Δείτε ποιος λέει "Ο Πούτιν έχει το σατανά μέσα του"

«Ο Βλαντίμιρ Πούτιν βρίσκεται υπό την επήρεια του σατανά κι αντιμετωπίζει την αιώνια καταδίκη αν δεν μετανοήσει», δήλωσε σήμερα ο ορθόδοξος πατριάρχης του Κιέβου Φιλάρετος, επιρρίπτοντας ευθύνες στον πρόεδρο της Ρωσίας για τον πόλεμο στην Ουκρανία.


«Με μεγάλη μου θλίψη πρέπει να πω τώρα δημοσίως πως ανάμεσα στους ηγέτες του κόσμου έχει εμφανιστεί ένας νέος Κάιν, όχι λόγω του ονόματός του, αλλά λόγω των πράξεών του», ανάφερε χαρακτηριστικώς ο Φιλάρετος. Η ανακοίνωσή του έχει τον τίτλο «Νέος Κάιν» και δόθηκε στη δημοσιότητα κατά τη σημερινή πρώτη ημέρα της εκεχειρίας ανάμεσα στις ουκρανικές δυνάμεις και τους φιλορώσους αυτονομιστές.

«Αυτός ο ηγέτης ψεύδεται με κυνικό τρόπο όταν λέει πως η χώρα του δεν είναι μέρος της σύγκρουσης στην Ουκρανία, παρότι έκανε τα πάντα για να υποδαυλίσει και να συντηρήσει τη σύγκρουση. Ο Πούτιν αυτοαποκαλείται αδελφός του ουκρανικού λαού, αλλά στην ουσία και σύμφωνα με τις ενέργειές του, έχει γίνει ο νέος Κάιν προκαλώντας αιματοχυσία στους αδελφούς του και εμπλέκοντας όλο τον κόσμο με ψέματα», υποστήριξε ο πατριάρχης του Κιέβου.

Υπενθυμίζουμε πως η Ουκρανική Ορθόδοξη Εκκλησία αποσπάστηκε το 1992 από το ρωσικό πατριαρχείο, ύστερα από τη διάλυση της Σοβιετικής Ένωσης και την κήρυξη της ανεξαρτησίας της Ουκρανίας.

Αναδημοσίευση από το Κουτί της Πανδώρας
Αόρατα Γεγονότα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επιτρέπονται σχόλια σε ότι γλώσσα θέλετε, φυσικά και σε greeklish.
Σύντομα θα ξεκλειδώσουμε τα σχόλια και θα επιτρέψουμε το τρολάρισμα.
ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ ΔΕΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ

ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΩΝ ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΩΝ

ΔΕΝ ΦΕΡΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΑ ΑΝΩΝΥΜΑ ¨Η ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Να επιτραπεί η καύση των νεκρών στην Ελλάδα;

Τι θεματολογία και event θα προτιμούσατε;

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Δημοφιλείς αναρτήσεις