Οι Γερμανοί είναι φίλοι μας

Του Πιτσιρίκου
Αίσθηση έχει προκαλέσει η είδηση πως οι Έλληνες που πολιτογραφήθηκαν Γερμανοί αυξήθηκαν κατά 82% το 2012 σε σχέση με το 2011. Αν η αύξηση συνεχιστεί με αυτούς τους ρυθμούς, σύντομα θα είμαστε όλοι Γερμανοί, οπότε δεν θα χρειαστεί να ζητάμε πολεμικές αποζημιώσεις.


Δεν ξέρω ποιο είναι σήμερα -μετά την οικονομική και πολιτική ένωση των ευρωπαϊκών κρατών- το πλεονέκτημα ενός Έλληνα που γίνεται Γερμανός, αν εξαιρέσεις, βέβαια, την απαλλαγή από τις στρατιωτικές υποχρεώσεις.

Είμαι βέβαιος, όμως, πως οι Έλληνες που παίρνουν την γερμανική υπηκοότητα, ως σωστοί γενίτσαροι, θα λένε «δεν γίνεται να πληρώνουμε μια ζωή εμείς οι Γερμανοί τους τεμπέληδες τους Έλληνες».

Βάζω στοίχημα πως θα το λέει και ο Χριστοφοράκος.

Από την άλλη, αν ένας Έλληνας μπορεί να πάρει την γερμανική υπηκοότητα χωρίς να χάνει την ελληνική, θα πρέπει να πάρουμε όλοι την γερμανική υπηκοότητα, ώστε να ψηφίζουμε στις γερμανικές εκλογές και να εκλέγουμε τους Γερμανούς πολιτικούς που οι θέσεις τους είναι συμφέρουσες για την Ελλάδα.

Η μεγάλη αλλαγή που θα προκύψει αν όλοι οι Έλληνες πολιτογραφηθούν Γερμανοί είναι πως η γερμανική εισβολή στην Ελλάδα το 1941 θα πρέπει να θεωρείται απελευθερωτικός πόλεμος και η Κατοχή περίοδος ελευθερίας. Οι Γερμανοί μας ελευθέρωσαν από τους εαυτούς μας.

Επίσης, η αντίσταση κατά των Γερμανών θα πρέπει να θεωρείται εμφύλιος πόλεμος και όσοι πολέμησαν τους αδερφούς μας Γερμανούς είναι προδότες.

(Ο αριθμός των Ευρωπαίων πολιτών που παίρνουν την γερμανική υπηκοότητα αυξάνεται διαρκώς. Γιατί συμβαίνει αυτό; Αν δεν κάνω λάθος, οι πολίτες των κρατών μελών της Ευρωπαϊκής Ένωσης είναι και πολίτες της Ένωσης, και έχουν το δικαίωμα να κυκλοφορούν και να διαμένουν ελεύθερα στο έδαφος των άλλων κρατών της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Προφανώς, όλα αυτά είναι μόνο λόγια.)

Αόρατα Γεγονότα



Δημοσίευση σχολίου

Επιτρέπονται σχόλια σε ότι γλώσσα θέλετε, φυσικά και σε greeklish.
ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ ΔΕΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ

ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΩΝ ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΩΝ

ΔΕΝ ΦΕΡΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΑ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Νεότερη Παλαιότερη

'