Προσοχή Spoilers: Επιστρέφει ο Twywin Lannister στο Game of Thrones (BINTEO)

H 4τη σεζόν του Game of Thrones μας έφερε την πτώση του Tywin Lannister (Charles Dance) από τα χέρια του του δικό του γιου, του Tyrion Lannister (Peter Dinklage), αλλά αυτός ο αναξιοπρεπής θάνατος του μήπως δεν είναι η τελευταία σκηνή που έχουμε δει από τον Tywin; Σύμφωνα με μια νέα συνέντευξη, ακούγεται σαν να πρόκειται να γυρίσει ο Πατριάρχης των Lannister!


Σε μια συνέντευξη στο MTV UK, ο Charles ρωτήθηκε αν λυπάται που θα λείπει από την επόμενη σεζόν της σειράς του Game of Thrones. Η απάντησή του ήταν μια έκπληξη:
"Καλά, δεν θα λείπω εντελώς από την επόμενη σειρά. Περισσότερα δεν μπορώ να πω. "Δεν είδατε για τελευταία φορά τονTywin Lannister, μόνο αυτό θα πω".

Δείτε επίσης:

Χμ, παίζεται μεγάλο παιχνίδι! Ο Tywin είναι νεκρός, οπότε γιατί να γυρίσει;
Υπάρχουν δύο επιλογές: Είτε ανασταίνεται κατά κάποιο τρόπο- το οποίο θα ήταν μια σημαντική διαφοροποίηση από τα βιβλία- ή, πιο πιθανό, τα επεισόδια θα περιλαμβάνουν τελικά κάποιες αναδρομές στο παρελθόν. Ίσως οι Lannister να ονειρεύονται την παιδική τους ηλικία; Ή ίσως να δούμε τι έγινε κατά τη διάρκεια της εξέγερσης του Robert...

Ότι και να συμβεί, είμαστε ευτυχής που ακούσαμε ότι ο Charles Dance δεν έχει αφήσει την σειρά μόνιμα ακόμα!




Άδεια Creative Commons
Οι αναρτήσεις μας μπορούν να δημοσιεύονται από οποιονδήποτε αρκεί να αναφέρεται με ενεργό σύνδεσμο ο δημιουργός.

Το έργο με τίτλο Προσοχή Spoilers: Επιστρέφει ο Twywin Lannister στο Game of Thrones (BINTEO) από τον δημιουργό ΑΟΡΑΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ διατίθεται με την άδεια Creative Commons Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 4.0.

Δημοσίευση σχολίου

Επιτρέπονται σχόλια σε ότι γλώσσα θέλετε, φυσικά και σε greeklish.
ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ ΔΕΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ

ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΩΝ ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΩΝ

ΔΕΝ ΦΕΡΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΑ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Νεότερη Παλαιότερη

'