Βήμα και Έθνος προωθούν τα Lidl -Οι Αποκαλύψεις του διεθνούς τύπου

Με σχεδόν πανομοιότυπα, διθυραμβικά κείμενα για τη λειτουργία των Lidl στην Ελλάδα κυκλοφόρησε το Βήμα και το Έθνος αυτή την Κυριακή.


Οι δύο εφημερίδες δεν μπήκαν καν στον κόπο να βγάλουν δικές τους φωτογραφίες για το θέμα και υποπτευόμαστε ότι έβαλαν αυτές που τους έστειλε το γραφείο Τύπου της επιχείρησης.

Ως εκ «θαύματος» το Βήμα είχε στις πρώτες του σελίδες και ολοσέλιδη καταχώρηση της εταιρείας. Ούτε μια εβδομάδα δεν κρατήθηκαν δηλαδή προκειμένου να εισπράξουν τα διαφημιστικά έσοδα





Ας δούμε όμως τι λένε για τη συγκεκριμένη αλυσίδα σούπερ μάρκετ οι ευρωπαϊκές εφημερίδες. Οι λονδρέζικοι Times έχουν αποκαλύψει ότι εργαζόμενοι των Lidl δουλεύουν εξαντλητικές ώρες κατά παράβαση των ευρωπαϊκών κανονισμών ενώ η ίδια εφημερίδα μαζί με τον Guardian καταγγέλλουν ότι η διεύθυνση κατασκοπεύει τους υπαλλήλους της με κρυφές κάμερες.

Στα σχετικά δημοσιεύματα αναφέρεται ότι η εταιρεία δημιουργεί φακέλους με προσωπικές πληροφορίες για κάθε εργαζόμενο και ειδικά για τις γυναίκες ώστε να προβλέψει εάν πρόκειται να μείνουν έγκυες και να τις απολύσει έγκαιρα. Η εταιρεία έχει διαψεύσει τις σχετικές κατηγορίες.


Παρόλα αυτά το γερμανικό περιοδικό Stern είχε συγκρίνει τις μεθόδους παρακολούθησης των υπαλλήλων με τη λειτουργία των μυστικών υπηρεσιών της πρώην Ανατολικής Γερμανίας (Στάζι)





Παλαιότερο βίντεο από κινητοποίηση έξω από τα Lidl



Αόρατα Γεγονότα
Από το info-war.gr

Οι αναρτήσεις μας μπορούν να δημοσιεύονται από οποιονδήποτε αρκεί να αναφέρεται εμφανώς ο ενεργός σύνδεσμος μας.

Δημοσίευση σχολίου

Επιτρέπονται σχόλια σε ότι γλώσσα θέλετε, φυσικά και σε greeklish.
ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ ΔΕΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ

ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΩΝ ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΩΝ

ΔΕΝ ΦΕΡΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΑ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Νεότερη Παλαιότερη

'