Εκλογές στις 20 Σεπτεμβρίου -Ενώ στο Ισραήλ περιμένουν τον μεσσία και στην Τουρκία επικρατεί αστάθεια

Ο Αλέξης Τσίπρας απεύθυνε μήνυμα προς τον ελληνικό λαό στις 8 και στη συνέχεια θα επισκεφτεί τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας. Δεν θα δοθούν διερευνητικές εντολές και αμέσως μετά θα δρομολογηθεί ο ορισμός της υπηρεσιακής κυβέρνησης, ως επικεφαλής της οποίας ακούγεται η Πρόεδρος του Αρείου Πάγου Βασιλική Θάνου.


Κι ενώ το προτεκτοράτο μας ετοιμάζεται για εκλογές στις 20 Σεπτεμβρίου, η Τουρκία ετοιμάζεται για εκλογές τον Νοέμβριο, το Ισραήλ περιμένει τον μεσσία στις 12 Σεπτεμβρίου και η προφητεία του
Efrain Rodriguez μιλάει για χτύπημα από αστεροειδή στο Πουέρτο Ρίκο στις 22-28 Σεπτεμβρίου. Ξέχασα τη "προφητεία"-πρόβλεψη του Εργδημεργ για Παγκόσμιο Πόλεμο στις 24 του Σεπτέμβρη.

Αλλά ας δούμε τα γεγονότα ένα ένα.

Πρόωρες εκλογές στην Ελλάδα
Οι εκλογές της Ελλάδας στις 20 Σεπτεμβρίου είναι δεδομένες. Και επιβεβλημένες μπορώ να πω, ώστε να φύγει από την εξουσία το μνημονικό γκρούπ και το καλό παιδί της Γερμανίας.
Ωστόσο...Μας θυμίζει κάτι; Εκείνο τον καιρό η Ελλάδα δεν θα έχει κυβέρνηση...
Μήπως όταν ξεσπάσουν όλα αυτά τα γεγονότα υπάρχει η λεγόμενη "πολιτειακή ανωμαλία" των προφητειών; Λέω εγώ τώρα η ανυποψίαστη.

Πρόωρες εκλογές στην Τουρκία-Εξωτερίκευση εσωτερικής αστάθειας εναντίον της Ελλάδας 
Μετά τις πρόσφατες εκλογές στη Τουρκία πριν μερικούς μήνες, δεν έχουν καταφέρει να σχηματίσουν κυβέρνηση. Το αριστερό και φιλοκουρδικό κόμμα μπήκε στη βουλή και η καρέκλα Ερντογάν και Νταβούτογλου φαίνεται να τρίζει. Οι πρόωρες εκλογές φαντάζουν σίγουρες. Επιπλέον τον τελευταίο μήνα ξέσπασαν σφοδρές συγκρούσεις με την εξωκοινοβουλευτική αριστερά και τους Κούρδους από την μία και τις τουρκικές δυνάμεις ασφαλείας από την άλλη. Όλα αυτά ξεκίνησαν μετά από τους βομβαρδισμούς εναντίον των θέσεων του κουρδικού ΡΚΚ που πολεμάει τους ισλαμιστές του ISIS στη βόρεια Συρία, και την επίθεση αυτοκτονίας Τούρκου Ισλαμιστή εναντίον αριστερών και Κούρδων.
Η μεγάλη αύξηση της αστάθειας στην Τουρκία φαίνεται να δημιουργεί προβλήματα πέραν του εσωτερικού της χώρας, μιας και δημιουργείται η πιθανότητα η Άγκυρα να ταχθεί εναντίον της Ελλάδας με σκοπό να συσπειρώσει το ανομοιογενές πληθυσμιακό της σύνολο εναντίων ενός παλιού κοινού εχθρού.
Σε αυτή την περίπτωση η Τουρκία κατά πάσα πιθανότητα θα χρησιμοποιήσει ως αφορμή το παλιό κόλπο με την ανακήρυξη ΑΟΖ στο Αιγαίο Πέλαγος , επικαλύπτοντας την κυριαρχία κάποιας ελληνικής νήσου, πιθανόν του Καστελόριζου. Τη συγκεκριμένη κίνηση θα συνοδεύει η το στήσιμο μιας ανάλογης πολεμικής ατμόσφαιρας, το οποίο ήδη λαμβάνει χώρα με τα καθημερινά δημοσιεύματα του τουρκικού τύπου σχετικά με τους πρόσφυγες και μετανάστες, παρουσιάζοντας στο τουρκικό κοινό την Ελλάδα ως μια αδύναμη χώρα.

Παγκόσμιος Πόλεμος
Θα μπορούσε μια επίθεση της Τουρκίας στην αδύναμη Ελλάδα να προκαλέσει Παγκόσμιο Πόλεμο;
Πιθανόν ναι, αφού ίσως προκαλούσε επίθεση της Ρωσίας. Ωστόσο, η εμπλοκή της Ρωσίας είναι αμφίβολη. Όμως αυτά λένε οι προφητείες των γερόντων.

Ισραήλ περιμένουν τον μεσσία
Στις 12 Σεπτεμβρίου περιμένουν τον μεσσία στο Ισραήλ ο οποίος πιθανότατα λέγεται Jehoshua-Jeshua δηλαδή Ιησούς. Πρόκειται για τη δευτέρα παρουσία ή για τον ερχομό του Αντιχρίστου;
Ταυτόχρονα το Ισραήλ είναι εξοργισμένο για την προσέγγιση ΗΠΑ-ΙΡΑΝ και δεν παύει να θέλει να επιτεθεί στο Ιράν. Και να μην ξεχνάμε ότι πρόκειται πλέον για τη μοναδική πυρηνική δύναμη στον πλανήτη που δεν αφήνει κανέναν να ελέγξει το πυρηνικό της οπλοστάσιο. Το Ιράν τους άφησε να το ελέγξουν πριν περίπου ένα μήνα, ενώ η Βόρεια Κορέα βρίσκεται σε σχετικά νηπιακό στάδιο.

Σύγκρουση με αστεροειδή
Σύμφωνα με την προφητεία του Efrain Rodriguez στις 22-28 Σεπτέμβρη αναμένεται σύγκρουση μεγάλου αστεροειδούς με τη Γη. Η τοποθεσία της σύγκρουσης είναι το Πουέρτο Ρίκο. Να μην ξεχάσουμε ότι το Πουέρτο Ρίκο χρεοκόπησε πριν λίγες μέρες και δεν πλήρωσε το ΔΝΤ στις αρχές Ιουλίου όπως και η Ελλάδα. Ωστόσο το Πουέρτο Ρίκο χρεοκόπησε και δεν υπέγραψε μνημόνιο. Μάλιστα οι ΗΠΑ το άφησαν να χρεοκοπήσει. Οι επιπτώσεις από μια τέτοια σύγκρουση με αστεροειδή θα είναι τεράστιες για πολύ μεγάλο μέρος του πλανήτη. Τα παλιρροϊκά κύματα και τα τσουνάμι δεκάδων μέτρων αναμένεται να φτάσουν ως τη Νότια Αμερική.

Κυριακή κοντή γιορτή
Ο Σεπτέμβρης έρχεται, ότι και να 'ρθει όπως και να 'ρθει έτσι θα φύγει.
Κατά την άποψη μου βέβαια τα μόνα που θα συμβούν θα είναι οι εκλογές στην Ελλάδα και οι εκλογές στην Τουρκία το Νοέμβριο. Ούτε ο μεσσίας, ούτε ο Αντίχριστος, ούτε ο αστεροειδής θα έρθουν. Κι αυτό το στηρίζω απλώς στις πιθανότητες.
Άστε το άλλο, τι να 'ρθουν να κάνουν;
Δεν έχουμε αρκετούς μεσσίες και Αντίχριστους στην Ελλάδα;
Ή μήπως μας λείπουν τα θεόσταλτα βλήματα και χρειαζόμαστε αστεροειδή;
Όσο για τον Παγκόσμιο Πόλεμο; Η ανθρωπότητα παλεύει με τον εαυτό της να μην γίνει, όπως λέει ο Στίβεν Χόκινγκ η φυγή σε άλλους πλανήτες μπορεί να σώσει την ανθρωπότητα από την αυτοκαταστροφή. Θεωρώ πολύ πιθανό ένα Τρίτο Παγκόσμιο Πόλεμο κάποια στιγμή.

Σύνταξη-Επιμέλεια Μαρία Γεωργακοπούλου για τα Αόρατα Γεγονότα

Οι αναρτήσεις μας μπορούν να δημοσιεύονται από οποιονδήποτε αρκεί να αναφέρεται εμφανώς ο ενεργός σύνδεσμος μας.
DMCA.com Protection Status Άδεια Creative Commons

Δημοσίευση σχολίου

Επιτρέπονται σχόλια σε ότι γλώσσα θέλετε, φυσικά και σε greeklish.
ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ ΔΕΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ

ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΩΝ ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΩΝ

ΔΕΝ ΦΕΡΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΑ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Νεότερη Παλαιότερη

'