Στήσε τον ηλεκτρονικό πάγκο σου και πούλα τα αγροτικά προϊόντα σου! (ΒΙΝΤΕΟ)

Η Gigagora είναι η καλύτερη ηλεκτρονική αγορά για την προώθηση και αναζήτηση των Ελληνικών προϊόντων διατροφής, επιχειρήσεων τροφίμων και παρεμφερών επιχειρήσεων. Χιλιάδες επισκέπτες από την Ελλάδα και το εξωτερικό αναζητούν, συγκρίνουν και βρίσκουν εδώ, ποιοτικά προϊόντα με τις καλύτερες τιμές.


• Η Gigagora δεν πουλάει ούτε αγοράζει προϊόντα, αλλά απλά διευκολύνει την επαφή μεταξύ καταναλωτή και παραγωγού ή επιχειρήσεων τροφίμων, μέσα από μια αυτοματοποιημένη διαδικασία, σε  ένα απλό, λιτό και φιλικό περιβάλλον διαχείρισης. Ο ιστότοπος λειτουργεί σε δύο γλώσσες (Ελληνικά και Αγγλικά), ώστε να διευκολύνεται η αγοραπωλησία και με το εξωτερικό.

Δείτε τις υπηρεσίες που προσφέρει η Gigagora

Είναι η σύγχρονη τάση στο εμπόριο, ένα διαδραστικό ηλεκτρονικό εμπορικό κέντρο, με επιμέρους ηλεκτρονικά καταστήματα, όπου μπορούν αγοραστές και πωλητές να συνευρεθούν, να ανταλλάξουν πληροφορίες για τιμές και προσφορές προϊόντων και να συνδεθούν άμεσα μεταξύ τους μέσα από αυτήν την πλατφόρμα, καταλήγοντας στην αγοραπωλησία.

Με τους διαδραστικούς χάρτες οι αγοραπωλησίες μπορούν να γίνονται είτε σε τοπικό επίπεδο, δηλαδή στην ίδια περιοχή, είτε σε οποιαδήποτε απόσταση. Έτσι υπολογίζονται εύκολα τα έξοδα μεταφοράς, αν υπάρχουν. Οι συναλλασσόμενοι κάνουν τις επιλογές τους και με κριτήριο την απόσταση, αν θεωρούν ότι αυτό τους συμφέρει καλύτερα. Οι αγοραστές θα συμφωνήσουν απευθείας με τους πωλητές μέσω της πλατφόρμας, για τον τρόπο πληρωμής και μεταφοράς – παράδοσης των προϊόντων.

• Οι προμηθευτές (παραγωγοί, συνεταιρισμοί, επιχειρήσεις τροφίμων κλπ) με την συμμετοχή τους πετυχαίνουν να διαθέσουν απευθείας στους καταναλωτές τα προϊόντα τους, στην τιμή που επιθυμούν, χωρίς μεσάζοντες.  Μπορούν να δημιουργήσουν το δικό τους ηλεκτρονικό κατάστημα και να έχουν στην διάθεσή τους έναν επιπλέον τρόπο πώλησης –πέραν του κλασικού - σε μια τεράστια αγορά, στην περιοχή τους, σε όλη την Ελλάδα, αλλά και στο εξωτερικό. Αποκτούν έτσι μια ισχυρή παρουσία στο internet με το δικό τους ηλεκτρονικό κατάστημα, επεκτείνοντας την επιχείρησή τους, ώστε να βελτιώσουν τις πωλήσεις τους, άρα και την κερδοφορία τους.

Πολλά καταστήματα τροφίμων διαθέτουν ήδη ηλεκτρονικά καταστήματα, όπου όμως οι αγοραστές δεν έχουν την δυνατότητα που τους προσφέρει η Gigagora να συγκρίνουν ποιότητα και τιμές. Μέσα από μια εύκολη διαδικασία με την δυνατότητα σωστής κατηγοριοποίησης που διαθέτει το site, οι αγοραστές βρίσκουν τα προϊόντα που τους ενδιαφέρουν και έρχονται γρήγορα και αποτελεσματικά απευθείας σε επαφή με τον προμηθευτή.

• Οι αγοραστές (καταναλωτές, κοινωνικές ομάδες, επιχειρήσεις, super market, ξενοδοχεία, εστιατόρια, τοπικές αγορές κλπ) αναζητώντας τα προϊόντα που τους ενδιαφέρουν, βρίσκουν μεγάλη ποικιλία και έχουν την δυνατότητα να ωφεληθούν συγκρίνοντας ποιότητα και τιμές από την οθόνη του υπολογιστή τους. Επιπλέον οι αγοραστές είτε είναι μεμονωμένοι ή κοινωνικές ομάδες μπορούν και αυτοί με το δικό τους Ηλεκτρονικό Εργαλείο Ζήτησης Προϊόντων να αναζητούν προσφορές για τα προϊόντα που τους ενδιαφέρουν.

Ιδιαίτερα σημαντικό για όσους συμμετέχουν στην Gigagora είναι η αξιολόγηση των προμηθευτών από τους αγοραστές, αλλά και η αξιολόγηση των αγοραστών από τους προμηθευτές.

• H Gigagora έχει σκοπό να βοηθήσει στις συναλλαγές μεταξύ προμηθευτών και αγοραστών και όχι να τους ανταγωνιστεί


Αόρατα Γεγονότα

Οι αναρτήσεις μας μπορούν να δημοσιεύονται από οποιονδήποτε αρκεί να αναφέρεται εμφανώς ο ενεργός σύνδεσμος μας.

Δημοσίευση σχολίου

Επιτρέπονται σχόλια σε ότι γλώσσα θέλετε, φυσικά και σε greeklish.
ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ ΔΕΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ

ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΩΝ ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΩΝ

ΔΕΝ ΦΕΡΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΑ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Νεότερη Παλαιότερη

'