Τα «βύσματα» στη παραμεθόριο με φύλλα πορείας μετά από παρέμβαση Καμμένου

Με μια κίνηση υψηλού συμβολισμού, αλλά και ουσίας ο υπουργός Εθνικής Άμυνας κ. Πάνος Καμμένος στέλνει στην παραμεθόριο να υπηρετήσουν το υπόλοιπο του στρατιωτικού τους μεγάλα και μικρότερα «βύσματα», προκαλώντας σεισμό στο σύστημα.


Όπως πληροφορείται το H&R, με την συγκεκριμένη απόφαση του Π. Καμμένου έλαβαν φύλλα πορείας για στρατιωτικές μονάδες παραμεθόριων περιοχών (Έβρος και νησιά) εκατοντάδες (πλησιάζουν τους 1.000) βολεμένοι στρατεύσιμοι στην Αττική, αλλά και σε πόλεις της Πελοποννήσου.

Η προηγούμενη κυβέρνηση ΝΔ και ΠΑΣΟΚ, κατά τις τελευταίες μέρες της, είχε γεμίσει με προνομιούχους στρατεύσιμους μονάδες της Αττικής, αλλά και μεγάλων πόλεων της Πελοποννήσου (Καλαμάτα, Πάτρα κά), παρά βέβαια τα όσα διακήρυττε για αξιοκρατία και εξάλειψη του πελατειακού κράτους.

Δείτε ακόμα:
Ο Καμμένος έστειλε τον γιο του Πρετεντέρη στον Έβρο

Στη λίστα των βυσμάτων που ξεβολεύονται, συμπεριλαμβάνονται τα ονόματα γιών και εγγονών μεγαλοεπιχειρηματιών, μεγαλοδημοσιογράφων (που υπηρετούν πιστά από μεγάλα κανάλια το μνημόνιο, την τρόικα και το σύστημα) και γνωστών πολιτικών.

Σύμφωνα με πληροφορίες του H&R από την ώρα που άρχισαν να φτάνουν τα φύλλα πορείας στους εν λόγω στρατεύσιμους, έσπασαν τα τηλέφωνα στελεχών των «Ανεξάρτητων Ελλήνων», από γονείς και συγγενείς που ζητούσαν ο καθένας για την περίπτωση του εξαίρεση από τη στρατιωτική θητεία στα σύνορα.

Ωστόσο, ο Π. Καμμένος είναι ανένδοτος και διαμηνύει προς κάθε κατεύθυνση, ότι όλοι ανεξαιρέτως οι στρατεύσιμοι θα υπηρετήσουν, σύμφωνα με τα προβλεπόμενα, στην παραμεθόριο.

Αόρατα Γεγονότα
Από το hitandrun.gr


Δημοσίευση σχολίου

Επιτρέπονται σχόλια σε ότι γλώσσα θέλετε, φυσικά και σε greeklish.
ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ ΔΕΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ

ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΩΝ ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΩΝ

ΔΕΝ ΦΕΡΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΑ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Νεότερη Παλαιότερη

'