Αρχαία Πόλη Ερπετοειδών Κάτω από το Λος Άντζελες (ΒΙΝΤΕΟ)

Αυτό το άρθρο είναι απαραίτητο συστατικό μιας ιστορίας για τον «Ιντιάνα Τζόουνς», γραμμένη σ' όλα αυτά: μυστικές σπηλιές, ένα χαμένο πολιτισμό και πάνω απ 'όλα, ένα θησαυρό χρυσού σε αφάνταστες ποσότητες. Και όλα αυτά μέσα στο έδαφος κάτω από τη σημερινή μητρόπολη του Λος Άντζελες.


Τα αποσπάσματα από την εφημερίδα Λος Άντζελες Times της 29ης Ιανουαρίου 1934, περιγράφουν λεπτομερώς την απίστευτη ιστορία του G.Warren Shufelt, μηχανικού εξόρυξης, ο οποίος είχε μάθει για την υπόγεια πόλη και τους θησαυρούς της από ένα γέρο σοφό Ινδιάνο. Εντόπισε την θαμμένη πόλη με  τη χρήση ακτίνων Χ βυθίζοντας άξονες στο έδαφος για να μπορέσει να το κάνει.

To Κυνήγι της Πόλης των Σαυρανθρώπων (ερπετοειδών) 

Μηχανικός βυθίζει άξονες κάτω από το έδαφος του Fort Moore Hill, για να βρει λαβύρινθο από σήραγγες και ανεκτίμητους θησαυρούς των θρυλικών κατοίκων.

(Λος Άντζελες Times, 29 του Ιανουαρίου, 1934)

Του Jean Bosquet

Το πολυάσχολο Λος Άντζελες, αν και λίγο το συνειδητοποιούμε με την κίνηση και τη φασαρία της σύγχρονης ζωής, στέκει πάνω από μια χαμένη πόλη με κατακόμβες γεμάτη με ανυπολόγιστους θησαυρούς και άφθαρτα αρχεία μιας φυλής ανθρώπων με προχωρημένο πνευματικό στάδιο και ακόμα και επιστημονικά, περισσότερο και από το υψηλότερο επίπεδο των σημερινών λαών, με την πεποίθηση του ο G. Warren Shufelt, γεωφυσικός μηχανικός πλέον εμπλέκεται σε μια προσπάθεια να αποσπάσει από τη χαμένη πόλη βαθιά μέσα στη γη κάτω από Fort Moore Hill τα μυστικά των Σαυρανθρώπων της θρυλικής φήμης στα φαρμακευτικά οικήματα (υποτυπώδη νοσοκομεία) των Ινδιάνων της Αμερικής.


Έτσι σταθερά ο Shufelt και οι λίγοι βοηθοί του πιστεύουν ότι ένας λαβύρινθος από κατακόμβες και ανεκτίμητες χρυσές επιγραφές μπορεί να βρεθούν κάτω από το κέντρο του Λος Άντζελες, όπου ο μηχανικός και οι βοηθοί του έχουν ήδη οδηγήσει ένα άξονα 78 μέτρα μέσα στο έδαφος, η έξοδος του άξονα είναι στη παλιά ερειπωμένη ιδιοκτησία στο δρόμο του North Hill με θέα το Sunset Boulevard, τη Spring Street και το Βόρειο Broadway.

Δείτε επίσης:

http://latimesblogs.latimes.com/.a/6a00d8341c630a53ef01157020de3d970b-pi
Ο Shufelt έμαθε για τον θρύλο των Σαυρανθρώπων αφού ήδη οι ακτίνες Χ τον είχαν οδηγήσει πέρα δώθε, σε μια περιοχή που εκτείνεται από τη Δημόσια Βιβλιοθήκη στη Δυτική πέμπτη οδό προς τό νοτιοδυτικό Μουσείο, στο Museum Drive, στους πρόποδες του βουνού Ουάσινγκτον.

"Ήξερα ότι ήμουν πάνω από ένα μοτίβο από σήραγγες", εξήγησε ο μηχανικός χθες, "και χάραξα την πορεία των σηράγγων, τη θέση των μεγάλων δωματίων που είναι διάσπαρτα κατά μήκος της διαδρομής της σήραγγας, καθώς και τη θέση των κοιτασμάτων χρυσού, αλλά δεν μπορούσα να καταλάβω το νόημα τους."

Σύμφωνα με το μύθο, όπως είπε ο Shufelt στον Macklin, οι ακτίνες Χ αποκάλυψαν τη θέση ενός εκ των τριών χαμένων πόλεων στην ακτή του Ειρηνικού, η τοπική πόλη έχει σκαφτεί από τους σαυράνθρωπους μετά την "μεγάλη καταστροφή", που συνέβη περίπου πριν από 5.000 χρόνια.

Αυτή η θρυλική καταστροφή είχε τη μορφή μιας τεράστιας γλώσσα φωτιάς που "βγήκε από τα νοτιοδυτικά, καταστρέφοντας όλη τη ζωή στο πέρασμά της", ο δρόμος είναι "αρκετές εκατοντάδες χιλιόμετρα πλατύς". Η υπόγεια πόλη σκάφτηκε ως μέσο για την αποφυγή μελλοντικών πυρκαγιών.


Η Χαμένη Πόλη, σκάφτηκε με ισχυρές χημικές ουσίες από τους Σαυρανθρώπους αντί για αξίνα και φτυάρι, είχαν αποξηράνει έδαφος κάτω από τον ωκεανό, όπου άρχιζαν οι σήραγγες της, σύμφωνα με το μύθο. Η παλίρροια που μπαινοβγαίνει καθημερινά στις χαμηλότερες εισόδους της σήραγγας και σπρώχνει τον αέρα στις ανώτερες σήραγγες, παρέχοντας εξαερισμό και "καθαρίζοντας και απολυμαίνοντας τις χαμηλότερες σήραγγες", αναφέρει ο θρύλος.

Μεγάλα δωμάτια στους θόλους των λόφων πάνω από την πόλη των λαβυρίνθων στέγαζαν 1.000 οικογένειες "με τον τρόπο των ψηλών κτιρίων" και άφθαρτες προμήθειες τροφίμων από ποικιλία βοτάνων φυλάσσονταν στις κατακόμβες για να παρέχουν τροφή για το λαό των Σαυρανθρώπων για μεγάλα χρονικά διαστήματα, όπως την επόμενη φορά που πυρκαγιά θα σαρώσει όλη τη γη.

http://latimesblogs.latimes.com/.a/6a00d8341c630a53ef01157020df2e970b-pi
Οι Σαυράνθρωποι, ο μύθος το έχει, να θεωρείται η σαύρα ως το σύμβολο της μακράς ζωής. Η πόλη τους κείτεται σαν σαύρα, σύμφωνα με τον μύθο, με την ουρά της προς τα νοτιοδυτικά, πολύ κάτω από την Πέμπτη και Hope οδό, το κεφάλι της προς τα βορειοανατολικά, στους δρόμους Lookout και Marda. Το δωμάτιο κλειδί της πόλης βρίσκεται ακριβώς κάτω από το νότιο Broadway, κοντά στη δεύτερη οδό, σύμφωνα με τον Shufelt και το μύθο.

Αυτό το δωμάτιο κλειδί είναι ο κατάλογος με όλα τα σημεία της πόλης και σε όλους τις επιγραφές καταγραφής, όπως καταγράφει ο θρύλος. Όλα τα αρχεία κρατήθηκαν σε χρυσές επιγραφές, 1.3 μέτρων μήκους και 35 εκατοστών πλάτους. Σε αυτές τις χρυσές επιγραφές, ο χρυσός έχει γίνει το σύμβολο της ζωής στους θρυλικούς Σαυράνθρωπους, θα βρεθεί η καταγραμμένη ιστορία των Μάγιας για μια συγκεκριμένη επιγραφή, η νοτιοδυτική γωνία της οποίας θα πρέπει να λείπει, αναμένεται να βρεθεί η "καταγραφή για την προέλευση της ανθρώπινης φυλής".


Ο Shufelt δήλωσε ότι έχει βγάλει «ακτινογραφίες» τριάντα επτά τέτοιων επιγραφών, τρεις εκ των οποίων έχουν τις νοτιοδυτικές γωνίες τους κομμένες.

"Οι ακτινογραφίες μου των σηράγγων και των δωματίων, τα οποία είναι κάτω από την επιφάνεια κενά, και οι φωτογραφίες του χρυσού με τις τέλειες γωνίες, πλευρές και άκρα, είναι η επιστημονική απόδειξη της ύπαρξής τους", δήλωσε ο Shufelt. "Ωστόσο, η θρυλική ιστορία πρέπει να παραμείνει υποθετική μέχρι να βρεθεί από ανασκαφές."

Οι Σαυράνθρωποι σύμφωνα με τον Macklin, ήταν πνευματικά σε πολύ υψηλότερο επίπεδο από τον σύγχρονο άνθρωπο. Τα πνευματικά επιτεύγματα των 9χρονων παιδιών τους ήταν ίσα με εκείνων των αποφοίτων των κολλεγίων των σημερινών ημερών, είπε.

Τόσο πολύ προχωρημένοι επιστημονικώς ήταν αυτοί οι άνθρωποι που, εκτός από την τελειοποίηση ενός χημικού διαλύματος το οποίο τρυπούσε το υπόγειο έδαφος χωρίς την αφαίρεση του βράχου και του χώματος, ανέπτυξαν επίσης ένα τσιμέντο πολύ ισχυρότερο και καλύτερο από οτιδήποτε χρησιμοποιείται στη σύγχρονη εποχή για την επένδυση των σηράγγων και των δωματίων.



Έρευνα-Συγγραφή-Μετάφραση κειμένων ΑΝΤΙΓΟΝΟΣ για τα Αόρατα Γεγονότα
Το άρθρο βασίζεται σε άρθρο των Λος Άντζελες Times του 1934

Άδεια Creative Commons
Οι αναρτήσεις μας μπορούν να δημοσιεύονται από οποιονδήποτε αρκεί να αναφέρεται εμφανώς ο σύνδεσμος μας.

Το έργο με τίτλο Αρχαία Πόλη Ερπετοειδών Κάτω από το Λος Άντζελες (ΒΙΝΤΕΟ) από τον δημιουργό ΑΟΡΑΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ διατίθεται με την άδεια Creative Commons Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 4.0.

Δημοσίευση σχολίου

Επιτρέπονται σχόλια σε ότι γλώσσα θέλετε, φυσικά και σε greeklish.
ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ ΔΕΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ

ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΩΝ ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΩΝ

ΔΕΝ ΦΕΡΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΑ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Νεότερη Παλαιότερη

'