ΤΡΟΜΟΣ! Μυστήριο Ζώο έφαγε έναν Μεγάλο Λευκό Καρχαρία 3 μέτρων (ΒΙΝΤΕΟ)

Επιστήμονες στην Αυστραλία έβαλαν συσκευή εντοπισμού σε ένα μήκους 3 μέτρων μεγάλο λευκό καρχαρία, ως μέρος του προγράμματος για την παρακολούθηση αυτών των ζώων. Τέσσερις μήνες αργότερα, βρήκαν την συσκευή εντοπισμού να έχει ξεβραστεί σε μια παραλία. Κάτι πραγματικά πολύ μεγάλο έφαγε αυτό αρπακτικό που βρίσκεται στην κορυφή της τροφικής αλυσίδας. Αλλά τι πλάσμα θα μπορούσε να έχει για δείπνο τέτοιο άγριο ​​θήραμα;


Η ανάκτηση της συσκευής εντοπισμού έδειξε ταχεία αύξηση της θερμοκρασίας και ξαφνική βουτιά σε βάθος 600 μέτρων. Έμεινε εκεί για πολλές μέρες, τριγύρισε και μερικές φορές ανέβηκε για να πάει κάτω και πάλι, μέχρι να φθάσει τελικά στην ακτή. Αυτό είναι όλες οι πληροφορίες που οι επιστήμονες έχουν συγκεντρώσει από τη συσκευή εντοπισμού.

Οι ερευνητές πιστεύουν ότι τα στοιχεία δείχνουν ότι ένα υπερ-αρπακτικό καταβρόχθισε τον καρχαρία, έπειτα, κολύμπησε προς τα κάτω με υψηλή ταχύτητα και συνέχισε τη ζωή του. Η καταγεγραμμένη θερμοκρασία δείχνει ότι η συσκευή παρακολούθησης ήταν μέσα στο πεπτικό σύστημα του μυστηριώδους τέρατος μέχρι που βγήκε.



Έρευνα-Μετάφραση-Επιμέλεια-Απόδοση ΑΟΡΑΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ
Αναφορές:

  1. http://sploid.gizmodo.com/what-the-heck-would-eat-a-9-foot-great-white-shark-1586991095


Άδεια Creative Commons
Οι αναρτήσεις μας μπορούν να δημοσιεύονται από οποιονδήποτε αρκεί να αναφέρεται με ενεργό σύνδεσμο ο δημιουργός.

Το έργο με τίτλο AΟΡΑΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ από τον δημιουργόΑΟΡΑΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ διατίθεται με την άδεια Creative Commons Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 4.0.

Δημοσίευση σχολίου

Επιτρέπονται σχόλια σε ότι γλώσσα θέλετε, φυσικά και σε greeklish.
ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ ΔΕΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ

ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΩΝ ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΩΝ

ΔΕΝ ΦΕΡΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΑ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Νεότερη Παλαιότερη

'