Γευσιγνώστης Μαριχουάνας -Νέο Επάγγελμα στις ΗΠΑ

Γευσιγνώστης Μαριχουάνας -Νέο Επάγγελμα στις ΗΠΑ Αόρατα Γεγονότα
της Πέρσας Νικηφόρου

Στο Κολοράντο, η χρήση μαριχουάνας σε ιδιωτικό χώρο είναι νόμιμη από τον Ιανουάριο του 2014. Αυτό το γεγονός δημιουργεί νέες θέσεις εργασίας, όπως οι κριτικοί μαριχουάνας.


Ακριβώς όπως ένας κριτικός κρασιού μπορεί να ξεχωρίσει ένα Cabernet από ένα Merlot μόνο από τη μυρωδιά, το ίδιο μπορεί να κάνει ένας δοκιμαστής μαριχουάνας αντίστοιχα. Ο Jake Browne γράφει τις κριτικές του στην ιστοσελίδα TheCannabist.co, ένα site που τρέχει από την Denver Post και περιλαμβάνει τα πάντα για τη μαριχουάνα. Γράφει τα σχόλιά του στο λάπτοπ του σε δημόσιο καφέ, αλλά καπνίζει στην πίσω βεράντα όπως επιβάλλεται από τον νόμο.

«Ωραίο. Λίγο χασισένιο στη γεύση αλλά καθαρό. Είναι σχεδόν σαν ποπκόρν στο σινεμά, πoλύ καλό». Ο αρχισυντάκτης του site, Ricardo Baca, ψάχνει για κριτικούς οι οποίοι είναι έμπειροι συγγραφείς και καπνιστές. Αλλά προτού στείλει κάποιος το βιογραφικό του, είναι απαραίτητο να γνωρίζει τη διαφορά μεταξύ OG Kush και Deadhead OG κυριολεκτικά με κλειστά μάτια.

Δείτε επίσης:
Ο κριτικός Ry Prichard ξεκίνησε το κάπνισμα και τη μελέτη μαριχουάνας ως έφηβος, και σήμερα επικεντρώνεται στο πώς διαφορετικά είδη μαριχουάνας μπορούν να βοηθήσουν σε διάφορα ιατρικά προβλήματα, όπως η μείωση του άγχους ή του πόνου ασθενών που βρίσκονται σε τερματικό στάδιο.

Η νομιμοποίηση της μαριχουάνας για ψυχαγωγική χρήση στο Κολοράντο γέννησε ένα νέο είδος δημοσιογραφίας, το οποίο ακόμα και οι ίδιοι οι δημοσιογράφοι δυσκολεύονται να συνηθίσουν ως νέο είδος καριέρας. Το σίγουρο όμως είναι πως το απολαμβάνουν.

Αναδημοσίευση από το doctv.gr
Το είδαμε εδώ
ΑΟΡΑΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επιτρέπονται σχόλια σε ότι γλώσσα θέλετε, φυσικά και σε greeklish.
Σύντομα θα ξεκλειδώσουμε τα σχόλια και θα επιτρέψουμε το τρολάρισμα.
ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ ΔΕΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ

ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΩΝ ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΩΝ

ΔΕΝ ΦΕΡΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΑ ΑΝΩΝΥΜΑ ¨Η ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Να επιτραπεί η καύση των νεκρών στην Ελλάδα;

Τι θεματολογία και event θα προτιμούσατε;

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Δημοφιλείς αναρτήσεις