Καταγγελίες για ομαδικούς βιασμούς ανηλίκων στο Ίδρυμα Αγωγής Ανηλίκων Βόλου

Έντονη ανησυχία έχουν προκαλέσει καταγγελίες που έρχονται από τον Βόλο και συγκεκριμένα από το Ίδρυμα Αγωγής Ανηλίκων στην πόλη, σύμφωνα με τις οποίες, δύο ανήλικοι έπεσαν θύματα βιασμού το περασμένο Σάββατο, ένα μόλις μήνα έπειτα την καταγγελία για επίσης ομαδικό βιασμό 14χρονου Αλβανού.


Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Έθνος», οι δράστες του ομαδικού βιασμού, που έγινε το Σάββατο, οδηγήθηκαν στην Εισαγγελία Βόλου, τους ασκήθηκε ποινική δίωξη για βιασμό και απειλή, ωστόσο, αμέσως μετά επέστρεψαν στο Ίδρυμα όπου και συνεχίζουν να εκτίουν την ποινή τους.

Το περιστατικό αντιλήφθηκε ο νυχτερινός φύλακας του Ιδρύματος, ο οποίος δεν βρήκε τα αγόρια στους θαλάμους και τα εντόπισε κακοποιημένα στις τουαλέτες.

Το δημοσίευμα αναφέρει ότι η φύλαξη του Ιδρύματος, που υπάγεται στο υπουργείο Δικαιοσύνης, είναι ελλιπής, ιδιαίτερα το βράδυ, αλλά και πως ανησυχία προκαλούν στις αστυνομικές αρχές οι συνεχείς εξαφανίσεις ανηλίκων.

Πάντως, στο υπουργείο Δικαιοσύνης περιμένουν το πόρισμα του ιατροδικαστή, ενώ παράγοντες του υπουργείου κάνουν λόγο για «απόπειρα» και όχι για βιασμό.

Αναδημοσίευση από το Κουτί της Πανδώρας
Αόρατα Γεγονότα

Δημοσίευση σχολίου

Επιτρέπονται σχόλια σε ότι γλώσσα θέλετε, φυσικά και σε greeklish.
ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ ΔΕΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ

ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΩΝ ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΩΝ

ΔΕΝ ΦΕΡΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΑ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Νεότερη Παλαιότερη

'