Πλέον Πολλοί Επιστήμονες Επιβεβαιώνουν την Ελεύθερη Ενέργεια (ΒΙΝΤΕΟ)

Ποιος ωφελείται από την καταστολή της επιστημονικής έρευνας;
Ποιών η ισχύς και ο πλούτος απειλείται με τη πρόσβαση σε καθαρή και δωρεάν ενέργεια;
Ποιος έχει την επιθυμία να δημιουργήσει ένα σύστημα όπου όσο το δυνατόν λιγότεροι, έχουν τόσο δυνατόν περισσότερα και έτσι οι πολλοί έχουν πολύ λίγα;


Είναι πολύ προφανές, ειδικά τα τελευταία χρόνια, ότι η εξάρτηση της Γης από τα ορυκτά καύσιμα, δεν είναι αναγκαία απολύτως. Ωστόσο, συνεχίζουμε να δημιουργούμε πόλεμο, καταστροφή του περιβάλλοντος και να βλάπτουμε τη μητέρα Γη, ώστε να μπορέσουμε να συνεχίσουμε με τις ίδιες παλιές τεχνικές που παράγουν τρισεκατομμύρια δολάρια για εκείνους που βρίσκονται στην κορυφή του κλάδου της ενέργειας.
Εταιρικά μέσα ενημέρωσης εξακολουθούν να προωθούν την ιδέα ότι είμαστε σε μια ενεργειακή κρίση, ότι πλησιάζουμε σε ένα σοβαρό πρόβλημα λόγω έλλειψης πόρων. Είναι αστείο το πώς η ίδια ομάδα μετόχων που κατέχουν την ενεργειακή βιομηχανία, κατέχει επίσης εταιρικά μέσα ενημέρωσης. Αυτή φαίνεται να είναι και μια άλλη τακτική εκφοβισμού και μια άλλη δικαιολογία για να προκαλέσουν συγκρούσεις. Πώς μπορεί να υπάρχει έλλειψη πόρων, όταν έχουμε συστήματα που μπορούν να παρέχουν ενέργεια χωρίς οποιαδήποτε εξωτερική παρέμβαση; Αυτό σημαίνει ότι τα συστήματα αυτά θα μπορούσαν να λειτουργούν επ' άπειρον και να παρέχουν ενέργεια σε ολόκληρο τον πλανήτη, χωρίς την καύση ορυκτών καυσίμων. Αυτό θα εξαλείψει ένα μεγάλο μέρος των «λογαριασμών» που πληρώνετε για να ζήσετε και θα μειώσει τις επιβλαβείς συνέπειες που έχουν στη Γη και το περιβάλλον της. Ακόμα κι αν δεν πιστεύετε στην έννοια της ελεύθερης ενέργειας (επίσης γνωστή ως ενέργεια μηδενικού σημείου), έχουμε πολλές καθαρές πηγές ενέργειας που καθιστούν το σύνολο του κλάδου της ενέργειας παρωχημένο. Ωστόσο, αυτό το άρθρο θα επικεντρωθεί κυρίως στην έννοια της ελεύθερης ενέργειας που έχει αποδειχθεί ξανά και ξανά από τους ερευνητές σε όλο τον κόσμο, οι οποίοι έχουν πραγματοποιήσει διάφορα πειράματα και έχουν δημοσιεύσει το έργο τους πολλές φορές. Ένα μέρος αυτού του τεράστιου ποσού έρευνας θα παρουσιαστούν στο παρόν έγγραφο.

    "Οι έννοιες αυτές έχουν αποδειχθεί σε εκατοντάδες εργαστήρια σε όλο τον κόσμο, αλλά ποτέ δεν βλέπουν το φως της ημέρας. Αν οι νέες ενεργειακές τεχνολογίες αφεθούν ελεύθερες σε όλο τον κόσμο η αλλαγή θα είναι βαθιά. Θα επηρεάσει τους πάντες, θα εφαρμόζεται παντού. Οι τεχνολογίες αυτές είναι απολύτως το πιο σημαντικό πράγμα που έχει συμβεί στην ιστορία του κόσμου",
λέει Ο Δρ.Brian O'Leary, πρώην αστροναύτης της NASA και  καθηγητής φυσικής του Princeton.

Η Έρευνα

Αυτές οι έννοιες είναι επί του παρόντος υπό συζήτηση στο The Breakthrough Energy Movement Conference.

Το Casimir Effect -φαινόμενο Κάσιμιρ- είναι ένα αποδεδειγμένο παράδειγμα της ελεύθερης ενέργειας που δεν μπορεί να καταρριφθεί. Το Casimir Effect απεικονίζει το σημείο μηδέν ή κατάσταση του κενού της ενέργειας, η οποία προβλέπει ότι οι δύο μεταλλικές πλάκες κοντά μεταξύ τους έλκονται μεταξύ τους λόγω της ανισορροπίας στις κβαντικές διακυμάνσεις (0) (8). Μπορείτε να δείτε μια οπτική επίδειξη της έννοιας αυτής εδώ. Οι συνέπειες αυτού του γεγονότος είναι εκτεταμένες και έχουν γραφτεί γι' αυτές εκτενώς στη θεωρητική φυσική από τους ερευνητές σε όλο τον κόσμο. Σήμερα, αρχίζουμε να βλέπουμε ότι οι έννοιες αυτές δεν είναι μόνο θεωρητικές, αλλά, αντίθετα, πολύ πρακτικές και πολύ απλά καταστέλλονται.

    Τα κενά γενικά πιστεύεται ότι είναι κενά, αλλά ο Hendrik Casimir πίστευε ότι αυτές οι τσέπες του τίποτα, όντως πράγματι περιέχουν διακυμάνσεις των ηλεκτρομαγνητικών κυμάτων. Πρότεινε ότι δύο μεταλλικές πλάκες που κρατούνται χωριστά στο κενό σε απόσταση θα μπορούσαν να παγιδεύσουν τα κύματα, δημιουργώντας ενέργεια του κενού που θα μπορούσαν να προσελκύσουν ή να αποκρούσουν τις πλάκες. Όπως τα όρια μιας περιφερειακής κίνησης, έτσι η μεταβολή στην ενέργεια του κενού (ενέργεια μηδενικού σημείου) οδηγεί στο φαινόμενο Casimir. Πρόσφατες έρευνες που έγιναν στο Πανεπιστήμιο του Χάρβαρντ και στο Πανεπιστήμιο Vrije του Άμστερνταμ και αλλού απέδειξαν ότι το φαινόμενο Casimir σωστό (7).

Ένα έγγραφο που δημοσιεύτηκε στην Journal Foundations of Physics Letters, τον Αύγουστο του 2001, Τόμος 14, Τεύχος 4 δείχνει ότι οι αρχές της γενικής σχετικότητας μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να εξηγήσουν τις αρχές της ακίνητης ηλεκτρομαγνητικής γεννήτριας (MEG) (1). Αυτή η συσκευή λαμβάνει ηλεκτρομαγνητική ενέργεια από καμπύλο χώρο-χρόνο και εξάγει περίπου είκοσι φορές περισσότερη ενέργεια από την εισερχόμενη. Το γεγονός ότι υπάρχουν αυτά τα μηχανήματα είναι εκπληκτικό, είναι ακόμα πιο εκπληκτικό το γεγονός ότι οι μηχανές αυτές δεν εφαρμόζονται σε όλο τον κόσμο αυτή τη στιγμή. Θα εξαλείψουν εντελώς το σύνολο του κλάδου της ενέργειας, κανείς δεν θα πρέπει να πληρώνει τους λογαριασμούς και θα εξαλείψουν τη φτώχεια με εκθετικό ρυθμό. Αυτό το έγγραφο δείχνει ότι η ηλεκτρομαγνητική ενέργεια μπορεί να εξαχθεί από το κενό και να χρησιμοποιηθεί για να τροφοδοτήσει συσκευές εργασίας, όπως η ΜΕΟ χρησιμοποιήθηκε στο πείραμα. Το έγγραφο συνεχίζει να τονίζει πώς αυτές οι συσκευές είναι δυνατόν να αναπαραχθούν και να επαναληφθούν.

Τα αποτελέσματα της έρευνας αυτής έχουν χρησιμοποιηθεί από πολλούς επιστήμονες σε όλο τον κόσμο. Ένα από τα πολλά παραδείγματα είναι ένα έγγραφο που γράφτηκε από τον Theodor C. Loder, III, ομότιμο καθηγητή στο Ινστιτούτο για τη Μελέτη της Γης, Ωκεανών και Διαστήματος στο Πανεπιστήμιο του New Hampshire. Ο ίδιος υπογράμμισε τη σημασία των εννοιών αυτών στην εργασία του με τίτλο Διαστημικές και Επίγειες Μεταφορές και Ενεργειακές Τεχνολογίες για τον 21ο αιώνα (2).

    Υπάρχουν σημαντικές ενδείξεις ότι οι επιστήμονες, αφού ο Tesla ήξερε για αυτήν την ενέργεια, αλλά και ότι η ύπαρξή της και η πιθανή χρήση αποθαρρύνεται και μάλιστα καταστέλλεται κατά τον τελευταίο μισό αιώνα ή και περισσότερο (2), λέει ο Δρ.Theodor C. Loder III.

Ο Harold E. Puthoff, ένας Αμερικανός Φυσικός και Ph.D. από το Πανεπιστήμιο του Στάνφορντ, ως ερευνητής στο Ινστιτούτο Προηγμένων Μελετών στο Όστιν, του Τέξας δημοσίευσε ένα έγγραφο στο περιοδικό Physical Review A, ατομική, μοριακή φυσική και οπτική με τίτλο "Η βαρύτητα ως μια δύναμη στο σημείο μηδέν-διακύμανσης (3)". Στο έγγραφο του παρουσίασε ένα προτεινόμενο μοντέλο στο οποίο η βαρύτητα δεν είναι μια χωριστή υφιστάμενα θεμελιώδη δύναμη, αλλά είναι μάλλον μια δράση που προκαλείται από τις συνδεόμενες διακυμάνσεις μηδενικού σημείου του κενού, όπως φαίνεται από τη δύναμη Casimir. Αυτός είναι ο ίδιος καθηγητής που είχε στενές σχέσεις με το Υπουργείο Άμυνας των ΗΠΑ και ξεκίνησε έρευνα σε σχέση με την απομακρυσμένη προβολή. Τα ευρήματα αυτής της έρευνας είναι άκρως απόρρητα και το πρόγραμμα αμέσως έκλεισε λίγο μετά την έναρξη του (4).

Ένα άλλο εκπληκτικό έγγραφο με τίτλο "Η εξαγωγή ενέργειας και θερμότητας από το κενό", από τους ίδιους ερευνητές, αυτή τη φορά σε συνδυασμό με τον Daniel C. Cole, Ph.D. και Αναπληρωτή Καθηγητή στο Πανεπιστήμιο της Βοστώνης στο Τμήμα Μηχανολόγων Μηχανικών δημοσιεύθηκε στο ίδιο περιοδικό (5).

    Οι σχετικά πρόσφατες προτάσεις γίνονται στη βιβλιογραφία για την εξαγωγή ενέργειας και θερμότητας από το ηλεκτρομαγνητικό σημείο μηδέν ακτινοβολίας μέσω της χρήσης της δύναμης Casimir. Οι βασικές θερμοδυναμικές που εμπλέκονται σε αυτές τις προτάσεις αναλύονται και διευκρινίζονται εδώ, με το συμπέρασμα ότι ναι, κατ 'αρχήν, αυτές οι προτάσεις είναι σωστές (5).

Επιπλέον, σε ένα έγγραφο στο περιοδικό Physical Review A, Puthoff με τίτλο «Πηγή κενού ηλεκτρομαγνητικής ενέργειας μηδενικού σημείου (6)," ο Puthoff περιγράφει πώς η φύση μας παρέχει δύο εναλλακτικές λύσεις για την προέλευση της ηλεκτρομαγνητικής ενέργεια μηδενικού σημείου. Μία από αυτές είναι η παραγωγή από την κίνηση κβαντικής διακύμανσης των φορτισμένων σωματιδίων που αποτελούν το υποκείμενο. Η έρευνά του δείχνει ότι η κίνηση των σωματιδίων δημιουργεί το φάσμα της ενέργειας μηδενικού σημείου, με τη μορφή της αυτο-αναγέννησης κοσμολογικού κύκλου ανάδρασης.

Πριν σχολιάσετε το άρθρο, παρακαλούμε να διαβάσετε το άρθρο, να δείτε τις πηγές και να παρακολουθήσετε τα βίντεο. Πολλές από τις ερωτήσεις σας μπορούν να απαντηθούν εκεί. Έχουμε συναντήσει πολλούς οι οποίοι σπεύδουν να σχολιάσουν χωρίς να εξετάσουν τις πληροφορίες που παρουσιάζονται. Αυτό είναι ένα απόσπασμα από το ντοκιμαντέρ Thrive, μπορείτε να δείτε το πλήρες ντοκιμαντέρ, κάνοντας κλικ στον τίτλο.

    "Είχαμε μεγάλους στρατιωτικούς που ρίσκαραν να πουν ναι αυτά τα πράγματα είναι αληθινά. Γιατί νομίζετε ότι το στρατιωτικό βιομηχανικό σύμπλεγμα δεν θέλει να κάνει δήλωση, γιατί θα αρχίσετε να σκέφτεστε για το τι είδους τεχνολογίας είναι πίσω από αυτό, ότι είναι η κατώτατη γραμμή", λέει ο Adam Trombly, Φυσικός, Εφευρέτης.

Όπως είδαμε πολλές φορές παραπάνω, η ενέργεια που αυτά τα συστήματα χρησιμοποιούν εκχυλίζεται από το ύφασμα του χώρου γύρω μας. Αυτό σημαίνει ότι δεν μπορεί να μετρηθεί, το οποίο δημιουργεί μια απειλή για την μεγαλύτερη βιομηχανία στον πλανήτη, την ενέργεια. Μια βιομηχανία που είναι εν μέρει υπεύθυνη για την καταστροφή του πλανήτη μας και μια βιομηχανία που μαζεύει σε εκατοντάδες τρισεκατομμύρια δολάρια κάθε χρόνο. Δεν είναι κακό να δίνεται, μόνο η συνειδητοποίηση πρέπει να γίνει, ότι έχουμε τη δύναμη να επιλέξουμε να το αλλάξουμε ανά πάσα στιγμή. Οι τεχνολογίες αυτές θα αλλάξουν εντελώς τα πάντα, αλλά είναι σημαντικό να θυμόμαστε ότι η λειτουργία της τεχνολογίας εξαρτάται από το επίπεδο της συνείδησης που οι χειριστές της λειτουργού. Είναι η ανθρώπινη φυλή έτοιμη για μια τέτοια μεταμόρφωση;
Τίποτα δεν μπορεί να λειτουργήσει εάν η συνείδηση ​​πίσω από αυτό προέρχεται από ένα μέρος της αγάπης, της ειρήνης, της συνεργασίας και της κατανόησης. Η επιθυμία για το καλό όλων των όντων του πλανήτη θα είναι η κινητήρια δύναμη για την απελευθέρωση αυτών των τεχνολογιών.

    "Οι τεχνολογίες αυτές κλειδωμένες σε μαύρα σχέδια προϋπολογισμού, θα χρειαστεί μια πράξη του Θεού για να εμφανιστούν για το όφελος της ανθρωπότητας" (2), λέει ο Ben Rich, πρώην Διευθυντής της Διεύθυνσης skunkworks της Lockheed.

Ελπίζω να έχουμε δώσει αρκετές πληροφορίες εδώ για όσους ενδιαφέρονται για την προώθηση της έρευνας τους για το θέμα. Υπάρχουν πολλά σε αυτή την τεχνολογία και υποκατηγορίες σε πολλές άλλες περιοχές από την αρχαία ιστορία στην ιερή γεωμετρία και σε όλη τη διαδρομή με τα UFO. Η τεχνολογία που περιγράφεται στο παρόν έγγραφο είναι παρόμοια με αυτό που αναφέρει ο Δρ.O'Leary εδώ σε σχέση με τα συστήματα πρόωσης και ένα απομονωμένο τομέα ενέργειας.



Αυτό το άρθρο έγινε απλώς για να σας δώσουμε περισσότερες πληροφορίες και έρευνες για να σας δείξει πόσο εφαρμόζονται οι έννοιες αυτές και τις τεράστιες επιπτώσεις που μπορούν να έχουν.

Έρευνα-Μετάφραση-Επιμέλεια-Απόδοση κειμένων στα Ελληνικά ΑΟΡΑΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ
Αναφορές:
     0.  http://www.nature.com/nature/journal/v457/n7226/edsumm/e090108-01.html 

  1. http://link.springer.com/article/10.1023/A%3A1012369318404
  2. http://www.disclosureproject.org/docs/pdf/OutsideTheBox-TedLoderPaper.pdf
  3. http://pra.aps.org/abstract/PRA/v39/i5/p2333_1
  4. http://www.scientificexploration.org/journal/jse_10_1_puthoff.pdf
  5. http://pre.aps.org/abstract/PRE/v48/i2/p1562_1
  6. http://pra.aps.org/abstract/PRA/v40/i9/p4857_1
  7. http://www.scientificamerican.com/article.cfm?id=darpa-casimir-effect-research
  8. http://physics.aps.org/story/v2/st28
Πηγές:

  1. http://www.bu.edu/me/people/faculty/ae/cole/
  2. http://www.collective-evolution.com/2013/10/11/multiple-scientists-confirm-the-reality-of-free-energy-heres-the-proof/
  3. http://www.collective-evolution.com/2013/01/07/free-energy-searl-effect-generator/


Άδεια Creative Commons
Οι αναρτήσεις μας μπορούν να δημοσιεύονται από οποιονδήποτε αρκεί να αναφέρεται με ενεργό σύνδεσμο ο δημιουργός.

Το έργο με τίτλο Πλέον Πολλοί Επιστήμονες Επιβεβαιώνουν την Ελεύθερη Ενέργεια (ΒΙΝΤΕΟ) από τον δημιουργό ΑΟΡΑΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ διατίθεται με την άδεια Creative Commons Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 4.0.

Δημοσίευση σχολίου

Επιτρέπονται σχόλια σε ότι γλώσσα θέλετε, φυσικά και σε greeklish.
ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ ΔΕΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ

ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΩΝ ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΩΝ

ΔΕΝ ΦΕΡΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΑ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Νεότερη Παλαιότερη

'