Η ομολογία του 19χρονου συλληφθέντα για το φονικό της Μάνης

Τον φίλο του δείχνει στις αρχές ως εκτελεστή ο 19χρονος που συνελήφθη το βράδυ της Τετάρτης για τη συμμετοχή του στο διπλό φονικό της Μεσσηνίας, σύμφωνα με την εφημερίδα "Ελευθερία" της Καλαμάτας. Σύμφωνα με το ο νεαρός ρεπορτάζ ομολόγησε το έγκλημά του και περιέγραψε το περιστατικό που σημειώθηκε το ξημέρωμα της Τρίτης με κάθε λεπτομέρεια.


Συγκεκριμένα, φέρεται να υποστήριξε στην κατάθεσή του ότι ο 19χρονος φίλος του ήταν αυτός που σκότωσε τον Κώστα Σγούρο και τον Γιάννη Κομμάτη, με μια καραμπίνα που είχε πάρει από το σπίτι του και την είχε μέσα στο αυτοκίνητό του. Δεν είχαν σχεδιάσει το έγκλημα υποστήριξε στους αστυνομικούς και είχαν μαζί τους το όπλο γιατί φοβόντουσαν τα θύματα επειδή ήταν ιδαίτερα σωματώδεις.

Από την κατάθεσή του φαίνεται να επιβεβαιώνεται η πληροφορία ότι ο Γιάννης Κομμάτης βρέθηκε στο σημείο χωρίς οι ίδιοι να τον έχουν καλέσει, αφού μαζί του δεν είχαν κάποια διαφορά. Αφορμή για το ραντεβού στάθηκε μια οικονομική διαφορά που είχαν με τον Κώστα Σγούρο, εξαιτίας της παραγγελίας αναβολικών χαπιών που του είχαν κάνει και παρά το γεγονός ότι του είχαν δώσει τα χρήματα εκείνος δεν τους τα είχε παραδώσει.

Δείτε επίσης:

Ο 19χρονος περιέγραψε πώς έστησαν την παγίδα στον σύμβουλο διατροφής Κώστα Σγούρο. Επειδή ήξεραν την αγάπη του για τα γρήγορα αυτοκίνητα, του τηλεφώνησαν τη νύχτα της Δευτέρας και του είπαν ότι είχαν βρει ένα καλό αυτοκίνητο για να αγοράσουν και ήθελαν τη γνώμη του. Όταν έφτασαν στο ραντεβού, ο 19χρονος τού αποκάλυψε τον πραγματικό λόγο για τον οποίο συναντήθηκαν και του ζήτησε να του δώσει τα αναβολικά που είχαν συμφωνήσει. Τα αίματα φαίνεται άναψαν και όπως είπε ο 19χρονος στους αστυνομικούς, ο Κώστας Σγούρος τον έπιασε από το λαιμό. Τότε ο φίλος του φοβήθηκε, πήρε την καραμπίνα και άρχισε να πυροβολεί.

Σύμφωνα με τον 19χρονο, έριξε επτά πυροβολισμούς. Αμέσως μετά επιχείρησαν να εξαφανίσουν την μοτοσικλέτα του θύματος στα στενά δρομάκια της περιοχής. Ο δεύτερος νεαρός που παραδόθηκε τα ξημερώματα, έως το πρωί της Πέμπτης δεν είχε ομολογήσει και σύμφωνα με πληροφορίες αρνείται πως πήρε μέρος στο φονικό. Ο ίδιος δίνει της δικές του εξηγήσεις αυτή την ώρα, παρουσία του δικηγόρου του.

Αναδημοσίευση από το Κουτί της Πανδώρας
Αόρατα Γεγονότα

Δημοσίευση σχολίου

Επιτρέπονται σχόλια σε ότι γλώσσα θέλετε, φυσικά και σε greeklish.
ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ ΔΕΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ

ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΩΝ ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΩΝ

ΔΕΝ ΦΕΡΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΑ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Νεότερη Παλαιότερη

'