Μανιώδης Καπνιστής, Λάτρης των Όπλων, Φτιάχνει Αντιδραστήρα Σύντηξης στο Υπόγειο του (ΒΙΝΤΕΟ)

Αυτό που θα δούμε είναι τι συμβαίνει όταν κάποιος με πολλή αγάπη, εξυπνάδα και την τεχνογνωσία δεν μπορεί αντέξει πόσο μάταιος μπορεί να είναι μερικές φορές ο κόσμος και αποφασίζει να δημιουργήσει κάτι μόνος του. Τα αποτελέσματα δεν είναι τίποτα λιγότερο από εκπληκτικά.


Είναι μανιώδης καπνιστής, αγαπά τα όπλα του και ο ίδιος μοιάζει σχεδόν σαν άστεγος και όμως αυτός ο άνθρωπος είναι πραγματικά όμορφα φοβερός. Γνωρίστε τον Doug Coulter. Ένας τύπος που ξοδεύει το χρόνο του κάνοντας τα πάντα, από το να είναι οπλουργός ως DIY μηχανικός. Οι ικανότητές του είναι τόσο εκπληκτικές ώστε έχτισε ένα πυρηνικό αντιδραστήρα σύντηξης στο υπόγειό του. Ναι σωστά διαβάσατε.

Το Motherboard επισκέφθηκε τον Coulter για να επιδείξει τον DIY αντιδραστήρα σύντηξης του και να δούμε πώς ζει, και έφτιαξε ένα πραγματικά υπέροχο μικρού μήκους ντοκιμαντέρ. Ο τρόπος ζωής του Coulter και η οπτική του για τα πράγματα είναι αναζωογονητική, κάνει απλώς καλή δουλειά. Έχει διαθέσιμες προς όλο τον κόσμο τις τεχνικές κατασκευής του όπλου του και των πυρομαχικών του και μοιράζεται τα πάντα στο forum των μηχανικών. Το Motherboard γράφει:

    "Αλλά η πιο συναρπαστική δημιουργία του Doug είναι ο αντιδραστήρας πυρηνικής σύντηξης της αντάρτικης μηχανικής του. O Doug επιδίωξε να κατασκευάσει μια απεριόριστη πηγή καθαρής ενέργειας και να επιτύχει αυτάρκεια ενέργειας σε αυτό που αποκαλεί "άντρο του δημιουργικού χάους", το οποίο είναι ουσιαστικά ένα ακατάστατο εργαστήριο στην είσοδο του σπιτιού του, ακριβώς κάτω από την κρεβατοκάμαρα του".



Η ανάπτυξη ενός αντιδραστήρα σύντηξης είναι εδώ και καιρό ένας στόχος των πυρηνικών φυσικών, επειδή η ενέργεια από σύντηξη υπόσχεται καθαρή και άφθονη ενέργεια. Ενώ οι πρόσφατες εξελίξεις έχουν φέρει τη σύντηξη πιο κοντά στην πραγματικότητα, ένας αντιδραστήρας σύντηξης που παράγει περισσότερη ενέργεια από αυτή που λαμβάνει δεν έχει ακόμη αναπτυχθεί.

Αν καταλήξει σε επιτυχία (ή βοηθήσει κάποιον πετύχει με τις γνώσεις του), θα έχει να κάνει με τα τρισεκατομμύρια δολάρια των επιχειρήσεων. Αρκετά φοβερό!

Μπορείτε να δείτε περισσότερα γι' αυτό που κάνει στην ιστοσελίδα του εδώ.

Έρευνα-Μετάφραση-Επιμέλεια-Απόδοση κειμένων στα Ελληνικά ΑΟΡΑΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ
Αναφορές:

  1. http://sploid.gizmodo.com/this-chain-smoking-gun-loving-guy-built-a-nuclear-reac-1536653459
  2. http://www.coultersmithing.com/




Άδεια Creative Commons
Οι αναρτήσεις μας μπορούν να δημοσιεύονται από οποιονδήποτε αρκεί να αναφέρεται με ενεργό σύνδεσμο ο δημιουργός.

Το έργο με τίτλο Μανιώδης Καπνιστής, Λάτρης των Όπλων, Φτιάχνει Αντιδραστήρα Σύντηξης στο Υπόγειο του (ΒΙΝΤΕΟ) από τον δημιουργό ΑΟΡΑΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ διατίθεται με την άδεια Creative Commons Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 4.0.

Δημοσίευση σχολίου

Επιτρέπονται σχόλια σε ότι γλώσσα θέλετε, φυσικά και σε greeklish.
ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ ΔΕΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ

ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΩΝ ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΩΝ

ΔΕΝ ΦΕΡΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΑ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Νεότερη Παλαιότερη

'