Κριμαία: Αρχαίοι Εξωγήινοι, ο Πόλεμος των Θεών και ο Πούτιν (Μέρος 5ο Τελευταίο)


Συνέχεια από το προηγούμενο, το 1ο, το 2ο, το 3ο μέρος
Με τη χρήση της τεχνολογίας πια, είχαν βρει το ναό.

   Το ξόανο έπρεπε να πάει πίσω στο ναό.
   Ρωσία, με τα νέα ευρήματα, έχει πλέον το πλεονέκτημα της δύναμης!
   Οι αντίπαλοι του Πούτιν φοβούνται την κατάρρευση του κόσμου, στον οποίο κόσμο μας έχουν βάλει να σκεφτόμαστε ότι ζούμε σε (ίσως θυμίζει το Matrix ή το σπήλαιο του Πλάτωνα;)...
   Ξέρουν και έβαλαν τους Ουκρανούς πολίτες, με πολιτικό πρόσχημα, να αντιδράσουν.
   Οι Λατίνοι δεν είχαν βρει το ενεργειακό άγαλμα της Αρτέμιδος.
   Είχε κρυφτεί καλά, παρά τις πληροφορίες τους ότι το άγαλμα είχε ταφεί στον τάφο του Κατσώνη.
   Ο Πούτιν κρατά το κλειδί για να χειρίζεται τους ασκούς του Αιόλου.


Σχετικό θέμα: 
Ζούμε μέσα στο ΜΑΤΡΙΧ 14000 χρόνια!!! Άλλοι το λένε σπηλιά του ΠΛΑΤΩΝΑ… 

   Το ξόανο θα ενεργοποιηθεί και πάλι την εαρινή ισημερία, η οποία είναι η ημέρα της γιορτής της Αρτέμιδος. Στις 22/03/2014! (ή  στις 22/03/2015)
   Ο Πούτιν έπρεπε να προετοιμάσει τα πάντα, έτσι ώστε όλα να είναι έτοιμα.
   Έπρεπε, ωστόσο, να κάνει μια αφιέρωση στους θεούς των Ελλήνων.
   Σχετικά με τη NASA, η οποία έχει τους καλύτερους επιστήμονες στον κόσμο, όπου όλοι θα ήθελαν να εργαστούν, εσείς εξακολουθείτε να πιστεύετε ότι είχαν άγνοια σχετικά με την Μυθωδία;
   Η Ρωσία, ως αφιέρωση στην θεά του αρχαίου ελληνικού πολιτισμού, φιλοξένησε τους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες στο Σότσι.
   Για αυτό το είχαν πάρει.
   Χρειαζόταν να κάψει η Ολυμπιακή φλόγα, που άναψε μια απλή, γεμάτη ομορφιά και μεγαλείο τελετή κάπου σε μια γωνιά της Ελλάδα, την ιερή, παντοδύναμη και αιώνια Ολυμπία. (Μόνο που οι αρχαίοι Έλληνες δεν άναβαν "ολυμπιακή φλόγα", αυτή αποτελεί εφεύρεση του 20ου αιώνα και συγκεκριμένα του Χίτλερ)

Δείτε επίσης:



   Οι Ρώσοι τίμησαν ομολογουμένως το γεγονός.
   Η τηλεόραση τους και ο τύπος γέμισε με εικόνες απίστευτης αρχαίας ελληνικής ομορφιάς, αισθητικής και ουσιαστική αναβαθμίζοντας την καθημερινή τους ζωής.
   Πήραν μαθήματα σεμνότητα, ομορφιάς και δύναμης.
   Ετοίμασαν ένα υπερθέαμα στο χώρο, το ταξίδι της ιερής ελληνικής φλόγας στο διεθνή διαστημικό σταθμό και το "ταξίδι" του έξω από το σταθμό, στα αστέρια!

   Γιατί;

   Τα ελληνικά τελωνεία, τα οποία αποκαλύφθηκαν από τον απογοητευμένο ηγέτη της Σοβιετικής Ένωσης, πριν από μερικές δεκαετίες...
   Αλλά άλλοι οι Σοβιετικοί, η Ρωσία είναι ένα διαφορετικό πράγμα.
   Ο Πούτιν κρατά τη δύναμη τώρα.
   Όταν η Ολυμπιακή φλόγα σβήσει, τα πάντα μπορούν να ξεκινήσουν.
   Θα συμβεί, όπως στην αρχαιότητα, στην οποία κατά τη διάρκεια των Ολυμπιακών Αγώνων, όλοι οι πόλεμοι ήταν απαγορευμένοι από τους θεούς.
   Μετά, άρχιζαν και πάλι αν χρειαζόταν.

   Στις 22 Μαρτίου η πυραμίδα της Κριμαίας θα λειτουργήσει και πάλι και η νέα εποχή θα ξεκινήσει!

   Η αποκάλυψη του Ιωάννη, που συντάχθηκε στο ελληνικό νησί της Πάτμου, μεταφράζεται καλύτερα τώρα.., είναι αρκετό για μερικούς ανθρώπους να την καταλάβουν πριν είναι τελείως αργά!

   ΕΠΙΛΟΓΟΣ
   Πού ήταν το ξόανο;

  Επιστολή από έναν αγαπητό Έλληνα ερευνητή:
  "Όταν ο πατέρας του Οδυσσέα Ανδρούτσου, Ανδρέας, πέθανε σε φυλακή της Κωνσταντινούπολης, η γυναίκα του του, Ακριβή Τσαρλαμπά, επέστρεψε στην Πρέβεζα, από όπου καταγόταν, και ξαναπαντρεύτηκε. Πήρε για δεύτερο σύζυγό της, ένα πρακτικό γιατρό, τον Philip Burn, με τον οποίο απέκτησε πέντε παιδιά, τον Γιαννάκη, τον Βαγγέλη, τον Πάνο, τη Ταρσίτσα και την Αγγελική, που συναισθηματικά ονόμαζε "Κόρη".
   Η Κόρη παντρεύτηκε τον Μάρκο Βελλιανίτης, το παιδί του καπετάν Θανάση από τα νησιά των Παξών. Αυτές οι πέντε αδελφές ήταν μισό αδελφές με τον Οδυσσέα Ανδρούτσο από ίδια μητέρα, αλλά από άλλο πατέρα.

   Η αδελφή της Κόρης, Ταρσίτσα είχε ατυχή γάμο με τον Άγγλο φιλέλληνα Edward Trelawney, με τον οποίο απέκτησε ένα κοριτσάκι και στη συνέχεια τον χώρισε.
   Πολλά χρόνια αργότερα, η απόγονος της Κόρης, κα Κόρη, χήρα του Δημητρίου Γουάιζ, μου έδειξε φέτος, τον τάφο της Κόρης στα όμορφα νησιά των Παξών.

   Είναι η τρίτη στη σειρά, όπως πάμε έξω από την πόρτα της εκκλησίας στο νεκροταφείο της εκκλησίας. Οι δύο πρώτοι τάφοι εξακολουθούν να χρησιμοποιούν τα παλιά μνήματα.

   Ο τρίτος, όχι! Αντικαταστάθηκε από την κυρία Κόρη, η οποία τον ανακατασκεύασε σε σκυρόδεμα με ένα συγκεκριμένο Σταυρό...

  (Αυτό έπρεπε να γίνει, γιατί, όπως καταλαβαίνετε, καθώς είχαν ανοιχθεί από τους απογόνους των Ελλήνων ηρώων, οι οποίοι πήραν το αρχαίο άγαλμα.)

   Στην επιτύμβια στήλη του παλαιού τάφου, όπως μου είπε, ήταν η επιγραφή "Αγγελική, χήρα Μάρκου Βελλιανίτη, το γένος Ανδρούτσου". Στο νέο τάφο και δεν υπάρχει επιγραφή που να πληροφορεί τους ανθρώπους σε ποιο άτομο ανήκε ο τάφος.
   Νομίζω ότι πρέπει να γραφτούν στο νέο τάφο από σκυρόδεμα τα ίδια λόγια που ήταν στη παλιά ταφόπλακα..."

   Αφήστε τους να είναι καλά, όλοι τους.

   ΥΓ.
   Και κάτι τελευταίο: Το 1979 ο Ρώσος αστρονόμος Νικολάι Στεπάνοβιτς Τσέρνικ, που εργαζόταν στο εργαστήριο της αστροφυσικής της Κριμαίας, ανακάλυψαν ένα μικρό πλανήτη (αστεροειδή) και του έδωσε το όνομα: "3006 Λιβαδειά"!

   Έτσι, από τον Λάμπρο Κατσώνη, το όνομα Λιβαδειά έφτασε στο διάστημα, παίρνοντας μαζί του ως επιβάτες τον ήρωα Κατσώνη, τον Οδυσσέα και τους δικούς τους, οι οποίοι βοήθησαν να προστατευθεί το ξόανο όσο χρειαζόταν...

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ, 22 Μαρτίου 2014:

Όπως γράψαμε και στο άρθρο μας για τη Κριμαία, "Το εξωγήινο ξόανο θα ενεργοποιηθεί και πάλι την εαρινή ισημερία, η οποία είναι η ημέρα της γιορτής της Αρτέμιδος. Στις 22/03/2014!
Ο Πούτιν έπρεπε να προετοιμαστεί, έτσι ώστε όλα να είναι έτοιμα"..,
Σήμερα 22 Μάρτη ρωσικά στρατεύματα κατέλαβαν τα ουκρανικά στρατόπεδα στην Κριμαία.
Επίσης, ο Πούτιν δήλωσε σήμερα ότι θα ονομάσει την Κριμαία με το αρχαίο ελληνικό όνομα, Ταυρίδα.
Πριν από 2 ημέρες, το ρωσικό σύνταγμα γράφτηκε στα ελληνικά, με εντολή του Πούτιν. Γιατί; Για τον ίδιο λόγο που ο υπερυπολογιστής της NASA χρειάζεται να φορτώνει ως βασική γλώσσα του, την αρχαία ελληνική (ως την πιο τέλεια γλώσσα του κόσμου).
Η πυραμίδα/ναός της Αρτέμιδος έχει βρεθεί...
Το εξωγήινο άγαλμα/γεννήτρια έχει ληφθεί...
Ολόκληρη η θάλασσα της Ταυρίδας ανήκει σε έναν...
Στο μέλλον θα επιβεβαιωθούμε!

Αφύπνιση για όλους

Μετάφραση-Επιμέλεια-Απόδοση στα ελληνικά Αόρατα Γεγονότα
Απόσπασμα από το βιβλίο της Maria Ballos και του Anton. Dion.
Αναφορές:


  1. http://anton-dion.blogspot.ca/2014/03/crimea-wargods-ancient-aliens-and-putin.html


Οι αναρτήσεις μας μπορούν να δημοσιεύονται από οποιονδήποτε αρκεί να αναφέρεται εμφανώς με ενεργό σύνδεσμο ο δημιουργός.

Δημοσίευση σχολίου

Επιτρέπονται σχόλια σε ότι γλώσσα θέλετε, φυσικά και σε greeklish.
ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ ΔΕΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ

ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΩΝ ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΩΝ

ΔΕΝ ΦΕΡΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΑ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Νεότερη Παλαιότερη

'