Χελώνα δεινόσαυρος -Με γιγάντιο μέγεθος και Οδοντωτό Κέλυφος ξεβράστηκε στη Ρωσία (ΦΩΤΟ, ΒΙΝΤΕΟ)

Η γιγαντιαία χελώνα ανακαλύφθηκε στις όχθες του ποταμού Αμούρ στη Ρωσία.
Είναι μυστήριο πώς το ερπετό κατέληξε τόσο μακριά από το σπίτι τον αμερικανικό νότο
Το παράξενο σε εμφάνιση πλάσμα αναγνωρίστηκε ως χελώνα αλιγάτορας.

Όπως αναφέρει η Daily Mail, στην αρχή όλοι πίστευαν ότι ήταν φάρσα.
Με το κέλυφος του να καλύπτεται με αιχμές και το απότομο ράμφος του, το πλάσμα μοιάζει περισσότερο με δεινόσαυρο παρά με χελώνα.

Βρέθηκε στη Ρωσία, μια εικόνα του μυστηριώδους πλάσματος δημοσιεύτηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης από την Anastasia Steshina με το σχόλιο: «Όταν το είδαμε, δεν συνειδητοποιήσαμε καν ότι ήταν χελώνα. Μας θύμισε δεινόσαυρο».

Πλέον το παράξενο πλάσμα αναγνωρίστηκε ως χελώνα αλιγάτορα, τη βαρύτερη χελώνα του γλυκού νερού στον κόσμο.
Με το κέλυφος του καλύπτεται με αιχμές και το απότομο ράμφος του, το πλάσμα μοιάζει περισσότερο με δεινόσαυρο παρά με χελώνα
Το παράξενο πλάσμα έχει αναγνωριστεί ως χελώνα αλιγάτορας, τη βαρύτερη χελώνα του γλυκού νερού στον κόσμο

Μακριά από τη πατρίδα της, την νοτιοανατολική Αμερική, παραμένει ένα μυστήριο το πώς εμφανίστηκε ζωντανή στις όχθες του ποταμού Αμούρ, του 10ου μεγαλύτερου ποταμού του κόσμου.

Αρχικά οι χρήστες των κοινωνικών μέσων μαζικής ενημέρωσης, πίστευαν ότι η φωτογραφία του ζώου ήταν πλαστή, μέχρι που εμφανίστηκε επίσης και το βίντεο που δείχνει πώς ντόπιοι προσπαθούν να επιστρέψουν τη χελώνα πίσω στο ποτάμι.

Μιλώντας κατά την έναρξη του βίντεο, μια γυναίκα ακούγεται να λέει: «Απελευθερώνοντας το θηρίο στο φυσικό του περιβάλλον».

Ένας άνδρας μεταφέρει στη συνέχεια την χελώνα πιο κοντά στο ποτάμι και στη συνέχεια την πιτσιλάει με νερό πριν προσπαθήσει να τη σπρώξει με τις μπότες του.

Τέλος, η χελώνα πηγαίνει στο νερό και κολυμπά μακριά. Η Anastasia Steshina, η οποία επίσης τράβηξε το βίντεο, δήλωσε: «Πιάστηκε από ένα φίλο μου ψαρά. Όταν πήρα την κλήση του αμέσως πήγα να το δω και να τραβήξω φωτογραφίες.

Σχετικά θέματα:



Μακριά από τη πατρίδα της στην νοτιοανατολική Αμερική , παραμένει μυστήριο το πώς η γιγαντιαία χελώνα εμφανίστηκε ζωντανή στις όχθες του ποταμού Αμούρ, του 10ου μεγαλύτερου ποταμού του κόσμου


Οι ντόπιοι πιστεύουν ότι ίσως διέφυγε από κάποιο Κινέζο εκτροφέα πιο κάτω στο ποτάμι στη βορειοανατολική κινεζική πλευρά των συνόρων.

Ο Δεινόσαυρος του Κόσμου των Χελωνών: Η Χελώνα Αλιγάτορας
Η χελώνα αλιγάτορας με την προϊστορική εμφάνιση είναι και ένα από τα μεγαλύτερα είδη χελώνας στον κόσμο.
Με οδοντωτό κέλυφός, κοφτερά σαγόνια, και παχιά, μακριά ουρά, συχνά αναφέρεται ως «ο δεινόσαυρος του κόσμου των χελωνών».
Συνήθως βρίσκεται αποκλειστικά στα ποτάμια και τις λίμνες των νοτιοανατολικών Ηνωμένων Πολιτειών και περνούν το μεγαλύτερο μέρος της ζωής τους στο νερό.
Τα καβούκια τους συνήθως μεγαλώνουν μέχρι και 66 εκατοστά μήκος και μπορεί να ζυγίζουν περίπου 80 κιλά, αν και ορισμένα αρσενικά βρέθηκαν να ζυγίζουν πάνω από 100 κιλά.
Προς το παρόν είναι χαρακτηρισμένο ως απειλούμενο είδος, λόγω της απώλειας της τροφής του στη φύση και πολλές χελώνες αυτού του είδους κυνηγιούνται για το κρέας και τα καβούκια τους, και  πωλούνται στη μαύρη αγορά του εμπορίου εξωτικών ζώων.
Μετάφραση-Επιμέλεια-Απόδοση κειμένων Περικλής Παπαδόπουλος για τα Αόρατα Γεγονότα

 Άδεια Creative Commons
Οι αναρτήσεις μας μπορούν να δημοσιεύονται από οποιονδήποτε αρκεί να αναφέρεται εμφανώς ο σύνδεσμος μας.

Το έργο με τίτλο Χελώνα δεινόσαυρος -Με γιγάντιο μέγεθος και Οδοντωτό Κέλυφος ξεβράστηκε στη Ρωσία (ΦΩΤΟ, ΒΙΝΤΕΟ) από τον δημιουργό ΑΟΡΑΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ διατίθεται με την άδεια Creative Commons Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 4.0.

Δημοσίευση σχολίου

Επιτρέπονται σχόλια σε ότι γλώσσα θέλετε, φυσικά και σε greeklish.
ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ ΔΕΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ

ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΩΝ ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΩΝ

ΔΕΝ ΦΕΡΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΑ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Νεότερη Παλαιότερη

'