Χαμένο Boeing -O πιλότος είχε διπλό σχέδιο Πτήσης

Στο σενάριο που θέλει τον πιλότο του χαμένου Boeing της Malaysia Airlines να είναι ο βασικός ύποπτος για την μυστηριώδη εξαφάνιση του αεροσκάφους που μετέφερε 239 επιβάτες από τις 8 Μαρτίου επιστρέφουν οι αρχές.
Σύμφωνα με δημοσίευμα των Sunday Times ο λόγος που συμβαίνει αυτό είναι γιατί οι ερευνητές που «ξεσκόνισαν» τον εξομοιωτή πτήσης του Ζάχαρι Άχμαντ Σαχ εντόπισαν διαγραμμένο ένα σχέδιο πτήσης με προορισμό απομονωμένο νησί στο νότιο Ινδικό Ωκεανό.

Το ίδιο σχέδιο πτήσης προέβλεπε προσγείωση ενός αεροσκάφους μεγέθους Boeing 777-200 σε «κοντό» διάδρομο προσγείωσης. Το δεύτερο στοιχείο που οδηγεί στο συμπέρασμα ότι βασικός ύποπτος είναι ο 53χρονος Άχμαντ Σαχ είναι ότι αντίθετα με τον συγκυβερνήτη αλλά και τα υπόλοιπα μέλη του πληρώματος δεν είχε κανένα οικογενειακό ή προσωπικό σχέδιο για το μέλλον. Σύμφωνα με τα στοιχεία που επικαλείται η εφημερίδα η εξέλιξη αυτή δεν αποκλείει το ενδεχόμενο το αεροσκάφος να κατέπεσε λόγω μηχανικής βλάβης αλλά αν τελικά ευθύνεται ο ανθρώπινος παράγοντας τότε ο πιλότος είναι ο βασικός ύποπτος.

ΑΟΡΑΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ

Δημοσίευση σχολίου

Επιτρέπονται σχόλια σε ότι γλώσσα θέλετε, φυσικά και σε greeklish.
ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ ΔΕΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ

ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΩΝ ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΩΝ

ΔΕΝ ΦΕΡΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΑ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Νεότερη Παλαιότερη

'