Ο Σουλτς "παραπέμπεται" στον Ευρωπαίο Διαμεσολαβητή για εγκλήματα κατά Ελλάδας -Συνεχίζετε η Συλλογή Υπογραφών

Ενώ συνεχίζεται η συλλογή υπογραφών για την έρευνα σχετικά με την θεσμικώς απαράδεκτη συμπεριφορά και παρέμβαση του Μάρτιν Σουλτς στα εσωτερικά της Ελλάδας, έχουμε εξελίξεις στο Ευρωκοινοβούλιο.


Ο Πρόεδρός του, Μάρτιν Σουλτς, ελέγχεται για όσα εγκληματικά διέπραξε σε βάρος της Ελλάδας πριν και μετά το δημοψήφισμα.
Ο Ευρωπαίος Διαμεσολαβητής εξετάζει καταγγελία/αναφορά του Έλληνα Πολίτη και διερευνά αν οι συγκεκριμένες διοικητικές/πολιτικές  πράξεις Σουλτς εμπίπτουν στις δικές του αρμοδιότητες ή  άλλου αρμόδιου οργάνου.

Εκείνο που εκπλήσσει  είναι η ταχύτητα της αντίδρασης του Ευρωπαίου Διαμεσολαβητή. Αν ήταν στην Ελλάδα, στο Δημόσιο, ίσως να είχε την τιμή να πεταχτεί στα σκουπίδια η καταγγελία.

Κατά πληροφορίες του Αυτενεργού, η έρευνα του Διαμεσολαβητή επέδρασε  και διαμόρφωσε τη στροφή  Σουλτς (έστω φαινομενική)  που εκδηλώθηκε  και με δηλώσεις του (Να αποφύγουμε την ταπείνωση της Ελλάδας και του ελληνικού λαού) κατά τις διαδικασίες της τελευταίας, ντροπιαστικής, Συνόδου των Ευρωπαίων Ηγετών που επέβαλε το νέο μνημόνιο αφού "τραυμάτισε" τον Α. Τσίπρα.

Ανεξάρτητα από τα "όρια" του Ευρωπαίου Διαμεσολαβητή,  τα αποτελέσματα της έρευνας  και την κρίση του (που πρέπει να κρίνει κυρίως διοικητικά αλλά και πολιτικά),  ήδη η καταγγελία έχει τα πρώτα αποτελέσματα και επιβεβαιώνει τη δύναμη της παρέμβασης των πολιτών είτε δρουν ατομικά ή συλλογικά και κυρίως μέσα από (και) πανευρωπαϊκές-παγκόσμιες κινητοποιήσεις των λαών.

Η επιστολή και η απάντηση του Ευρωπαίου Διαμεσολαβητή εδώ.

Η κοινωνία πολιτών, μέσω της ιστοσελίδας avaaz.org, συλλέγει ηλεκτρονικές υπογραφές για να διεξαχθεί έρευνα για την θεσμικώς απαράδεκτη συμπεριφορά του προέδρου του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, Μάρτιν Σουλτς να παρέμβει υπέρ του «ναι» στο ελληνικό δημοψήφισμα.

Μπορείτε να υπογράψετε εδώ.

Αόρατα Γεγονότα

Οι αναρτήσεις μας μπορούν να δημοσιεύονται από οποιονδήποτε αρκεί να αναφέρεται εμφανώς ο σύνδεσμος μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επιτρέπονται σχόλια σε ότι γλώσσα θέλετε, φυσικά και σε greeklish.
Σύντομα θα ξεκλειδώσουμε τα σχόλια και θα επιτρέψουμε το τρολάρισμα.
ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ ΔΕΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ

ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΩΝ ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΩΝ

ΔΕΝ ΦΕΡΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΑ ΑΝΩΝΥΜΑ ¨Η ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Να επιτραπεί η καύση των νεκρών στην Ελλάδα;

Τι θεματολογία και event θα προτιμούσατε;

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Δημοφιλείς αναρτήσεις