Το Ομολογούν Δημόσια: «Μπορούμε να μάθουμε τηλεπάθεια μέσα σε τέσσερα χρόνια»

Συνέντευξη στο CNN έδωσε η καλλιτέχνης Μαρίνα Αμπράμοβιτς, στην οποία μίλησε για την νέα της διαδραστική έκθεση «Marina Abramović: In Residence» στην Αυστραλία. Εκεί οι επισκέπτες θα μπορούν να κάνουν δραστηριότητες οι οποίες σε άλλα μουσεία θα ήταν ανεπίτρεπτες, όπως είναι το μέτρημα... κόκκων ρυζιού.


Η ίδια περιγράφει την έκθεση σαν ένα σπα για τον εγκέφαλο, το οποίο θα συμβάλει στην κάθαρση του νου. Πρόκειται στην ουσία για μια ευκαιρία να επιστρέψει η ιεροτελεστία στην καθημερινότητά μας, κάτι το οποίο πάντοτε η ίδια η καλλιτέχνις επιθυμούσε. Η χρήση όλων των δυνατοτήτων του νου είναι εξάλλου κάτι στο οποίο προσπαθεί να εκπαιδευτεί.

«Μπορούμε να μάθουμε τηλεπάθεια μέσα σε τέσσερα χρόνια. Χρησιμοποιούμε τηλέφωνα αλλά η τηλεπάθεια είναι φθηνότερη. Υπάρχουν τόσες ακόμα αισθήσεις που μπορεί να αναπτύξει ο εγκέφαλός μας μέσω της εκπαίδευσης και δεν το κάνουμε αυτό γιατί χρησιμοποιούμε μηχανήματα και κομπιούτερ και όλα αυτά τα πράγματα που μας κάνουν ανάπηρους», δήλωσε η Αμπράμοβιτς στο CNN.

Δείτε επίσης:
Τηλεπάθεια μέσω Διαδικτύου (ΒΙΝΤΕΟ)

Όπως εξηγεί η ίδια, έχει αναπτύξει τέτοιου είδους τεχνικές μετά από επισκέψεις της στην Αυστραλία, όπου γνώρισε τους Αβορίγινες.

«Αυτοί οι άνθρωποι είναι τα πιο εξελιγμένα ανθρώπινα όντα του πλανήτη... Η κυβέρνηση προκειμένου να επωφεληθεί από το ουράνιο και όλα τα άλλα σκ**α τους καταστρέφει», εξήγησε η Αμπράμοβιτς.

Αόρατα Γεγονότα
Από το huffingtonpost.gr
Πηγή: CNN

Δημοσίευση σχολίου

Επιτρέπονται σχόλια σε ότι γλώσσα θέλετε, φυσικά και σε greeklish.
ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ ΔΕΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ

ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΩΝ ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΩΝ

ΔΕΝ ΦΕΡΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΑ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Νεότερη Παλαιότερη

'