ΠΡΟΣΟΧΗ! -Προειδοποίηση: Παρακολουθώντας αυτό το Βίντεο μπορούν να προκληθούν Παράξενες 3D Ψευδαισθήσεις (ΒΙΝΤΕΟ)

Θυμάστε το κλασικό Videodrome του David Cronenberg; Σε αυτή την έξοχη ταινία άνοιας, όποιος εκτίθεται στο τηλεοπτικό σήμα του Videodrome αρχίζει να αντιμετωπίζει παράξενες, τρομακτικές ψευδαισθήσεις, οι οποίες αλλοιώνουν την αντίληψη της πραγματικότητας των τηλεθεατών και τελικά τους σκοτώνουν.

Βρήκαμε ένα παρόμοιο βίντεο το οποίο υποτίθεται ότι δημιουργεί ψευδαισθήσεις.
Δεν λέω ότι το παρακάτω βίντεο θα κάνει το ίδιο πράγμα στο μυαλό σας ...ας πούμε απλώς ότι δεν μπορώ να εγγυηθώ την ασφάλειά σας, αν αποφασίσετε να πατήσετε το Play.  

Σύμφωνα με το σάιτ  I Fucking Love Science (του οποίου οι ιστορίες ήταν αρκετά τρομακτικές τον τελευταίο καιρό), αυτό το animation έχει σχεδιαστεί ακριβώς για να προκαλέσει κάτι περισσότερο από μια τυπική οπτική ψευδαίσθηση, αν ακολουθήσετε τις οδηγίες κατά γράμμα, τα σχέδια θα προσομοιώσουν το μυαλό σας με τέτοιο τρόπο που θα περίμενε κανείς να συνεχίσει ...και μετά αφού σταματήσετε να το κοιτάτε.
Ναι το καταλάβατε καλά; Φτιάχνει ένα Μάτριξ μέσα στο μυαλό σας.

Δείτε επίσης:


Η πλήρης επίδραση δημιουργείται καλύτερα βλέποντας την έκδοση HD σε μια συμβατή υψηλής ανάλυσης οθόνη. Προειδοποιούν ότι οι παράξενες αισθήσεις μπορεί να συνεχιστούν για ένα-δύο λεπτά, αλλά κατά τα άλλα είναι αβλαβές (έτσι λένε). Ο μόνος σημειωμένος κίνδυνος είναι να προκάλεσε κρίσεις σ' αυτούς που είναι ευαίσθητοι στο φως.  

Δείτε επίσης:

Με αυτό κατά νου, πατήστε το κουμπί Play και πυροβολείστε τον Παντεπόπτη Οφθαλμό (του Σάουρον) ...δεν έχετε τίποτα να χάσετε, παρά μόνο τη λογική σας!
Εγώ πάντως δεν το είδα!!!



Έρευνα-Επιμέλεια-Απόδοση κειμένων ΑΟΡΑΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ
Αναφορές:
  1. http://www.iflscience.com/brain/video-causes-natural-hallucinations
Άδεια Creative Commons
Οι αναρτήσεις μας μπορούν να δημοσιεύονται από οποιονδήποτε αρκεί να αναφέρεται με ενεργό σύνδεσμο ο δημιουργός.

Το έργο με τίτλο ΠΡΟΣΟΧΗ! -Προειδοποίηση: Παρακολουθώντας αυτό το Βίντεο μπορούν να προκληθούν Παράξενες 3D Ψευδαισθήσεις (ΒΙΝΤΕΟ) από τον δημιουργό ΑΟΡΑΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ διατίθεται με την άδεια Creative Commons Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 4.0.

3 Σχόλια

Επιτρέπονται σχόλια σε ότι γλώσσα θέλετε, φυσικά και σε greeklish.
ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ ΔΕΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ

ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΩΝ ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΩΝ

ΔΕΝ ΦΕΡΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΑ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Νεότερη Παλαιότερη

'