Tο Άγνωστο Μυθικό Τέρας που Τρέφεται με Ανθρώπους (ΒΙΝΤΕΟ, ΦΩΤΟ)

Είμαι βέβαιη ότι έχετε ακούσει για κρυπτιδικά πλάσματα, όπως ο Bigfoot o γνωστός Μεγαλοπόδαρος, το τέρας του Λοχ Νες, τον Διάβολο του Jersey και τον Mothman, αλλά στο Μέριλαντ υπάρχει ένα μυθικό τέρας που μπορεί να μην είστε εξοικειωμένοι μαζί του. Γνωρίστε το Snallygasterς. Ένα πλάσμα που είναι ίσως πιο τρομακτικό από ότι όλα τα παραπάνω συνδυασμένα.


Σύμφωνα με τη Wikipedia, το Snallygaster επισημάνθηκε για πρώτη φορά από Γερμανούς μετανάστες το 1730, στις κομητείες Maryland της Ουάσιγκτον και Frederick. Πολλές φορές περιγράφεται ως ένα ερπετό/πουλί, ένα πλάσμα με τεράστια φτερά, ένα ενιαίο βολβό ματιού και γιγαντιαία πλοκάμια.

Το πλάσμα πιστεύεται ότι περιφέρεται στους ουρανούς κυνηγώντας ανθρώπινα θύματα, κομματιάζοντας τα ψηλά πάνω από το έδαφος, φέρνοντας τα ψηλά στους λόφους γύρω από τις επαρχίες και τρέφεται με το αίμα τους.

Η θέαση του τερατώδους Snallygaster συνεχίστηκε μέχρι το 1900, και ο Πρόεδρος των ΗΠΑ Teddy Roosevelt φέρεται να πήρε τα πράγματα στα χέρια του και να κυνήγησε το θηρίο. Αν και η φτερωτή τρομοκρατία δεν έχει εντοπιστεί εδώ και κάποιο χρονικό διάστημα, μπορούμε να δούμε επτά αστέρια επισήμανσης, ζωγραφισμένα στις πλευρές των σιταποθηκών στην περιοχή, τα οποία τοποθετήθηκαν εκεί για να κρατήσουν το Snallygaster στον κόλπο.









Ποιος ξέρει...ίσως είναι ακόμα εκεί έξω...και ίσως πετάει πάνω από την πόλη σας, όσο εσείς κάθεστε εδώ και διαβάζετε γι 'αυτό...

Δική σας Μαρία

Έρευνα-Μετάφραση-Απόδοση-Επιμέλεια κειμένων ΑΟΡΑΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ
Αναφορές:

  1. http://en.wikipedia.org/wiki/Snallygaster


Άδεια Creative Commons
Οι αναρτήσεις μας μπορούν να δημοσιεύονται από οποιονδήποτε αρκεί να αναφέρεται με ενεργό σύνδεσμο ο δημιουργός.

Το έργο με τίτλο Tο Άγνωστο Μυθικό Τέρας που Τρέφεται με Ανθρώπους (ΦΩΤΟ) από τον δημιουργό ΑΟΡΑΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ διατίθεται με την άδεια Creative Commons Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 4.0.

Δημοσίευση σχολίου

Επιτρέπονται σχόλια σε ότι γλώσσα θέλετε, φυσικά και σε greeklish.
ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ ΔΕΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ

ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΩΝ ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΩΝ

ΔΕΝ ΦΕΡΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΑ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Νεότερη Παλαιότερη

'