ΨΕΜΑ -ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΒΙΝΤΕΟ! UFO Κεραυνοβολεί Κυριολεκτικά τους Ταλιμπάν στο Αφγανιστάν (ΒΙΝΤΕΟ, ΦΩΤΟ)

Με τις δυνάμεις του ΝΑΤΟ να αποσύρονται από την ορεινή βραχώδη έρημο του Αφγανιστάν, οι άνθρωποι της χώρας χρειάζονται όλη τη βοήθεια που μπορούν να πάρουν για να μην καταλάβουν οι εξτρεμιστές της Αλ Κάιντα και πάλι τη εξουσία.

Αλλά φαίνεται ότι μια νέα παρέμβαση έχει έρθει από μια απίθανη πηγή ...το εξώτερο Διάστημα.

Είδαμε τις προάλλες το Τρομαχτικό βίντεο στο δάσος που απεικόνιζε ένα μάλλον UFO-ATIA ή ένα Drone του Αμερικανικού στρατού. Πρόκειται τώρα για Drone πάλι;

Αμερικανοί πεζοναύτες τράβηξαν αυτό το απίστευτο βίντεο και σ' αυτό ότι μοιάζει με ένα UFO αιωρείται πάνω από έναν καταυλισμό των Ταλιμπάν, τότε ξαφνικά επιτίθεται στους Ταλιμπάν.



Αναφέρεται ότι το βίντεο γυρίστηκε από τα αμερικανικά στρατεύματα που μάχονταν στο Αφγανιστάν το Μάρτιο. Τραβήχτηκε από έναν στρατιώτη που στέκεται δίπλα σε ένα στατικό θωρακισμένο άρμα μάχης, και δείχνει ένα παράξενο τριγωνικό αντικείμενο να κρέμεται στον ουρανό όχι πολύ μακριά και μπροστά.

Καθώς οι στρατιώτες κοιτάζουν, το σκάφος κινείται αργά στη θέση του, πριν από ότι φαίνεται να είναι ρύγχος μια λάμψη αναβοσβήνει αθόρυβα προερχόμενη από την κάτω πλευρά.

Ένα κλάσμα του δευτερολέπτου αργότερα, τεράστιες εκρήξεις ξεσπούν καθώς το τρομακτικό διαστημικό οπλικό σύστημα χτύπησε το χώρο του δήθεν στρατοπέδου των Ταλιμπάν, στέλνοντας μεγάλες στήλες καπνού να επισκιάσουν την θέα του μυστηριώδους βομβιστή.

Μετά καθαρίζει ο καπνός, ο εικονολήπτης κάνει ζουμ για να τραβήξει ένα κοντινό πλάνο του UFO, το οποίο φαίνεται να μην μοιάζει με οποιοδήποτε γνωστό στρατιωτικό αμερικανικό μη επανδρωμένο αεροσκάφος.


Εάν το μη αναγνωρισμένο αεροσκάφος είναι από το εξώτερο διάστημα, τότε ήρθε την κατάλληλη στιγμή για την υποστηριζόμενη από τη Δύση κυβέρνηση του Αφγανιστάν.

Τα περισσότερα διεθνή στρατεύματα ετοιμάζονται να αποσυρθούν στο τέλος του έτους και υπάρχουν φόβοι ότι ο αφγανικός στρατός και η αστυνομία δεν είναι έτοιμοι να αναλάβουν το έργο της εξασφάλισης της χώρας.

Παρά την ήδη μια δεκαετία πολέμου, δεδομένου ότι η αμερικανική ηγεσία της συμμαχίας εισέβαλε στο Αφγανιστάν και ανέτρεψε το καθεστώς των Ταλιμπάν, παραμένει ένα χωνευτήρι του εξτρεμισμού, ένα μέρος όπου οι γυναίκες έχουν ελάχιστα δικαιώματα και αποτελεί μια σημαντική πηγή για το διεθνές εμπόριο ηρωίνης.

Αλλά με την πιθανή εξωγήινη επέμβαση, θα μπορούσαμε να πούμε ότι μια νέα εποχή έχει αρχίσει επιτέλους για τον εμπόλεμο λαό του Αφγανιστάν.

Ίσως είναι καιρός να μετονομάσετε την Διεθνούς Δύναμης Αρωγής για την Ασφάλεια (ISAF), σε Δύναμη Αρωγής Εξώτερου Διαστήματος...

Έρευνα-Μετάφραση-Επιμέλεια-Απόδοση στα Ελληνικά ΑΟΡΑΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ
Αναφορές:

  1. http://www.dailymail.co.uk/news/article-2623330/Is-Inter-Stellar-Assistance-Force-Mysterious-UFO-filmed-blitzing-Taliban-base-Afghanistan.html
Χάρη στην Έγκαιρη επέμβαση του Ερ.Ε.Ν.Ζω πληροφορηθήκαμε ότι το Βίντεο είναι τεχνητό.
Όπως αποδεικνύεται και η Daily Mail κάνει λάθη.

Δείτε εδώ το αληθινό Βίντεο πριν τη προσθήκη των εδικών εφέ.



Πηγή: http://erenzw.blogspot.gr/2014/05/ufo.html

 Άδεια Creative Commons
Οι αναρτήσεις μας μπορούν να δημοσιεύονται από οποιονδήποτε αρκεί να αναφέρεται με ενεργό σύνδεσμο ο δημιουργός.

Το έργο με τίτλο ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΒΙΝΤΕΟ! UFO Κεραυνοβολεί Κυριολεκτικά τους Ταλιμπάν στο Αφγανιστάν (ΒΙΝΤΕΟ, ΦΩΤΟ) από τον δημιουργό ΑΟΡΑΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ διατίθεται με την άδεια Creative Commons Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 4.0.

Δημοσίευση σχολίου

Επιτρέπονται σχόλια σε ότι γλώσσα θέλετε, φυσικά και σε greeklish.
ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ ΔΕΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ

ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΩΝ ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΩΝ

ΔΕΝ ΦΕΡΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΑ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Νεότερη Παλαιότερη

'