Μυστηριώδης Αγγελία Ζητά Αποδείξεις για τους Δρακονιανούς (ΒΙΝΤΕΟ)

Πριν εμβαθύνω σ'αυτό, θα ήθελα να πω εκ των προτέρων ότι δεν συμφωνώ με οποιαδήποτε από τις αξιώσεις σε αυτή την ιστορία και μένω ουδέτερη ως προς την ειλικρίνεια του όλου θέματος...αλλά είναι ακριβώς πολύ απόκοσμο και συναρπαστικό για να το αγνοήσω.


Μια πρόσφατη αγγελία(1) στο Craigslist, δημοσιεύτηκε από την οργάνωση που αυτοαποκαλείται Free Our World (2)-Ελευθερώστε τον Κόσμο μας, έχει φίλους στο Λος Άντζελες (και όχι μόνο) μου προκάλεσε μια μικρή αμηχανία:
Συνδέοντας μια τεράστια συλλογή από βίντεο στο YouTube (3) δημοσιευμένα από έναν άνδρα που ονομάζεται Richard Bruce, τα μακροσκελή βίντεο καλούν τα ενδιαφερόμενα μέρη να υποβάλουν τις οπτικές ενδείξεις μιας τεράστιας, φιλόδοξης συνωμοσίας μιας φυλής ερπετών που είναι γνωστή ως "Draconians"- Δρακονιανοί (5) ή Ερπετοειδείς (6,7,8,9,10,11), οι οποίοι ισχυρίζεται η ομάδα ότι έχουν διεισδύσει σε όλα τα επίπεδα της ανθρώπινης εξουσίας, στη κυβέρνηση, στο στρατό, στην αστυνομία και στα μέσα μαζικής ενημέρωσης.

Μερικά από τα βίντεο με τις περισσότερες προβολές στο κανάλι του Bruce (4) ισχυρίζονται ότι αποκαλύπτουν κρυμμένα εξωγήινα χαρακτηριστικά σε δημόσια πρόσωπα, που κυμαίνονται από τον Πρόεδρο Ομπάμα ως την Ατζελίνα Τζολή...και αυτό το κλιπ, που δείχνει την υποτιθέμενη ζωντανή μεταμόρφωση του Κιάνου Ριβς στη δική του «αληθινή» μορφή:


Ο Bruce ισχυρίζεται ότι τα πλάσματα διεξάγουν ένα πρόγραμμα μαζικής ύπνωσης (ακριβώς η υπόθεση του John Carpenter στο They Live -Ζουν Ανάμεσα Μας, την οποία ακόμα ο Bruce αναφέρει στα δημοσιεύματα του) για να υποτάξουν και να ελέγξουν άθελά του τον ανθρώπινο πληθυσμό...ο οποίος μπορεί επίσης να είναι το απόθεμα τροφής για τους σαρκοφάγους εισβολείς.

"Δεν είχα συνειδητοποιήσει πόσο σοβαρή ήταν η κατάσταση μέχρι που έγινα στόχος για την κυβέρνηση/αστυνομική παρενόχληση και εκφοβισμός", εξηγεί ο Bruce, περιγράφοντας το πώς έχει έρθει υπό συνεχή επιτήρηση. Ακόμη ανατριχιαστικότερος είναι ο ισχυρισμός του ότι οι Draconians ήταν παρόντες σε όλη την ανθρώπινη ιστορία, σε συνεργασία με άλλες εξωγήινες φυλές, συμπεριλαμβανομένων όντων, όπως οι περίφημο "Γκρίζοι", ως μέρος μιας πολυδιάστατης εκστρατείας να κυριαρχήσουν σε λιγότερο προηγμένα είδη σε όλο το γαλαξία.

  "Δεν είμαστε μόνοι", προειδοποιεί. "Ούτε καν το πλησιάζουμε σε σκέψη"

 Αν ενδιαφέρεστε να υποβάλετε αποδεικτικά στοιχεία βίντεο στο Free Our World, οι λεπτομέρειες υποβολής παρέχονται, μαζί με μια πληθώρα περίεργων και ανησυχητικών βίντεο, μέσω της επίσημης ιστοσελίδα της ομάδας εδώ.

Δική σας Μαρία

Έρευνα-Μετάφραση-Επιμέλεια-Απόδοση κειμένων στα Ελληνικά ΑΟΡΑΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ
Αναφορές:

  1. http://losangeles.craigslist.org/lac/tfr/4405391255.html
  2. http://www.freeourworld.org/
  3. https://www.youtube.com/channel/UCY71q12u4OIUJGOg5MAlttQ/videos?view=0&flow=grid
  4. https://www.youtube.com/channel/UCY71q12u4OIUJGOg5MAlttQ/videos?view=0&flow=grid
  5. http://aorata-gegonota.blogspot.gr/2013/04/ei-2013.html
  6. http://aorata-gegonota.blogspot.gr/2012/06/hollywood.html#.U5n__vl_uYI
  7. http://aorata-gegonota.blogspot.gr/2013/01/blog-post_286.html
  8. http://aorata-gegonota.blogspot.gr/2013/02/50.html
  9. http://aorata-gegonota.blogspot.gr/2013/04/nicki-minaj.html
  10. http://aorata-gegonota.blogspot.gr/2013/05/blog-post_5504.html
  11. http://aorata-gegonota.blogspot.gr/2013/02/blog-post_1176.html#.U5oDrvl_uYI



Άδεια Creative Commons
Οι αναρτήσεις μας μπορούν να δημοσιεύονται από οποιονδήποτε αρκεί να αναφέρεται με ενεργό σύνδεσμο ο δημιουργός.

Το έργο με τίτλο Μυστηριώδης Αγγελία Ζητά Αποδείξεις για τους Δρακονιανούς (ΒΙΝΤΕΟ) από τον δημιουργό ΑΟΡΑΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ διατίθεται με την άδεια Creative Commons Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 4.0.

3 Σχόλια

Επιτρέπονται σχόλια σε ότι γλώσσα θέλετε, φυσικά και σε greeklish.
ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ ΔΕΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ

ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΩΝ ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΩΝ

ΔΕΝ ΦΕΡΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΑ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

  1. οπως και η αποσυρση μεγαλων σταρ με προφαση των θανατο....ενω απλα αλαζουν ψυχολογικα τον επηρεασμο παγκοσμιατης νεολαιας και των θαυμαστων αυτων...ελενχουν την νοητικη ενεργεια της μαζας ...αγαπη.., μισος, θρηνος..κ,λ.π. δεν τρωνε σαρκες οι εξωγηινοι ξερουν για την μαγνητικη ενεργεια και τα παραγωγα της μεσα σε αυτα και η ψυχη ειναι αποτελεσμα μαγνητικων ρευστων των κυτταρων μας ..ξερουν τον μαγνητικο συντονισμο της μαζας οπως και πολλα αλλα...εχουν υπερταχυτητα...ελενχο διαστασεων και χωροχρόνου...ζουν απο ενεργεια μεσα σε αυτη και οι σκεψεις μας...ισως να ειμαστε και ενας χωρος εκτροφής ενεργειας αλλου πεδιου για τις δικες τους αναγκες...πλανητης φυλακη ειμαστε σιγουρα..100%..απο εκει και περα οποιος κι αν ειναι ο λογος που μας νουθετουν απο την στιγμη που δεν μας το γνωστοποιουν εμπεριεχει πιθανο δολο...οχι οτι ο σκοπος ειναι αυτος αλλα οι περιστασεις με εχουν κανει μη ρομαντικο...φυσικα και δεν μπορουμε να τους νικησουμε η να τους διωξουμε μπορουμε ομως να μην τους ταιζουμε με σκεψεις ..που διεγειρουν συναισθηματα μισους θανατου εξοντωσης παλης..λαγνειας υπερβολης καθε ειδους ..ο διαλογισμος ειναι μια ενεργεια που δεν αντεχουν..γιατι ειναι ερευνητικη και δεν παραγει ενεργεια...σκεφτειτε αν ολοι μαζι σταματουσαμε να σκεφτομαστε οτιδιποτε το ιδιο δευτερολεπτο παγκοσμιως...μιπος πρεπει νακανουμε ενα κινημα ..σταθμό?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το βιντεο δεν φορτωνει και το λινκ με παραπεμπει σε σελιδα που την αναφερει κακοβουλη το αντιβαιρους και δεν την ανοιγει..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Νεότερη Παλαιότερη

'