Το Πιστεύετε; Καπάκια της Coca Cola, Γίνονται Νεροπίστολα και πολλά άλλα (ΒΙΝΤΕΟ)

Προϊόντα όπως το SodaStream σας επιτρέπουν να κάνετε τα δικά σας ανθρακούχα ποτά στο σπίτι χωρίς την ανάγκη για ένα ακόμη πλαστικό μπουκάλι να πρέπει να ανακυκλωθεί. Αλλά ο αριθμός των εμφιαλωμένων αναψυκτικών που αγοράζονται σε όλο τον κόσμο κάθε μέρα εξακολουθεί να είναι συγκλονιστικός, έτσι ώστε για να ενθαρρύνει τους καταναλωτές να ανακυκλώνουν τα πλαστικά δοχεία, η Coca-Cola δημιούργησε δεκαέξι διαφορετικά καπάκια αντικατάστασης δίνοντάς τους νέες χρήσεις.


Δείτε επίσης:Τα πώματα, υπό τη πρωτοβουλία 2nd Lives, εισάγονται για πρώτη φορά στο Βιετνάμ, δωρίζονται επιλεγμένους καταναλωτές που αγοράζουν ένα μπουκάλι κόκα κόλα και προσφέρουν ένα εκπληκτικό ποσοστό ανακυκλώσιμης λειτουργικότητας. Για τα παιδιά υπάρχει η χρήση σε νεροπίστολα, φυσητήρες για σαπουνόφουσκες, πινέλα και τύμπανα. Και για τους ενήλικες υπάρχει η χρήση σε φιάλες σπρέι, μπουκαλάκι για κρεμοσάπουνο, βάρη χεριών, ακόμη και μπουκάλια για κέτσαπ μουστάρδα ή άλλες σάλτσες.

Η Coca-Cola φυσικά, δεν βλάπτει το μερίδιο της αγοράς ή πώλησης, αλλά αν κάθε μπουκάλι της ήρθε με ένα καπάκι για νεροπίστολο, νομίζω ότι η Pepsi και άλλοι παραγωγοί αναψυκτικών θα έχουν μια δύσκολη μάχη να ανταγωνιστούν με την εν λόγω προστιθέμενη αξία ανά φιάλη.

Έρευνα-Επιμέλεια-Απόδοση κειμένου ΑΟΡΑΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ
Αναφορές:

  1. http://www.coca-colacompany.com/videos/coca-cola-2nd-lives-ytrwgcqgzjou4
  2. http://www.notcot.org/post/57533/


Άδεια Creative Commons
Οι αναρτήσεις μας μπορούν να δημοσιεύονται από οποιονδήποτε αρκεί να αναφέρεται με ενεργό σύνδεσμο ο δημιουργός.

Το έργο με τίτλο Το Πιστεύετε; Καπάκια της Coca Cola, Γίνονται Νεροπίστολα και πολλά άλλα (ΒΙΝΤΕΟ) από τον δημιουργό ΑΟΡΑΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ διατίθεται με την άδεια Creative Commons Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 4.0.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επιτρέπονται σχόλια σε ότι γλώσσα θέλετε, φυσικά και σε greeklish.
Σύντομα θα ξεκλειδώσουμε τα σχόλια και θα επιτρέψουμε το τρολάρισμα.
ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ ΔΕΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ

ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΩΝ ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΩΝ

ΔΕΝ ΦΕΡΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΑ ΑΝΩΝΥΜΑ ¨Η ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Να επιτραπεί η καύση των νεκρών στην Ελλάδα;

Τι θεματολογία και event θα προτιμούσατε;

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Δημοφιλείς αναρτήσεις