Έπεσε το πλαίσιο του παραθύρου κατά την προσγείωση πτήσης της Ryanair -Ο πανικός του επιβάτη (ΒΙΝΤΕΟ)

Ένας τουρίστας φρίκαρε κανονικά όταν το πλαίσιο του παραθύρου του αεροσκάφους έπεσε στην αγκαλιά του κατά την προσγείωση.


Ο Laurence Gibson τραυματίστηκε ψυχολογικά αφού το πλαίσιο του καλύμματος του παραθύρου έπεσε πάνω του, καθώς η πτήση της Ryanair προσγειωνόταν στο Stansted του Λονδίνου γύρω στις 12:30 μετά τα μεσάνυχτα στις 26 Ιουλίου.

Ο βοηθός διδασκαλίας Laurence Gibson, 37 ετών, κατέφθανε στο αεροδρόμιο Stansted του Λονδίνου μετά από μια εβδομάδα διακοπές στο Γκντανσκ της Πολωνίας με τον φίλο του Matt, την Κυριακή στις 12:30 το βράδυ περίπου, όταν συνέβη το περιστατικό.

«Ήταν η πιο τρομακτική στιγμή της ζωής μου. Είμαι νευρικός επιβάτης συνήθως στις πτήσεις, αλλά αυτό που συνέβη απλώς έκανε τα πράγματα χειρότερα», είπε.

«Μόλις προσγειωθήκαμε, το εσωτερικό του παραθύρου αμέσως έπεσε στην αγκαλιά μου. Η προσγείωση σε μια πτήση είναι το χειρότερο μέρος για μένα και ήδη κρατούσα το χέρι του Matt από πριν. Για λίγο έγινα απολύτως υστερικός».

Ο Laurence δήλωσε ότι η πτήση είχε κρατηθεί μέσω της Ryanair, αλλά το αεροσκάφος ήταν της Air Explore.

Αν και ήταν ταραγμένος, φώναξε για βοήθεια από το προσωπικό.

«Για να είμαστε δίκαιοι με το προσωπικό όμως, φέρθηκε πολύ καλά όσον αφορά το περιστατικό. Όσα συγνώμη και να ζητούσαν δεν θα ήταν αρκετά».

Μια δήλωση από τη Ryanair προς το Πρακτορείο Ειδήσεων Caters, αναφέρει ότι είναι ενήμεροι για το περιστατικό και πήραν μέτρα για να διασφαλίσουν ότι δεν θα συμβεί ξανά.

«Σημειώνουμε την εκτόπιση του καλύμματος του παραθύρου (το οποίο χρησιμοποιείται μόνο για την προστασία του παραθύρου από γρατσουνιές) και ζητήσαμε από την εταιρία που μισθώνει το αεροσκάφος (την Air Explore) να διασφαλίσει ότι δεν θα επαναληφθεί».



Έρευνα-Μετάφραση-Συγγραφή Περικλής Παπαδόπουλος για τα Αόρατα Γεγονότα
Αναφορές:
  1. http://metro.co.uk/2015/07/30/ryanair-window-frame-falls-off-in-mans-hands-during-landing-5319651/ 
Άδεια Creative Commons
Οι αναρτήσεις μας μπορούν να δημοσιεύονται από οποιονδήποτε αρκεί να αναφέρεται εμφανώς ο ενεργός σύνδεσμος μας.

Δημοσίευση σχολίου

Επιτρέπονται σχόλια σε ότι γλώσσα θέλετε, φυσικά και σε greeklish.
ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ ΔΕΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ

ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΩΝ ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΩΝ

ΔΕΝ ΦΕΡΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΑ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Νεότερη Παλαιότερη

'