Νέο κάλεσμα για συγκεντρώσεις Σήμερα Τετάρτη, την ώρα που θα συνεδριάζει το Eurogroup -Συγκεντρώσεις σε όλη την Ευρώπη (ΒΙΝΤΕΟ)

Σε νέες συγκεντρώσεις στήριξης της κυβερνητικής προσπάθειας σε όλες τις πλατείες της Ελλάδας την Τετάρτη, την ώρα που θα συνεδριάζει στις Βρυξέλλες το Eurogroup καλεί μέσω facebook η ομάδα που διοργάνωσε τις συγκεντρώσεις της περασμένης εβδομάδας.


Κεντρικό σύνθημα της συγκέντρωσης είναι «Ανάσα αξιοπρέπειας σε όλη την Ελλάδα» και οι διοργανωτές απευθύνουν κάλεσμα για συγκέντρωση στην πλατεία Συντάγματος αλλά και σε όλες τις μεγάλες πλατείες των πόλεων της Ελλάδας.

Στη συγκέντρωση που πραγματοποιήθηκε στο Σύνταγμα την περασμένη εβδομάδα έλαβαν περισσότεροι από 5.000 άνθρωποι οι οποίοι διαδήλωσαν για πρώτη φορά μετά από πολλούς μήνες μπροστά στο Μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη και χωρίς την παρουσία αστυνομικών δυνάμεων.

Στη νέα τους ανακοίνωσή οι διοργανωτές αναφέρουν:

«Την Πέμπτη στείλαμε ένα πρώτο μαζικό μήνυμα απέναντι στους εκβιασμούς. Συνεχίζουμε. Να πάρουμε την σκυτάλη και να σηκώσουμε το γάντι! Ήρθε η ώρα να πάρει και ο λαός την υπόθεση της ανατροπής στις πλάτες του. Να υψώσουμε το ανάστημά μας και να στείλουμε ένα παλλαϊκό μήνυμα ενάντια στη λιτότητα και τα μνημόνια, υπέρ της δημοκρατίας και της προκοπής. Να μη μασήσουμε στους εκβιασμούς της ΤΡΟΙΚΑ και των υποστηρικτών τους στην Ελλάδα, ολιγαρχία, καναλάρχες».

«Ήρθε η ώρα» προσθέτουν «να φοβηθούν αυτοί και να ακούσουν δυνατά τη φωνή μας. Επιλέγουμε την αξιοπρέπεια και ζητάμε για εμάς και τους λαούς όλης της Ευρώπης μια μεγάλη ανάσα αλλαγής. Καλούμε όλους τους λαούς της Ευρώπης να δείξουν έμπρακτα την υποστήριξή τους στον αγώνα του ελληνικού λαού και της ελληνικής κυβέρνησης για μια Ευρώπη της δημοκρατίας και της αλληλεγγύης. Θα νικήσουμε».
Εδώ δείτε μια γρήγορη λίστα των συγκεντρώσεων:

Δείτε επίσης:


Πανελλαδικές και Πανευρωπαϊκές συγκεντρώσεις


Δεν είναι στην Αθήνα η συγκέντρωση αλλά σε πλήθος άλλων ελληνικών πόλεων και στην Κύπρο επίσης. Συγκεντρώσεις αλληλεγγύης θα πραγματοποιηθούν και σε πάρα πολλές ευρωπαϊκές πόλεις όπως βλέπετε στον χάρτη.

Εδώ το σχετικό κάλεσμα για αλληλεγγύη από το διεθνές revolution-news.com.

Και το σχετικό βίντεο κάλεσμα




Αόρατα Γεγονότα

Δημοσίευση σχολίου

Επιτρέπονται σχόλια σε ότι γλώσσα θέλετε, φυσικά και σε greeklish.
ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ ΔΕΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ

ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΩΝ ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΩΝ

ΔΕΝ ΦΕΡΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΑ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Νεότερη Παλαιότερη

'