Λαπαβίτσας: Η «Λαϊκή Ενότητα» δεν φοβάται τη δραχμή

Η «Λαϊκή Ενότητα» δεν είναι κόμμα, αλλά ένας μετωπικός σχηματισμός, σε υγιή βάση, που δεν φοβάται προσφυγή στο εθνικό νόμισμα επισήμανε ο βουλευτής κ. Κ. Λαπαβίτσας, ο οποίος άσκησε έντονη κριτική στην κυβέρνηση για την πρόωρη προσφυγή στις κάλπες και γιατί εφάρμοσε μνημονιακές πολιτικές.

 Ο κ. Λαπαβίτσας σημείωσε ότι η «Λαϊκή Ενότητα» θα πει συγκεκριμένα πράγματα στον λαό, διαθέτει πρόγραμμα και σημείωσε ότι το εθνικό νόμισμα είναι μία πολύ σοβαρή εκδοχή. «Θα στηριχτούμε και εκεί προσφεύγουμε, στον ελληνικό λαό. Τα σηκώνει όλα αρκεί να ξέρει που πάνε τα πράγματα», τόνισε μιλώντας στην ΕΡΤ.

Δείτε επίσης:

Αναφερόμενος στο δημοψήφισμα και ερωτηθείς για τον εκλογικό στόχο του κόμματος, ο κ. Λαπαβίτσας τόνισε πως «είναι πολύ δύσκολη η προσπάθεια που κάνουμε και με κόστος για όλους μας. Εκείνο που προσλαμβάνουμε είναι πολύ μεγάλη στήριξη του κόσμου που νιώθει προδομένος και απογοητευμένος». Επανέλαβε ότι η χώρα δεν χρειάζεται εκλογές, που οποίες όμως «δυστυχώς έγιναν» και εκτίμησε ότι «ο μνημονιακός ΣΥΡΙΖΑ συνειδητοποίησε ότι σύντομα η αντίδραση θα έπαιρναν μορφή χιονοστιβάδας».

Αόρατα Γεγονότα
Οι αναρτήσεις μας μπορούν να δημοσιεύονται από οποιονδήποτε αρκεί να αναφέρεται εμφανώς ο ενεργός σύνδεσμος μας.

Δημοσίευση σχολίου

Επιτρέπονται σχόλια σε ότι γλώσσα θέλετε, φυσικά και σε greeklish.
ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ ΔΕΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ

ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΩΝ ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΩΝ

ΔΕΝ ΦΕΡΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΑ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Νεότερη Παλαιότερη

'