Οι νέες συνομιλίες από τις υποκλοπές της ΕΥΠ εμπλέκουν και βουλευτή της Χρυσής Αυγής στην υπόθεση του Noor1 (ΒΙΝΤΕΟ)

Νέες συνομιλίες από τις νόμιμες υποκλοπές της ΕΥΠ ήρθαν στο φως μέσω της «Δίκης στον ΣΚΑΪ» και στη πιο σημαντική εξ αυτών ακούγονται οι Κοτσώνης και Γιαννουσάκης να βάλουν ως καπετάνιο στο Noor1 έναν βουλευτή της Χρυσής Αυγής!


Η εκπομπή «Δίκη στο ΣΚΑΪ» έφερε νέες συνομιλίες στο φως της δημοσιότητας, από τις νόμιμες υποκλοπές του υπερκοριού της ΕΥΠ που περιέχεται στη δικογραφία του Noor1.

Οι προφυλακιστέοι Αιμίλιος Κοτσώνης και ο Μάκης Γιαννουσάκης αφήνουν ανοιχτό το ενδεχόμενο σε μία συνομιλία τους πως πλοίαρχος στο Noor1 θα μπορούσε να μπει ένας βουλευτής της Χρυσής Αυγής. «Θα του δώσουμε δυο-τρία χιλιάρικα να μας το κατεβάσει στην Αίγυπτο, δεν είναι τίποτα, γιατί φοβάμαι ότι θα μπλέξουμε», αναφέρει ο Γιαννουσάκης στον Κοτσώνη.

Παράλληλα στην δικογραφία υπάρχουν και συνομιλίες του προέδρου του Ολυμπιακού με τον Αιμίλιο Κοτσώνη. Εκεί το πρώην στέλεχος της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ ενημερώνει τον Βαγγέλη Μαρινάκη για τη ναύλωση του πλοίου στο Ντουμπάι και για μία επαφή που θα του οργανώσει με έναν άνθρωπο που ονομάζεται Σουλεϊμάν. Ένας άγνωστος άνδρας αραβικής καταγωγής αναφέρει στον Κοτσώνη πως: «ήρθε για να δει τον κύριο Βαγγέλη εκ μέρους του κυρίου Σουλεϊμάν και του βασιλιά Αμπντάλα της Σαουδικής Αραβίας».

Μεταξύ των συνομιλιών που έχει υποκλέψει ο υπερκοριός της ΕΥΠ ο Κοστώνης ενημερώνει τον Βαγγέλη Μαρινάκη πως θα πρέπει να στείλει ένα email, με το οποίο θα επιβεβαιώνει ότι ενδιαφέρεται για την συνεργασία.

Aπόσπασμα της εκπομπής από τις συνομιλίες του Μαρινάκη



Η συνομιλία με Λάμπη Ταγματάρχη και ο «φίλος» Κούβελος

Στην εκπομπή παρουσιάστηκε και συνομιλία του Αιμίλιου Κοτσώνη  με τον Λάμπη Ταγματάρχη, προκειμένου να του εμπιστευτεί ορισμένα έγγραφα. Μάλιστα ο διευθύνων σύμβουλος της ΕΡΤ φαίνεται να ανησυχεί για την επικοινωνία, καθώς φοβάται ότι του παρακολουθούν το τηλέφωνο.

Επίσης σε μία άλλη τηλεφωνική επαφή ο Κοτσώνης χαρακτηρίζει τον σύζυγο της Ντόρας Μπακογιάννη, Ισίδωρο Κούβελο, φίλο του!

Τα άτομα αυτά (Ταγματάρχης-Κούβελος) δεν εμπλέκονται βέβαια στην υπόθεση του Noor1 και ούτε προκύπτει από πουθενά πως έχουν κάποια σχέση με την υπόθεση, ωστόσο ο Αιμίλιος Κοτσώνης φαίνεται πως έχει κάποιες επαφές μαζί τους.

Το ξύλο με τους Παναθηναϊκούς στην Πόλη

Και συνομιλίες για τα επεισόδια που έγιναν στο Final Four της Κωνσταντινούπολης έπιασε ο υπερκοριός, όταν σε τηλεφώνημα που έκανε ο Κοτσώνης σε άγνωστο του λέει πως μια ομάδα 10 ατόμων έπαιξε ξύλο με Παναθηναϊκούς στην Πόλη.

Απόσπασμα της εκπομπής με τις συνομιλίες για το ξύλο στην Κωνσταντινούπολη και την εμπλοκή του βουλευτή της Χ.Α.


Αόρατα Γεγονότα
Αναδημοσίευση από το left.gr

Οι αναρτήσεις μας μπορούν να δημοσιεύονται από οποιονδήποτε αρκεί να αναφέρεται εμφανώς ο σύνδεσμος μας.

Δημοσίευση σχολίου

Επιτρέπονται σχόλια σε ότι γλώσσα θέλετε, φυσικά και σε greeklish.
ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ ΔΕΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ

ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΩΝ ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΩΝ

ΔΕΝ ΦΕΡΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΑ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Νεότερη Παλαιότερη

'