Μετά τον Πρετεντέρη και οι γιοί Πρωτόπαπα και Μανωλίδου στα σύνορα -Ωστόσο δεν έχει τιμωρηθεί κανένας εμπλεκόμενος πολιτικός ή στρατιωτικός



Φύλλα πορείας μοίρασε ο Πάνος Καμμένος στις πρώτες μέρες τους στο υπουργείο Άμυνας. Μεταξύ αυτών και στον γιο της συζύγου του Άδωνι Γεωργιάδη, Ευγενίας Μανωλίδου.

Σύμφωνα με τον «ΒΗΜΑτοδότη» με απόφαση του Πάνου Καμμένο ο γιος της κυρίας Μανωλίδου θα βρεθεί στον Εβρο ή, ίσως, σε κάποιο νησί.

Ο «ΒΗΜΑδοτότης», πάντως, αναφέρει ότι «οι μεταθέσεις στα σύνορα δεν γίνονται για λόγους εκδικητικούς κτλ».

Η βυσματοκρατία προκαλεί και αποκαλύπτεται

Σύμφωνα με καταγγελίες που έρχονται ολοένα στην ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ αποδεικνύεται ποιες είναι μερικές από τις μονάδες πραγματικά πάρκινγκ των βυσμάτων.
ΑΣΔΥΣ: πήραν μετάθεση για σύνορα 70 βύσματα.  Το Στρατηγείο της ΑΣΔΥΣ βρίσκεται στο στρατόπεδο "ΖΟΡΜΠΑ", στο Δήμο Ζωγράφου Αττικής (περιοχή Γουδή).
ΑΣΔΕΝ: 100 βύσματα.
Ανωτέρα Στρατιωτική Διοίκηση Εσωτερικού και Νήσων (ΑΣΔΕΝ), στο Στρατόπεδο Σακέττα.
ΣΑΝ: 60 βύσματα. Σχολή Αξιωματικών Νοσηλευτικής.
ΚΕΤΧ Πάτρας: 60 βύσματα. Στρατόπεδο στην Πάτρα που έπρεπε να είχε κλείσει.
Έτσι λοιπόν 1500 στρατιώτες έχουν πάρει ήδη μετάθεση από τα αστικά κέντρα για Έβρο και νησιά του Αιγαίου.

1500 στρατιώτες έχουν πάρει ήδη μετάθεση από τα αστικά κέντραγια Έβρο και νησιά του Αιγαίου. Μεταξύ αυτών και γόνοι πολιτικών και επωνύμων, όπως για παράδειγμα, ο γιος του Χρήστου Πρωτόπαππα, που από την Αθήνα πήρε μετάθεση για την Κομοτηνή, καθώς και ο γιος του δημοσιογράφου Γιάννη Πρετεντέρη.

Είναι η πρώτη φορά που οι εξαγγελίες για πάταξη του ρουσφετιού φαίνεται να έχουν άμεσα και χειροπιαστά αποτέλεσματα, ενώ οι πιέσεις που ασκούνται στα γραφεία και των τριών υπουργών του ΥΠΕΘΑ είναι έντονες.

Η γραμμή που έχει δοθεί από την πολιτική ηγεσία είναι “καμία παρέμβαση” – μένει να δούμε αν θα είναι ανυποχώρητη και χωρίς εξαιρέσεις.

Από την άλλη μεριά βεβαίως, η νέα πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Άμυνας χρησιμοποιεί αυτές τις επικοινωνιακές ρουκέτες για να κρύψει τις καθοριστικές ευθύνες των αστών πολιτικών, ανώτατων στρατιωτικών, αρχών της τοπικής αυτοδιοίκησης και της Εκκλησίας στη διαμόρφωση του βρωμερού πελατειακού κράτους, που έχει τα πλοκάμια του σε όλους τους πολιτικούς χώρους…
Είναι ενδεικτικό ότι μέχρι τώρα δεν έχει δει το φως της δημοσιότητας κανένα όνομα πολιτικού ή δεν έχει τιμωρηθεί κανένας εμπλεκόμενος στρατιωτικός…

Αόρατα Γεγονότα
Αναφορές:

  1. http://diktiospartakos.blogspot.gr/2015/02/blog-post_286.html
  2. http://topontiki.gr/article/97504


Δημοσίευση σχολίου

Επιτρέπονται σχόλια σε ότι γλώσσα θέλετε, φυσικά και σε greeklish.
ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ ΔΕΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ

ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΩΝ ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΩΝ

ΔΕΝ ΦΕΡΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΑ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Νεότερη Παλαιότερη

'