εκτεταμένες περαιτέρω μελέτες για να καταλήξουν οι επιστήμονες τι είδους πλάσμα ή τι είδους οργανισμός είναι το παράξενο εύρημα.

Δείτε επίσης:

Η σορός του πλάσματος θα σταλεί στην Μόσχα για να εξεταστεί από επιστήμονες στην ρωσική πρωτεύουσα, αλλά οι ερευνητές που ασχολούνται με τους εξωγήινους είναι ήδη πεπεισμένοι ότι πρόκειται για την σορό εξωγήινου πλάσματος. Ο Scott C Waring, συγγραφέας και ιδιοκτήτης της ιστοσελίδας UFO Sightings Daily, δήλωσε ότι: «Αυτό το μικροσκοπικό εξωγήινο πτώμα που βρέθηκε κοντά σε ποταμό στη Ρωσία δεν έχει καμία ομοιότητα με οποιοδήποτε γνωστό ζώο. Οι Ρώσοι επιστήμονες είναι σε σύγχυση και θα πρέπει να περιμένουμε τα αποτελέσματα των εξετάσεων, τα οποία, υποθέτω, ότι θα περιλαμβάνουν και εξετάσεις DNA».




Αόρατα Γεγονότα
Οι αναρτήσεις μας μπορούν να δημοσιεύονται από οποιονδήποτε αρκεί να αναφέρεται εμφανώς ο ενεργός σύνδεσμος μας. 

Δημοσίευση σχολίου

Επιτρέπονται σχόλια σε ότι γλώσσα θέλετε, φυσικά και σε greeklish.
ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ ΔΕΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ

ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΩΝ ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΩΝ

ΔΕΝ ΦΕΡΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΑ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Νεότερη Παλαιότερη

'