Η Google Επιτέλους διαχωρίζει τους Λογαριασμούς του Google+

Συχνά το Google+ χλευάζεται ότι στερείται χαρακτηριστικών που θα πρέπει να ενσωματωθούν αλλού στο σύμπαν της Google. Η Google αποφάσισε να "αφαιρέσει κάποια χαρακτηριστικά που δεν είναι απαραίτητα για μια βασισμένη στο ενδιαφέρουν κοινωνική εμπειρία από το Google+", σύμφωνα με μια ανάρτηση της στο επίσημο blog της σήμερα.


Αυτό περιλαμβάνει τα στοιχεία φωτογραφιών του Google+ που εισάγονται σταδιακά στην εφαρμογή Φωτογραφιών Photo app και η κοινοποίηση τοποθεσίας θα μεταφερθεί στο Hangouts. Ακόμα στο blog του YouTube, αποκαλύφθηκε ότι οι παρατηρήσεις και τα σχόλια στο YouTube και στο Google+ δεν θα είναι πλέον συνδεδεμένα. Επιπλέον, άλλες δραστηριότητες του YouTube, όπως η δημιουργία ενός καναλιού, δεν θα απαιτούν πλέον ένα προφίλ Google+.

"Ενώ έχουμε κάνει κάποια πράγματα σωστά, κάναμε μερικές επιλογές που, εκ των υστέρων, χρειάζεται να επανεξετάσουμε", ανέφερε στην ανάρτηση ο Bradley Horowitz, αντιπρόεδρος στα Streams, Photos, και Sharing.

Το κοινωνικό δίκτυο της Google έχει επικριθεί και κοροϊδευτεί από τις πρώτες μέρες του, λίγο μετά την έναρξή του το 2011, ακόμη και από υπαλλήλους της Google. Ο εξορθολογισμός της υπηρεσίας μπορεί να καταρρίψει κάποιες κριτικές που έχουν γίνει εδώ και καιρό.

Μαρία Γεωργακοπούλου για τα Αόρατα Γεγονότα
Αναφορές:

  1. http://googleblog.blogspot.co.uk/2015/07/everything-in-its-right-place.html
  2. http://youtube-global.blogspot.co.uk/2015/07/youtube-comments.html
  3. http://www.geek.com/geek-cetera/social-media-explained-with-donuts-1466613/
  4. http://thenextweb.com/insider/2015/07/27/google-will-soon-become-more-focused-and-split-from-youtube/

Άδεια Creative Commons
Οι αναρτήσεις μας μπορούν να δημοσιεύονται από οποιονδήποτε αρκεί να αναφέρεται εμφανώς ο σύνδεσμος μας.

Το έργο με τίτλο Η Google Επιτέλους διαχωρίζει τους Λογαριασμούς του Google+  από τον δημιουργό ΑΟΡΑΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ διατίθεται με την άδεια Creative Commons Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 4.0.

Δημοσίευση σχολίου

Επιτρέπονται σχόλια σε ότι γλώσσα θέλετε, φυσικά και σε greeklish.
ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ ΔΕΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ

ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΩΝ ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΩΝ

ΔΕΝ ΦΕΡΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΑ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Νεότερη Παλαιότερη

'