Φωτογραφία Διακοπών Αποκάλυψε Φάντασμα


Μια αθώα φωτογραφία οικογενειακών διακοπών μετατράπηκε σε κάτι σκοτεινό απ' ότι φαίνεται καθώς ένα φάντασμα εμφανίστηκε στο βάθος.


Η φασματική φιγούρα εντοπίστηκε αφού η οικογένεια μουσουλμάνων κοίταξε τις φωτογραφίες που τράβηξαν στις διακοπές του Πάσχα.

Ο εργαζόμενος στο ταχυδρομείο Nurul Islam, 37 ετών, απολάμβανε μια μέρα στο Roundhay Park, κοντά στο Leeds, στο West Yorks, στο Ηνωμένο Βασίλειο, με την αδελφή του, την ανιψιά και τον ανιψιό του Mayrian Islam, 11 ετών, και την 9χρονη Ryhan Kaliq.

Αλλά όταν η οικογένεια είδε τις φωτογραφίες, πρόσεξαν ότι σε μια φωτογραφία του Mayrian και τις Ryhan μπροστά από το κτίριο του 1812 ότι φαινόταν να υπάρχει μια φασματική φιγούρα στα σκαλιά στο βάθος.

Το κτίριο -ένα βικτοριανού στιλ ψεύτικο ερείπιο- χτίστηκε το 1812 από τον George Nettleton για την οικογένεια Nicholson, η οποία αγόρασε το Roundhay Park Estate το 1803 και έχτισε το αρχοντικό και διαμόρφωσε το έδαφος, δημιουργώντας λίμνες.

Η οικογένεια Nurul αναφέρει ότι όλοι σοκαρίστηκαν όταν είδαν την φωτογραφία που μοιάζει να δείχνει ένα ενήλικο που φοράει μανδύα να βαδίζει στα σκαλιά με προτεταμένο το χέρι του.

Όταν η οικογένεια κοίταξε πίσω σε μια φωτογραφία Mayrian και Ryhan θέτοντας μπροστά από μια τρέλα που χτίστηκε το 1812 φάνηκε να υπάρχει μια φιγούρα να στέκεται σε βήματα στο παρασκήνιο

Δείτε επίσης:
Ο Nurul είπε: «Δεν μου αρέσει καν βλέπω τρομακτικές ταινίες και δεν μου αρέσει να κοιτάω αυτή τη φωτογραφία, είναι τρομακτική, δεν υπήρχε κανείς εκεί».

«Η αδελφή μου τράβηξε την φωτογραφία και την είδε πρώτη, το κάστρο δεν είναι πολύ παλιό, αλλά ποιος ξέρει ποιος ζούσε εκεί πριν».

«Τραβούσαμε πολλές φωτογραφίες. Επειδή διάφοροι περαστικοί στέκονταν στα σκαλιά και περπατούσαν τριγύρω, περιμέναμε για να φύγουν πριν τραβήξουμε τη φωτογραφία».

«Περιμέναμε πολύ ώρα, μέχρι που κανείς δεν ήταν εκεί επειδή τα παιδιά ήθελαν να κρατάνε τα χέρια τους. Γι 'αυτό είμαστε σίγουροι ότι δεν υπήρχε κανείς εκεί».

«Δεν σκέφτηκα τίποτα σχετικό ή περίεργο και τράβηξα μερικές ακόμη. Στη συνέχεια πήγαμε σπίτι και κοίταξε τις φωτογραφίες και είδα αυτό το πράγμα στο βάθος που δεν ήταν εκεί πριν.

"Η αδελφή μου είπε:
«Ω Θεέ μου, ένα φάντασμα». Έχω αρχίσει να πιστεύω ότι θα μπορούσε να είναι φάντασμα. Δεν υπήρχε σίγουρα κανείς εκεί όταν τράβηξα τη φωτογραφία."

Ο Kevin Grady, διευθυντής του Leeds Civic Trust, δήλωσε ότι αυτή ήταν η πρώτη φορά που μακάβρια δραστηριότητα καταγράφεται στην περιοχή.

Ο Δρ. Grady, δήλωσε: «Αρχικά υπήρχε μια ξύλινη στέγη στην κορυφή και συνεπώς υπήρχε ένα ανώτερο δωμάτιο που χρησιμοποιούσε η οικογένεια Nicholson. Το κτίριο χρησιμοποιήθηκε ως οικογενειακό σπίτι, ένα δωμάτιο για ράψιμο για τα κορίτσια και εκεί είχαν επίσης κοινωνικές δραστηριότητες».

Συγγραφή-Μεταφράσεις-Απόδοση κειμένων Μαρία Γεωργακοπούλου για τα Αόρατα Γεγονότα

Άδεια Creative Commons
Οι αναρτήσεις μας μπορούν να δημοσιεύονται από οποιονδήποτε αρκεί να αναφέρεται εμφανώς ο ενεργός σύνδεσμος μας.

Δημοσίευση σχολίου

Επιτρέπονται σχόλια σε ότι γλώσσα θέλετε, φυσικά και σε greeklish.
ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ ΔΕΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ

ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΩΝ ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΩΝ

ΔΕΝ ΦΕΡΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΑ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Νεότερη Παλαιότερη

'