«Είμαι τζιχαντιστής, ζω στην Αθήνα και θα έκοβα κεφάλια αν ενοχλούσαν εμένα, το σπίτι μου»! (ΒΙΝΤΕΟ)

Και όμως υπάρχουν τζιχαντιστές και στην Ελλάδα…σύμφωνα τουλάχιστον με το Star. Αναδημοσιεύουμε από την ιστοσελίδα του σταθμού με πάσα επιφύλαξη:


"Ο Βαγγέλης Γκούμας εντόπισε στο κέντρο της Αθήνας σε σημείο όπου συγκεντρώνονται αλλοδαποί που βρίσκονται παράνομα στην χώρα μας έναν νεαρό άνδρα μουσουλμάνο ο οποίος δηλώνει υποστηρικτής της τζιχάντ. H μαρτυρία του σοκάρει.

«Ναι είμαι τζιχαντιστής και θα έκοβα κεφάλια αν ενοχλούσαν εμένα, το σπίτι μου» δήλωσε ο νεαρός άνδρας που βρίσκεται στην Ελλάδα μας εδώ και έξι χρόνια.

Ο νεαρός μουσουλμάνος από τα λεγόμενά του φαίνεται ότι έχει μίσος για τους Αμερικάνους.

Μάλιστα έφτασε στο σημείο να δικαιολογήσει τις αγριότητες των τζιχαντ που αποκεφαλίζουν δυτικούς. «Όποιος σκοτώνει τους Αμερικανούς καλά κάνει γιατί κάνουν πολύ άσχημα πράγματα σε Αφγανιστάν, Ιράκ, Συρία και Πακιστάν.»

Δείτε επίσης:


Ο νεαρός μουσουλμάνος υποστήριξε επίσης ότι υπάρχουν και άλλοι στην χώρα μας που σκέπτονται όπως και αυτός και είναι έτοιμοι αν αισθανθούν ότι κινδυνεύουν να πάνε να πολεμήσουν. «Τζιχαντ είναι όλοι οι μουσουλμάνοι ....αν μου ζητήσουν να πάω στη χώρα μου, θα πάω να πολεμήσω» είπε.

Ο νεαρός μουσουλμάνος στο τέλος της συνέντευξης είπε ότι δεν φοβάται τίποτα και γύρισε μάλιστα επιδεικτικά το πρόσωπό του στην κάμερα για να τον καταγράψουμε.

Πάντως αυτό που φάνηκε και κατά τη διάρκεια του ρεπορτάζ και θα διαπιστώσετε και εσείς βλέποντας το βίντεο είναι ότι υπήρχε αδιόρατος φόβος για τους περισσότερους μουσουλμάνους στο άκουσμα και μόνο της λέξης τζιχάντ ή τζαχάντ".

Δείτε το βίντεο ΕΔΩ!

Αόρατα Γεγονότα


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επιτρέπονται σχόλια σε ότι γλώσσα θέλετε, φυσικά και σε greeklish.
Σύντομα θα ξεκλειδώσουμε τα σχόλια και θα επιτρέψουμε το τρολάρισμα.
ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ ΔΕΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ

ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΩΝ ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΩΝ

ΔΕΝ ΦΕΡΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΑ ΑΝΩΝΥΜΑ ¨Η ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Να επιτραπεί η καύση των νεκρών στην Ελλάδα;

Τι θεματολογία και event θα προτιμούσατε;

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Δημοφιλείς αναρτήσεις