Γιγάντιος Αστεροειδής Κατευθύνεται προς τη Γη -Θα μπορούσε να εξολοθρεύσει τον Άνθρωπο

Σταματήστε ότι κάνετε, γιατί η ανθρώπινη ζωή όπως την ξέρουμε μπορεί να είναι να φτάσει στο τέλος της. Ή ίσως όχι. Είτε έτσι είτε αλλιώς, ένας γιγάντιος αστεροειδής είναι επί του παρόντος σε πορεία σύγκρουσης με τη Γη και αν τη χτυπήσει τότε θα μπορούσε να εξαφανίσει τον πλανήτη.


Αν αυτό δεν είναι αρκετό για να κερδίσει την προσοχή σας, τότε, το γεγονός ότι ο αστεροειδής 1950 DA έχει προφανώς 1.000 μέτρα διάμετρο και θα μπορούσε να συγκρουστεί με τη Γη με ταχύτητα περίπου 65.000 χιλιόμετρα την ώρα κατά πάσα πιθανότητα δεν σας νοιάζει ιδιαίτερα.

Σύμφωνα με την Daily Star, εάν ο αστεροειδής χτυπήσει τον πλανήτη μας, τότε θα προκαλέσει μια τέτοια τεράστια έκρηξη και επίσης "τεράστια τσουνάμι ικανά να καλύψουν ολόκληρες πόλεις" θα ενεργοποιηθούν. Επίσης, αποκάλυψε ότι ο βράχος της Αποκάλυψης κινείται τόσο γρήγορα αυτή τη στιγμή που έχει "αρνητική βαρύτητα".

Οι επιστήμονες έχουν δείξει ότι θεωρούν κάθε αστεροειδή, που έχει μέγεθος πάνω από 50 μέτρα ως «δολοφόνο πόλης», έτσι το γεγονός ότι αυτός είναι 20 φορές το μέγεθος της προειδοποίησης αυτής, τους έχει σε αυξανόμενο συναγερμό. Ένα άλλο ζήτημα είναι ότι οι ειδικοί πιστεύουν ότι θα έπρεπε να είχε χωρίσει σε κομμάτια μέχρι τώρα, αλλά στην πραγματικότητα συγκρατείται ενιαίος με δυνάμεις που είναι γνωστές ως van der Waals.

Ένας ερευνητής από το Πανεπιστήμιο του Tennessee, ο Ben Rozītis εξήγησε: "Βρήκαμε ότι ο 1950 DA περιστρέφεται ταχύτερα από το όριο σπασίματος της πυκνότητάς του. Έτσι, αν η βαρύτητα κρατούσε αυτό το σωρό από μπάζα ενιαίο, τότε θα είχε ήδη σπάσει σε κομμάτια​​. Μετά την πρόσκρουση του αστεροειδούς στη Ρωσία το Φεβρουάριο του 2013, υπάρχει ανανεωμένο ενδιαφέρον και έρευνες για για τον πιθανό κίνδυνο μιας τέτοιας σύγκρουσης".

Δείτε επίσης:
Στη συνέχεια πρόσθεσε: "Η κατανόηση του τι κρατά αυτούς τους αστεροειδείς μαζί μπορεί να βοηθήσει στην ενημέρωση για τις ενδεχόμενες στρατηγικές για την προστασία από μελλοντικές επιπτώσεις".

Ωστόσο, όσοι από εσάς έχετε ήδη άρχισαν να κατασκευάζετε πυρηνικά καταφύγια και αρχίζετε να διαλέγετε ποιοι από τους αγαπημένους σας φίλους και τα παιδιά τους θα κάνουν πραγματικά προσεκτικά δομημένη, τη προστατευτική κατοικία τους θα πρέπει πιθανώς να πάψετε να ανησυχείτε, επειδή οι πρώτες προβλέψεις είναι ότι ο αστεροειδής θα χτυπήσει τη Γη στις 16 Μαρτίου, του 2880.

Οι αποδόσεις ότι θα μας χτυπήσει την εν λόγω ημερομηνία είναι επί του παρόντος στο 300/1, ενώ ο Τσαρλς Μπόλντεν, ο οποίος είναι ο επικεφαλής της NASA, παραδέχτηκε ότι η καλύτερη άμυνα εναντίον των αστεροειδών είναι η προσευχή.

Για τους αμύητους, περίπου 66 εκατομμύρια χρόνια πριν, ένας τεράστιος αστεροειδής συγκρούστηκε με τη Γη στο Μεξικό και αυτό οδήγησε στο θάνατο των δεινοσαύρων, καθώς και όλης της ζωής του πλανήτη. Αυτό αποδείχθηκε ότι ήταν καλό ​​για τους ανθρώπους όμως, γιατί μερικά εκατομμύρια χρόνια αργότερα, επωφελήθηκαν από την πτώση του Βασιλιά Τυρανόσαυρου, για να γίνουν το κυρίαρχο είδος του πλανήτη.

Συγγραφή-Μετάφραση-Επιμέλεια-Απόδοση κειμένων στα ελληνικά Αόρατα Γεγονότα
Αναφορές:

  1. http://vigo.dailystar-uk.co.uk/news/latest-news/394682/Asteroid-1950-DA-end-of-the-world-Nasa-heading-Earth


Άδεια Creative Commons
Οι αναρτήσεις μας μπορούν να δημοσιεύονται από οποιονδήποτε αρκεί να αναφέρεται με ενεργό σύνδεσμο ο δημιουργός.

Το έργο με τίτλο Γιγάντιος Αστεροειδής Κατευθύνεται προς τη Γη -Θα μπορούσε να εξολοθρεύσει τον Άνθρωπο από τον δημιουργό ΑΟΡΑΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ διατίθεται με την άδεια Creative Commons Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 4.0.

Δημοσίευση σχολίου

Επιτρέπονται σχόλια σε ότι γλώσσα θέλετε, φυσικά και σε greeklish.
ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ ΔΕΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ

ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΩΝ ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΩΝ

ΔΕΝ ΦΕΡΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΑ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Νεότερη Παλαιότερη

'