Παράνομοι όσοι ζητούν υποχρεωτικά «like» για μπείτε στη σελίδα τους!

Το «facebook» αποφάσισε να απαγορεύσει τα «like gates». Πρόκειται για τα «παράθυρα» τα οποία υποχρεώνουν τους χρήστες να κάνουν «like» σε μια ιστοσελίδα προκειμένου να αποκτήσουν πρόσβαση στο περιεχόμενό της.


Tα συγκεκριμένα «tab» ήταν ιδιαιτέρως διαδεδομένα σε επιχειρήσεις κι οργανισμούς που τα χρησιμοποιούσαν για να συγκεντρώνουν «followers» στις σελίδες τους μέσω διαγωνισμών ή ελκυστικών κοινοποιήσεων, οι οποίες όμως απαιτούσαν σύνδεση με τη σελίδα τους στο «facebook». Η πλήρης κατάργηση της εφαρμογής θα τεθεί σε ισχύ από τις 5 Νοεμβρίου, ενώ όσες σελίδες δεν συμμορφωθούν με τις υποδείξεις δεν θα είναι πλέον προσβάσιμες.

Από την ανακοίνωση της 7ης Αυγούστου, εξάλλου, και στη συνέχεια οι νέες ιστοσελίδες που δημιουργούνται παύουν να έχουν τη δυνατότητα δημιουργίας και χρήσης «like gates». Ο λόγος πίσω από αυτήν την απαγόρευση είναι πως οι εφαρμογές παρακινούν τους χρήστες να κάνουν «like» παρά την θέλησή τους, κάτι που η πλατφόρμα δεν θεωρεί ορθή χρήση του μέσου κοινωνικής δικτύωσης.

Αόρατα Γεγονότα

1 Σχόλια

Επιτρέπονται σχόλια σε ότι γλώσσα θέλετε, φυσικά και σε greeklish.
ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ ΔΕΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ

ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΩΝ ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΩΝ

ΔΕΝ ΦΕΡΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΑ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΣΩΣΤΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ FB.....ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ SITE ΣΑΣ ....ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ!!!!! .....ΑΛΛΑ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΣΠΑΣΕΙ ΤΑ Ν Ε Υ Ρ Α ΤΟ ΠΑΡΑΘΥΡΑΚΙ ΣΑΣ ΠΟΥ ΠΕΤΑΓΕΤΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΗΝ ΕΝΑΛΛΑΓΗ ΤΩΝ ΣΕΛΙΔΩΝ ΚΑΙ ΖΗΤΑ ΣΥΝΕΧΩΣ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΝΟΥΜΕ LIKE!!!! .......και παλι να αναφερω ΠΟΛΥ ΔΥΝΑΤΟΣ ΙΣΤΙΟΤΟΠΟΣ!!!!
    ΜΠΡΑΒΟ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Νεότερη Παλαιότερη

'