Πεντακάθαρο Βίντεο Δείχνει UFO στο Σάο Πάολο της Βραζιλιας -Αύγουστος 2014 (ΒΙΝΤΕΟ)

Παρακάτω είναι ένα βίντεο από μια πρόσφατη θέαση UFO που πραγματοποιήθηκε στο Σάο Πάολο, της Βραζιλίας στις αρχές Αυγούστου του τρέχοντος έτους. Το υλικό είναι εξαιρετικά καθαρό και δείχνει πολλαπλά αντικείμενα που είναι σαφώς μη αναγνωρίσιμα.


Θυμηθείτε, ο όρος "UFO" -ΑΤΙΑ στα ελληνικά, αναφέρεται σε ένα Άγνωστο Ιπτάμενο Αντικείμενο, και συνεχώς παρακολουθούνται στα αεροδρόμια και τα στρατιωτικά ραντάρ. Για να διαβάσετε περισσότερα σχετικά με αυτό και να δούμε μερικά πιο συγκεκριμένα παραδείγματα, παρακαλούμε κάντε κλικ ΕΔΩ.

Υπάρχουν πολλά βίντεο UFO που κυκλοφορούν στο YouTube, με λίγες αμφιβολίες ότι πολλά από αυτά είναι ψεύτικα. Από την άλλη πλευρά, το ποσοστό των περιστατικών των UFO συνεχίζει να ανεβαίνει τόσο πολύ που οι άνθρωποι γίντονται οι ίδιοι μάρτυρες των θεάσεων. Το πρόβλημα των UFO έχει εξεταστεί λεπτομερώς για ένα πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα, ειδικά στη Νότια Αμερική. Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα γι 'αυτό μετά το παρακάτω βίντεο.



Πώς να Ξεχωρίσετε Τι είναι πραγματικό και Τι δεν είναι

Παρακάτω είναι μερικά από τα πολλά παραδείγματα των αυθεντικών τεκμηριωμένων θεάσεων UFO. Καθώς το βίντεο προχωράει, υπάρχουν κάποια που πραγματικά τριγυρίζουν εκεί έξω. Σε αντίθεση με τη δημοφιλή πεποίθηση, τα UFO καταγράφονται στην κάμερα όλη την ώρα και ο καλύτερος τρόπος για να ξεχωρίσετε τι είναι πραγματικό και τι δεν είναι, είναι να ερευνήσετε πραγματικά το θέμα από μόνοι σας. Είναι ένα σοβαρό θέμα που χρήζει την δέουσα προσοχή.

"Τα έθνη του κόσμου αυτή τη στιγμή συνεργάζονται στην έρευνα του φαινομένου των UFO. Υπάρχει μια διεθνής ανταλλαγή δεδομένων. Ίσως όταν αυτή η ομάδα των εθνών αποκτήσει πιο ακριβείς και σαφείς πληροφορίες, θα γίνει δυνατό να απελευθερώσει την πληροφορία ​​για τον κόσμο"
-Στρατηγός Carlos Castro Cavero, της Ισπανικής Πολεμικής Αεροπορίας (1)

Μία από τις πιο δραματικές απ 'όλες τις θεάσεις ήταν δύο συναντήσεις αυτή τη χρονιά κατά την 16η Δεκεμβρίου από την Πολεμική Αεροπορία της Χιλής:

"Δύο πιλότοι σε μια αποστολή εκπαίδευσης, ο καθένας έφερε μαχητικό αεροσκάφος F5, παρακολούθησαν το αντικείμενο στο ραντάρ των αεροσκαφών τους. Το ραντάρ έδειξε μια επιστροφή ίση με δέκα ή περισσότερα αεροπλανοφόρα -εκτός απ' αυτό το αντικείμενο που ήταν στον αέρα, δεν επέπλεε στο νερό. Και οι δυο πιλότοι πίστευαν ότι ο εξοπλισμός των ραντάρ τους ήταν ελαττωματικός, έως ότου έμαθαν ότι ο άλλος πιλότος είχε πάρει την ίδια απόκριση από το ραντάρ. Όχι μόνο αυτό, αλλά το επίγειο ραντάρ από ένα κοντινό αεροδρόμιο πήρε επίσης την ίδια απόκριση του αντικειμένου και επιβεβαίωσε το τεράστιο μέγεθός του. Οι πιλότοι είδαν επίσης το αντικείμενο με τα δικά τους μάτια. Ένας πιλότος είπε αργότερα ότι σε απόσταση είκοσι μιλίων, έμοιαζε "σαν μια μεγάλη μπανάνα των Αντιλλών τυλιγμένη στον καπνό". Οι πιλότοι ήταν φοβισμένοι, καθώς δεν είχαν πυραύλους και όπλα. Καθώς πλησίαζαν το τεράστιο αντικείμενο, το οποίο ήταν ακίνητο, αυτό απογειώθηκε σε μια ασύλληπτη ταχύτητα. Μονομιάς, εξαφανίστηκε από τις τρεις οθόνες των ραντάρ".(1) (3)

"Νωρίς επόμενο πρωί η Πολεμική Αεροπορία της Χιλής έστειλε κάποια F5 μαχητικά αεροσκάφη για να αναχαιτίσουν ένα άλλο πολύ μεγάλο UFO. Οι πιλότοι το περιγράφεται ως ένα πολύ φωτεινό και πολύ μεγάλο αντικείμενο. Η Πολεμική Αεροπορία της Χιλής έχει αναγνωριστεί επίσημα αυτά τα γεγονότα, αλλά δεν μπόρεσε να εξηγήσει τι είχε συμβεί". (1) (3)

Εδώ είναι ένα έγγραφο NSA περιγράφει μια περίπτωση από το Ιράν.

Η Βραζιλία (απ' όπου το παραπάνω βίντεο προέρχεται) έχει μια σειρά από ενδιαφέρουσες τεκμηριωμένες περιπτώσεις, ένα ιδιαίτερο γεγονός (για παράδειγμα) συνέβη στις 19 Μαΐου, 1986. Υπήρχε ένα μεγάλο μέρος του εναέριου χώρου της Βραζιλίας που συνεχώς ήταν κατειλημμένος από τα UFO. Η Βραζιλιάνικη πολεμική αεροπορία σήκωνε συνεχώς τα τζετ της για να έχει μια πιο προσεκτική ματιά σε ό,τι είχαν δει από το ραντάρ. Εδώ είναι ένα απόσπασμα από τον Υπουργό Αεροναυτικής της Βραζιλίας, Ταξίαρχο Otavio Moreira Lima:

"Τουλάχιστον 20 αντικείμενα εντοπίστηκαν από ραντάρ της Βραζιλίας. Αυτά γέμισαν τα ραντάρ και διέκοψαν την κυκλοφορία στην περιοχή. Κάθε φορά που ένα ραντάρ ανίχνευε άγνωστα αντικείμενα, μαχητικά απογειώνονταν για αναχαίτιση. Το ραντάρ ανιχνεύει μόνο τα στερεά μεταλλικά σώματα και τα βαριάς (μάζας) σύννεφα. Δεν υπήρχαν σύννεφα ούτε συμβατικά αεροσκάφη στην περιοχή. Ο ουρανός ήταν καθαρός. Το ραντάρ δεν έχει οπτικές ψευδαισθήσεις. Μπορούμε να δώσουμε μόνο τεχνικές εξηγήσεις και δεν τις έχουμε. Θα ήταν πολύ δύσκολο για μας να μιλήσουμε για την υπόθεση του ηλεκτρονικού πολέμου. Είναι πολύ απομακρυσμένα και δεν είναι η περίπτωση εδώ στη Βραζιλία. Είναι φανταστικό. Τα σήματα για το ραντάρ ήταν αρκετά ξεκάθαρα". (1) (2)

Σχετικά Άρθρα:

Περισσότερα στο βίντεο μικρού μήκους παρακάτω

Όταν πρόκειται για πραγματικό υλικό των ΑΤΙΑ (Αγνώστου Ταυτότητας Ιπτάμενα Αντικείμενα), ταινία από την αποστολή STS-48 του Discovery Space Shuttle του 1991 της NASA είναι σίγουρα στην κορυφή της λίστας. Αυτό το βίντεο είναι πραγματικό, καλά τεκμηριωμένο και έχει αποτελέσει αντικείμενο αυστηρής επιστημονικής έρευνας από πολλούς ερευνητές και ιδρύματα. (πηγή) (πηγή) (πηγή) (πηγή)

Το παρακάτω βίντεο δείχνει μια ντουζίνα αντικείμενα που κινούνται σε ασυνήθιστο τρόπο. Εκτός από αυτό, το πιο συναρπαστικό μέρος είναι όταν βλέπουμε ένα αντικείμενο σε ένα σημείο κοντά στον ορίζοντα, καθώς συμβαίνει μια "ριπή" σαν κεραυνός, που ακολουθείται από ένα άλλο αντικείμενο ή ρεύμα που κινείται με ταχείς ρυθμούς σε όλο το οπτικό πεδίο, το αντικείμενο χάνεται μακριά στο διάστημα.



Εδώ είναι ένα απόσπασμα από επιστήμονες από τη Νορβηγία που τράβηξαν πολλαπλές εμφανήσεις UFO σε ταινία. Ο κατάλογος συνεχίζεται, ακόμα και η Πολεμική Αεροπορία του Μεξικού έχει κυκλοφορήσει υλικό της από τα UFO με εμπλεκόμενα αεροπλάνα, που έγινε πρωτοσέλιδο, αλλά επιχειρήθηκε να καταρριφθεί από πολλά μεγάλα μέσα μαζικής ενημέρωσης. Μπορείτε να το ελέγξετε παρακάτω.



Το θέμα εδώ είναι ότι το διαδίκτυο είναι πλημμυρισμένο με βίντεο UFO και η ύπαρξή τους τεκμηριώνεται για μεγάλο χρονικό διάστημα. Υπάρχουν χιλιάδες σελίδες κυβερνητικά έγγραφα που το δείχνουν και μπορείτε να μάθετε λίγο περισσότερα και να δείτε κάποια έγγραφα κάνοντας κλικ ΕΔΩ, ΕΔΩΕΔΩ, ΕΔΩ κι ΕΔΩ.

Για τους νέους αναγνώστες, έχω την τάση να χρησιμοποιώ το παρακάτω βίντεο σε πολλά από τα άρθρα μου, αλλά υπάρχουν πάντα εκείνοι που δεν το έχουν δει ποτέ. Ένα άλλο παράδειγμα από κάποιον που έκανε έρευνα στα UFO, από τις συνεντεύξεις του που έχω παρακολουθήσει, μου φαινόταν πολύ ενθουσιώδης και παθιασμένος με την αλλαγή του κόσμου.

Και πάλι, δεν εννοώ ότι τα UFO που φαίνονται στο παραπάνω βίντεο από τη Βραζιλία είναι εξωγήινα/διαστατικά, αλλά σίγουρα δεν είναι εκτός θέματος. Όπως αναφέρει ο Δρ O'Leary στο βίντεο, τα στοιχεία που είναι διαθέσιμα για τις εξωγήινες φυλές δείχνουν διαφορετικής εμφάνισης όντα, αν και υπάρχουν πολλές αναφορές για όντα ανθρώπινης εμφάνισης επίσης.



Συγγραφή-Μετάφραση-Επιμέλεια-Απόδοση κειμένων Αόρατα Γεγονότα
Αναφορές:

  1. Dolan, Richard. UFOs For the 21st Century Mind: New York: Richard Dolan Press, 2014
  2. Department of Defense JCS Message Center, Subject: B6/BAF Has a Close Encounter of the First Kind. Date: 20 May 86. Subject: Numerous Unidentified Objects Were Cited in the Skies over Brazil. But BAF Fighters Were Unable to Intercept Them. Berliner, Don, The UFO Briefing Document, p. 121-127. Huneeus, J. Antonio, “UFO Alert in Brazil,” MUFON UFO Journal, 11/86. Andrus, Walt, “UFOs Over Brazil,” MUFON UFO Journal, 9/86. Smith, Dr Willy, “The Brazillian Incident,” International UFO Reporter, 7-8/86. Smith, Dr. Willy, “More on Brazilian OVNIs,” MUFON UFO Journal, 9/86. 
  3. Huneeus, J, Antonio, “A Chilean Overview,” MUFON UFO Journal, 6/86; Huneeus, J. Antonio, “A Historical Survey of UFO Cases in Chilie,” MUFON 1987 International Symposium Proceedings (MUFON, 1987.)


Άδεια Creative Commons
Οι αναρτήσεις μας μπορούν να δημοσιεύονται από οποιονδήποτε αρκεί να αναφέρεται με ενεργό σύνδεσμο ο δημιουργός.

Το έργο με τίτλο Πεντακάθαρο Βίντεο Δείχνει UFO στο Σάο Πάολο της Βραζιλιας -Αύγουστος 2014 (ΒΙΝΤΕΟ) από τον δημιουργό ΑΟΡΑΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ διατίθεται με την άδεια Creative Commons Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 4.0.

Δημοσίευση σχολίου

Επιτρέπονται σχόλια σε ότι γλώσσα θέλετε, φυσικά και σε greeklish.
ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ ΔΕΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ

ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΩΝ ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΩΝ

ΔΕΝ ΦΕΡΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΑ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Νεότερη Παλαιότερη

'