Εκκλησία Φαντασμάτων στην Τσεχία (ΒΙΝΤΕΟ)

Σε ένα μικρό χωριό της Τσεχίας, βρίσκεται η εκκλησία που ίσως χαρακτηρίζεται ως η πιο στοιχειωμένη εκκλησία στην Ευρώπη. Λοιπόν, μπορεί να μην είναι στοιχειωμένη, αλλά είναι σίγουρα γεμάτη φαντάσματα.


Σύμφωνα με πληροφορίες αυτό το κτίριο του 17ου αιώνα, η λατρεία εντός του κτιρίου έπεσε σε παρακμή τα τελευταία χρόνια και έπρεπε να κλείσει για το κοινό. Δεν είναι πλέον κατάλληλη να εξυπηρετεί τον επιδιωκόμενο σκοπό της, οι ντόπιοι καλλιτέχνες πρόσφατα την μετέτρεψαν σε εικαστικό ίδρυμα. Έχουν τοποθετηθεί πολλές φιγούρες όμοιες με φαντάσματα σε όλα τα στασίδια και τους διαδρόμους, δημιουργώντας αυτή τη στοιχειωμένη και όμορφη εμφάνιση.

Δυστυχώς, δεν μπορούμε να το διαπιστώσουμε ιδίοις όμμασι, καθώς  η τοποθεσία κρατείται μυστική. Ωστόσο, αυτή η εκκλησία δεν είναι το μόνο στοιχειωμένο κτίριο.Έρευνα-Επιμέλεια-Απόδοση κειμένου στα Ελληνικά ΑΟΡΑΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ


Άδεια Creative Commons
Οι αναρτήσεις μας μπορούν να δημοσιεύονται από οποιονδήποτε αρκεί να αναφέρεται με ενεργό σύνδεσμο ο δημιουργός.

Το έργο με τίτλο Εκκλησία Φαντασμάτων στην Τσεχία (ΒΙΝΤΕΟ) από τον δημιουργό ΑΟΡΑΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ διατίθεται με την άδεια Creative Commons Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 4.0.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επιτρέπονται σχόλια σε ότι γλώσσα θέλετε, φυσικά και σε greeklish.
Σύντομα θα ξεκλειδώσουμε τα σχόλια και θα επιτρέψουμε το τρολάρισμα.
ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ ΔΕΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ

ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΩΝ ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΩΝ

ΔΕΝ ΦΕΡΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΑ ΑΝΩΝΥΜΑ ¨Η ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Να επιτραπεί η καύση των νεκρών στην Ελλάδα;

Τι θεματολογία και event θα προτιμούσατε;

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Δημοφιλείς αναρτήσεις