Ο αντίποδας της Μεγάλης Πυραμίδας είναι ένας Οβελίσκος στη μέση του πουθενά -Πρόκειται για είσοδο στην Κοίλη Γη; (ΒΙΝΤΕΟ)

Απόψε είναι η τιμητική των αναγνωστών μας. Αναγνώστης από Αμερική μας έστειλε το παρακάτω βίντεο, επισημαίνοντας ότι οι Αντίποδες των Πυραμίδων της Αιγύπτου κρύβουν μεγάλα μυστήρια. και όντως βλέποντας το βίντεο μείναμε έκπληκτοι...



Ψάχνοντας τον ακριβή Αντίποδα της μεγάλης Πυραμίδας του "Χέοπα" καταλήγουμε στον Ειρηνικό Ωκεανό. Λέγοντας αντίποδας εννοούμε το σημείο του πλανήτη το οποίο βρίσκεται ακριβώς "πίσω" από ένα άλλο σημείο. Δηλαδή αν από ένα σημείο Α τραβήξουμε μια νοητή ευθεία που περνάει μέσα από το κέντρο της Γης αυτή θα καταλήξει στο σημείο Β το οποίο αποτελεί αντίποδα του σημείου Α.

Βεβαίως ο αντίποδας της Μεγάλης Πυραμίδας είναι ένας τεράστιος Οβελίσκος πιθανότατα βυθισμένος στον Ειρηνικό ωκεανό. Πιθανόν να ταυτίζεται με τη περίφημη Κεραία του Ειρηνικού.

Δείτε το Βίντεο.


Ο αναγνώστης μας έστειλε το βίντεο επισημαίνοντας τον Οβελίσκο, ωστόσο ο δημιουργός του βίντεο το παρουσιάζει ως Είσοδο για την Κοίλη Γη.

Επιμέλεια-Απόδοση Αόρατα Γεγονότα
Άδεια Creative Commons
Οι αναρτήσεις μας μπορούν να δημοσιεύονται από οποιονδήποτε αρκεί να αναφέρεται με ενεργό σύνδεσμο ο δημιουργός.

Το έργο με τίτλο Ο αντίποδας της Μεγάλης Πυραμίδας είναι ένας Οβελίσκος στη μέση του πουθενά -Πρόκειται για είσοδο στην Κοίλη Γη; (ΒΙΝΤΕΟ) από τον δημιουργό ΑΟΡΑΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ διατίθεται με την άδεια Creative Commons Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 4.0.

Δημοσίευση σχολίου

Επιτρέπονται σχόλια σε ότι γλώσσα θέλετε, φυσικά και σε greeklish.
ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ ΔΕΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ

ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΩΝ ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΩΝ

ΔΕΝ ΦΕΡΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΑ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Νεότερη Παλαιότερη

'