Αρχαίες Πυραμίδες πιθανότατα Τεχνητές ανακαλύφθηκαν στην Ανταρκτική (ΒΙΝΤΕΟ)

Τρεις αρχαίες πυραμίδες ανακαλύφθηκαν στην Ανταρκτική από ομάδα Αμερικανών και Ευρωπαίων επιστημόνων. Δύο από τις πυραμίδες ανακαλύφθηκαν περίπου 16 χιλιόμετρα προς το εσωτερικό, ενώ η τρίτη ήταν πολύ κοντά στην ακτογραμμή. Μια ειδική αποστολή για τις παράξενες κατασκευές θα πρέπει να απαντήσει την ενδιαφέρουσα ερώτηση αν είναι τεχνητές ή φυσικές.


Οι πρώτες αναφορές σχετικά με τις πυραμίδες εμφανίστηκαν στα δυτικά μέσα μαζικής πέρυσι. Μερικές φωτογραφίες στάλθηκαν σε ορισμένα σάιτ με το σχόλιο ότι οι παράξενες κατασκευές θα μπορούσαν να χρησιμεύσουν ως ενδείξεις ότι η καλυμμένη με πάγο ήπειρος κάποτε ήταν αρκετά θερμή ώστε να ζει ακόμα κι ένας αρχαίος πολιτισμός εκεί.Δείτε επίσης:

Στην παρούσα στιγμή, λίγα είναι ακόμη γνωστά για τις πυραμίδες και η ομάδα εξακολουθεί να σιωπά σχετικά με την ανακάλυψη. Οι μόνες αξιόπιστες πληροφορίες που παρέχονται από τους επιστήμονες ήταν ότι σχεδίαζαν μια αποστολή στις πυραμίδες να τις ερευνήσουν πιο διεξοδικά και να καθορίσουν με βεβαιότητα εάν οι κατασκευές ήταν τεχνητές ή φυσικές. Δεν υπάρχουν λεπτομέρειες σχετικά με το χρονικό πλαίσιο της αποστολής. Σε περίπτωση που οι ερευνητές αποδείξουν ότι οι πυραμίδες είναι τεχνητές κατασκευές, η ανακάλυψη μπορεί να επιφέρει τη μεγαλύτερη αναθεώρηση της ανθρώπινης ιστορίας που έγινε ποτέ.


Εν τω μεταξύ, μια σειρά από παράξενες αλλά ενδιαφέρουσες ανακαλύψεις έχουν γίνει τον τελευταίο καιρό στην Ανταρκτική. Το 2009, επιστήμονες του κλίματος βρήκαν σωματίδια γύρης εκεί, η οποία θα μπορούσε ενδεχομένως να μαρτυρούν ότι οι φοίνικες κάποτε μεγάλωναν στην Ανταρκτική και οι θερμοκρασίες το καλοκαίρι έφταναν τους 21C. Τρία χρόνια αργότερα, το 2012, επιστήμονες από το Desert Research Institute της Νεβάδα εντόπισαν 32 είδη βακτηρίων σε δείγματα νερού της λίμνης Vida στην Ανατολική Ανταρκτική.

Άδεια Creative Commons
Οι αναρτήσεις μας μπορούν να δημοσιεύονται από οποιονδήποτε αρκεί να αναφέρεται με ενεργό σύνδεσμο ο δημιουργός.

Η ανάρτηση με τίτλο Αρχαίες Πυραμίδες πιθανότατα Τεχνητές ανακαλύφθηκαν στην Ανταρκτική (ΒΙΝΤΕΟ) από τον δημιουργό ΑΟΡΑΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ διατίθεται με την άδεια Creative Commons Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 4.0.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επιτρέπονται σχόλια σε ότι γλώσσα θέλετε, φυσικά και σε greeklish.
Σύντομα θα ξεκλειδώσουμε τα σχόλια και θα επιτρέψουμε το τρολάρισμα.
ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ ΔΕΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ

ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΩΝ ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΩΝ

ΔΕΝ ΦΕΡΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΑ ΑΝΩΝΥΜΑ ¨Η ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Να επιτραπεί η καύση των νεκρών στην Ελλάδα;

Τι θεματολογία και event θα προτιμούσατε;

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Δημοφιλείς αναρτήσεις