Απίστευτα Πλάνα από UFO, Τραβηγμένα από Επιστήμονες σε Παρατηρητήριο στη Νορβηγία (ΒΙΝΤΕΟ)

"Δεν υπάρχει τίποτα νέο να ανακαλυφθεί στη φυσική τώρα. Το μόνο που απομένει είναι όλο και πιο πολλές ακριβείς μετρήσσεις. "Αυτή η δήλωση (δήλωση κοσμοθεωρία) έγινε από το Λόρδο Kelvin το 1900, η ​​οποία γκρεμίστηκε μόλις πέντε χρόνια αργότερα, όταν ο Αϊνστάιν δημοσίευσε την εργασία του σχετικά με την ειδική σχετικότητα. Οι νέες θεωρίες που προτάθηκαν από τον Αϊνστάιν αμφισβήτησαν το τρέχον (εκείνη την εποχή) πλαίσιο κατανόησης. Αυτό ανάγκασε την επιστημονική κοινότητα να ανοίξει σε μια εναλλακτική άποψη για την αληθινή φύση της πραγματικότητας μας. Ένα μεγάλο παράδειγμα για το πώς τα πράγματα που κάποτε θεωρούνταν ως αλήθεια έχουν αλλάξει.


"Οι δηλώσεις του Λόρδου Κέλβιν ενέχει μαζί τη φωνή των παραδειγμάτων του παρελθόντος .... Γνωρίζαμε ότι η Γη ήταν επίπεδη, ξέραμε ότι ήταν το κέντρο του σύμπαντος και ξέραμε ότι ένας κατασκευασμένο από τον άνθρωπο βαρύτερο από τον αέρα μηχάνημα δεν θα μπορούσε να πετάξει. Μέσα από όλα τα στάδια της ανθρώπινης ιστορίας, οι πνευματικές αρχές έχουν έντονη υπεροχή γελοιοποιώντας ή καταστέλλοντας στοιχεία της πραγματικότητας που απλά δεν ταιριάζουν στο πλαίσιο των αποδεκτών γνώσεων. Συμβαίνει πραγματικά κάτι διαφορετικό σήμερα; Έχουμε αλλάξει πραγματικά την αποδοχή μας για πράγματα που δεν χωράνε στο πλαίσιο; Ίσως υπάρχουν έννοιες της πραγματικότητας μας, που έχουμε ακόμα να καταλάβουμε και αν ανοίξουμε τα μάτια μας, ίσως θα δούμε ότι κάτι σημαντικό έχει αγνοηθεί ". -Terje Toftenes


Γνωστό ως το Παρατηρητήριο Hessdalen Interactive, οι επιστήμονες στο Πανεπιστήμιο του Ostfold, στο Hessdalen, της Νορβηγίας έχουν συλλάβει και τεκμηριώσει πολλές περίεργες ανωμαλίες που φαίνεται να πλήττουν την περιοχή. Είναι το μόνη επίσημο 24ωρο παρατηρητήριο UFO  στον κόσμο. Το ραντάρ και οι κάμερες παρακολουθούνται και κινηματογραφούν πολλά ανεξήγητα φαινόμενα, το γρηγορότερο καταγράφηκε με 30.000 χιλιόμετρα ανά ώρα. (Γρηγορότερο από οποιοδήποτε γνωστό εναέριο σκάφος σήμερα).

Το παράδειγμα θα δείτε στο παρακάτω βίντεο είναι γνωστό ως το "φαινόμενο Hessdalen." Τον Σεπτέμβριο του 2007, μια μεγάλη έρευνα διεξήχθη από επιστήμονες του πανεπιστημίου και τους φοιτητές με μια σειρά από όργανα παρατήρησης. Την τέταρτη νύχτα, το φαινόμενο αποφάσισε να τους εμφανιστεί, από κοντά.

Το πρώτο UFO που βλέπετε δεν είναι αυτό που εμφανίστηκε για τους επιστήμονες και φοιτητές που εργάζονται στον τομέα, έρχεται αμέσως μετά από αυτό. Το παρακάτω βίντεο είναι από ένα ντοκιμαντέρ που ονομάζεται The Day Before Disclosure -Η Μέρα πριν την Δημοσίευση Πληροφοριών, από τον Νορβηγό Terje Toftenes.

Δείτε το τρομακτικό UFO στο δάσος εδώ.
Για περισσότερα άρθρα με το φαινόμενο των UFO, κάντε κλικ εδώ.

Θυμηθείτε τις αποκαλύψεις των αστροναυτών και πιλότων εδώ.

Για να δείτε περισσότερες φωτογραφίες και φιλμ από το παρατηρητήριο, επισκεφθείτε το www.hessdalen.org

Αρχίστε το Βίντεο στο 48:36 και μέχρι το 51:37 ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ.



Έρευνα-Μετάφραση-Επιμέλεια-Απόδοση στα Ελληνικά ΑΟΡΑΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ
Αναφορές:

  1. www.hessdalen.org/pictures/
  2. www.hessdalen.org


Άδεια Creative Commons
Οι αναρτήσεις μας μπορούν να δημοσιεύονται από οποιονδήποτε αρκεί να αναφέρεται με ενεργό σύνδεσμο ο δημιουργός.

Το έργο με τίτλο Απίστευτα Πλάνα από UFO, Τραβηγμένα από Επιστήμονες σε Παρατηρητήριο στη Νορβηγία (ΒΙΝΤΕΟ) από τον δημιουργό ΑΟΡΑΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ διατίθεται με την άδεια Creative Commons Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 4.0.

Δημοσίευση σχολίου

Επιτρέπονται σχόλια σε ότι γλώσσα θέλετε, φυσικά και σε greeklish.
ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ ΔΕΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ

ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΩΝ ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΩΝ

ΔΕΝ ΦΕΡΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΑ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Νεότερη Παλαιότερη

'