Εκπληκτικό Βίντεο με UFO από το Discovery της NASA (BINTEO)

Εκπληκτικό Βίντεο με UFO από το Discovery της NASA (BINTEO) Αόρατα Γεγονότα
Όταν πρόκειται για αληθινά πλάνα των UFO, ΑΤΙΑ (Αγνώστου Ταυτότητας Ιπτάμενα Αντικείμενα), το βίντεο από την αποστολή της NASA STS-48 Space Shuttle Discovery του 1991 είναι σίγουρα ένα από τα κορυφαία της λίστας. Αυτό το βίντεο είναι πραγματικό, καλά τεκμηριωμένο και έχει αποτελέσει αντικείμενο αυστηρής επιστημονικής έρευνας από πολλούς ερευνητές και ιδρύματα.


Το παρακάτω βίντεο δείχνει μια ντουζίνα αντικειμένων που κινούνται με ασυνήθιστο τρόπο. Εκτός απ' αυτό, το πιο συναρπαστικό μέρος είναι όταν βλέπουμε ένα αντικείμενο σε ένα σημείο κοντά στον ορίζοντα, καθώς συμβαίνει ένα γεγονός, ένα αντικείμενο, που ακολουθείται από ένα άλλο αντικείμενο ή κύμα ή ριπή που κινείται γρήγορα σε όλο το οπτικό πεδίο, επιταχύνει και φεύγει μακριά στο διάστημα.

Οι εξηγήσεις ποικίλλουν από το ευφυή εξωγήινο διαστημόπλοιο ως τα διαστημικά καιρικά φαινόμενα και άλλα. Δεν υπάρχει, ωστόσο, καμία οριστική εξήγηση και πολλές εξηγήσεις δεν λαμβάνουν υπόψη τις δεκάδες των αντικειμένων που συλλαμβάνονται στο βίντεο.

"Υπάρχουν άφθονες ενδείξεις ότι βρισκόμαστε σε επαφή, ότι διάφοροι πολιτισμοί μας επισκέπτονται για ένα πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα. Και φυσικά η εμφάνισή τους είναι παράξενη και διαφέρει από κάθε είδος παραδοσιακής δυτικής υλιστικής άποψης. Ότι αυτοί οι επισκέπτες χρησιμοποιούν τεχνολογίες της συνείδησης, που χρησιμοποιούν πηνία τοροειδή, περιστρεφόμενους μαγνητικούς δίσκους για τα συστήματα πρόωσης τους, που φαίνονται να είναι ένας κοινός παρονομαστής του φαινομένου των UFO", λέει ο Δρ Brian O'Leary, πρώην αστροναύτης της NASA και καθηγητής φυσικής στο Princeton.

Δείτε επίσης:


Αυτά μπορεί να είναι μερικά από τα στοιχεία για τα οποία ο O'Leary (αναφέρεται παραπάνω) μιλάει. Εγώ προσωπικά είχα μια εμπειρία με τη παρατήρηση ενός σκάφους που έμοιαζε ακριβώς όπως αυτό, μείον τη λάμψη του φωτός. Είδα το αντικείμενο να ταξιδεύει προς το μέρος μου, να σταματήσει και στη συνέχεια να εκτινάσσεται στο διάστημα σε μια γωνία ενενήντα μοιρών ένα ή δύο δευτερόλεπτα μετά τη στάση.

Δεκάδες κυβερνήσεις έχουν αποχαρακτηρισμένες χιλιάδες σελίδες των εγγράφων που σχετίζονται με τα UFO κατά τα τελευταία χρόνια. Ως αποτέλεσμα, έχουμε δει υψηλόβαθμους στρατιωτικούς και το πολιτικό προσωπικό να κάνουν το βήμα προς τα εμπρός και να λένε δημοσίως αυτό που πιστεύουν ότι είναι αλήθεια. Όχι πολύ καιρό πριν, ο πρώην υπουργός Εθνικής Άμυνας του Καναδά δήλωσε ότι υπάρχουν "τουλάχιστον 4 γνωστά ξένα είδη που επισκέπτονται τον πλανήτη μας."

Το θέμα των UFO συνεχίζει να κερδίσει επάξια την προσοχή, καθώς προχωράμε μέσα στο 2014.



Μετάφραση-Επιμέλεια-Απόδοση κειμένων στα ελληνικά Αόρατα Γεγονότα
Αναφορές:
  1. http://www.scientificexploration.org/journal/jse_09_1_carlotto.pdf
  2. http://www.nicap.org/muj_kasher_sts48.htm
  3. http://www.carlotto.us/newfrontiersinscience/Papers/v04n04a/v04n04a.pdf
  4. http://www.youtube.com/watch?v=yO0T05kQkbs
Άδεια Creative Commons
Οι αναρτήσεις μας μπορούν να δημοσιεύονται από οποιονδήποτε αρκεί να αναφέρεται με ενεργό σύνδεσμο ο δημιουργός.

Το έργο με τίτλο Εκπληκτικό Βίντεο με UFO από το Discovery της NASA (BINTEO) από τον δημιουργό ΑΟΡΑΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ διατίθεται με την άδεια Creative Commons Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 4.0.

Δημοσίευση σχολίου

Επιτρέπονται σχόλια σε ότι γλώσσα θέλετε, φυσικά και σε greeklish.
ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ ΔΕΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ

ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΩΝ ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΩΝ

ΔΕΝ ΦΕΡΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΑ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Νεότερη Παλαιότερη

'