Νέες Ναζιστικές Φωτογραφίες των αυτοαποκαλούμενων "πατριωτών" Παππά, Μιχαλολιάκου

Μπορεί τα ηγετικά στελέχη της Χρυσής Αυγής να προσπαθούν να κρύψουν το πραγματικό τους πρόσωπο φορώντας συχνά το προσωπείο... δημοκρατικού κόμματος, όμως τα ντοκουμέντα που βρέθηκαν στην κατοχή της ηγετικής ομάδας του ακροδεξιού κόμματος και ήρθαν στο φώς της δημοσιότητας μέσα απο την Εφημερίδα των Συντακτών είναι αδιάψευστοι μάρτυρες της στάσης ζωής και των...κοινωνικών εκδηλώσεων που αρέσκονται οι ίδιοι να συμμετέχουν.


“Δεν είμαστε ναζιστές, αλλά Έλληνες εθνικιστές” αρέσκονται να λένε βουλευτές και μέλη της Χρυσής Αυγής, ωστόσο το υλικό μαρτυράει ότι η ηγεσία της οργάνωσης έχει ιδιαίτερη αδυναμία στον Χίτλερ και βαθιές ναζιστικές ρίζες. Στη δικογραφία εναντίον των ηγετικών στελεχών μεταξύ άλλων περιλαμβάνεται φωτογραφικό υλικό από το ξεκίνημα της Χρυσής Αυγής. Οι προφυλακισμένοι, Νίκος Μιχαλολιάκος και Χρήστος Παππάς φωτογραφίζονται μόνοι ή από κοινού με αρκετή υπερηφάνεια υψώνοντας τη δεξιά σε ναζιστικό χαιρετισμό έχοντας περασμένη στο μπράτσο τους τη σβάστικα.

Σε άλλη φωτογραφία μάλιστα φορούν αυτοσχέδια ναζιστική στολή.

Βλέπουμε χαρακτηριστικά τον Ρούνο Wolfsangel σύμβολο και των Ναζί της Ουκρανίας.


Είναι μάλιστα χαρακτηριστική η φωτογραφία από τα γραφεία του κόμματος όπου η σβάστικα έχει αντικατασταθεί από ένα ακόμη πιο μισητό σύμβολο, αυτό των αιμοσταγών SS. Μάλιστα ο Χ. Παππάς δεν διστάζει να φωτογραφηθεί σε στάση προσοχής και με τη σβάστικα στο μπράτσο την ώρα που χαιρετά ναζιστικά στο γερμανικό νεκροταφείο...


Όσο για τα... παραμύθια περί παγανιστικών τελετών όπως αναφέρουν τα μέλη της Χρυσής Αυγής έρχεται μια φωτογραφία να ανοίξει νέα συζήτηση. Ο Η. Κασιδιάρης με τη συντροφιά μασκοφόρων μελών της οργάνωσης κρατώντας τη ναζιστική σημαία γιόρτασαν την έναρξη του θερινού ηλιοστασίου... εορτή που μόνο χριστιανική δεν είναι, αντίθετα με τα λεγόμενά τους.
Και να μην ξεχνάμε το κρυφά έγγραφα με την μασονική δομή.


Αναδημοσίευση από το Κουτί της Πανδώρας
ΑΟΡΑΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επιτρέπονται σχόλια σε ότι γλώσσα θέλετε, φυσικά και σε greeklish.
Σύντομα θα ξεκλειδώσουμε τα σχόλια και θα επιτρέψουμε το τρολάρισμα.
ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ ΔΕΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ

ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΩΝ ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΩΝ

ΔΕΝ ΦΕΡΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΑ ΑΝΩΝΥΜΑ ¨Η ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Να επιτραπεί η καύση των νεκρών στην Ελλάδα;

Τι θεματολογία και event θα προτιμούσατε;

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Δημοφιλείς αναρτήσεις