Διελεύσεις UFO στην Αττική 3 & 4/7/2014 (ΦΩΤΟ)

Συνεχίστηκαν οι αναφορές για τις διελεύσεις των αγνώστου ταυτότητας ιπτάμενων αντικειμένων στον νυχτερινό ουρανό της Αττικής. Στις 3 Ιουλίου, ο μάρτυρας Γιώργος εντόπισε γύρω στις 21:00 την πολυεμφανιζόμενη λευκή σφαίρα που διασχίζει την Αθήνα το τελευταίο καιρό, να περνάει πάνω από το σπίτι του σε ύψος περίπου 500-800 μέτρων. Να σημειώσουμε εδώ ότι μετά από διαπιστεύσεις της ομάδας μας, αυτό το φως δεν άνηκε στον διαστημικό σταθμό αφού τον τελευταίο μήνα δεν ήταν ορατός από Ελλάδα.
Το λευκό φως έκανε ακόμα μία διέλευση, αυτή τη φορά πάνω από τον Πειραιά την επόμενη μέρα, στις 9:45μμ, όπου και εντοπίστηκε από τη μάρτυρα Γεωργία Κ.

Δείτε επίσης:
Όσο για τις δύο υπόλοιπες αναφορές που είχαμε έως τώρα το μήνα Ιούνιο, τα αντικείμενα επιβεβαιώθηκαν ως ανθρώπινης προέλευσης. Στις 5/7 ο Δημήτρης από το Μαρούσι είδε δύο ελικόπτερα της Ελληνικής αστυνομίας που πετούσαν παράλληλα πάνω από τα κτήρια (έφεραν τα διακριτικά φώτα) και στις 13/7 ο Πάνος από Αιγάλεω τράβηξε με τη κάμερα του τρία κινέζικα φαναράκια που αφήνονταν στον ουρανό από διπλανή πολυκατοικία (ήταν πορτοκαλί, έφεραν το τρέμουλο του πυρός και πετούσαν όλα με την φορά του ανέμου).

Κινέζικο Φαναράκι στο Αιγάλεω


Αναδημοσίευση από το ufotruth-gr.blogspot.gr
Αόρατα Γεγονότα

Δημοσίευση σχολίου

Επιτρέπονται σχόλια σε ότι γλώσσα θέλετε, φυσικά και σε greeklish.
ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ ΔΕΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ

ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΩΝ ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΩΝ

ΔΕΝ ΦΕΡΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΑ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Νεότερη Παλαιότερη

'