Συνελήφθη ο Χρήστος Βαρελάς δίδυμος αδερφός του κασκαντέρ του Τσακ Νόρις, Βασίλη Βαρελά για το «συμβόλαιο θανάτου»

Στα χέρια των αντρών της Ασφάλειας έπεσε ο Χρήστος Βαρελάς, δίδυμος αδερφός του διαβόητου και αδίστακτου κακοποιού Βασίλη, ο οποίος έγινε γνωστός…ως κασκαντέρ παλιότερα του ηθοποιού Τσακ Νόρις.


Ο 52χρονος Χρήστος Βαρελάς συνελήφθη μετά από οργανωμένη επιχείρηση της Αστυνομίας και ενώ εκκρεμούσαν σε βάρος του δύο εντάλματα σύλληψης της ανακρίτριας Καλαμάτας καθώς και απόφαση του εφετείου κακουργημάτων Καλαμάτας για σωρεία κακουργηματικών πράξεων. Κύριες πράξεις μεταξύ αυτών και η ηθική αυτουργία από κοινού με τον αδερφό του, σύμφωνα με πληροφορίες, για την διπλή εκτέλεση του 35χρονου Αλβανού Φιλίπ Μεσάι και του μόλις 2,5 ετών παιδιού του, το 2011 στις όχθες του ποταμού Πάμισου, στη Μεσσήνη.

Επίσης ο δίδυμος αδερφός του Βασίλη Βαρελά διεύθυνε από κοινού με τον αδερφό του που έδινε εντολές μέσα από τις φυλακές Κέρκυρας, την συμμορία τους που ήταν ο φόβος και ο τρόμος της Μεσσηνίας και ενεχόταν σε διακίνηση ναρκωτικών και εκβιασμούς καταστημάτων για παροχή «προστασίας».

Μάλιστα πριν δύο μήνες, η ΕΛ.ΑΣ. μετά από πολλαπλές και ταυτόχρονες επιχειρήσεις κατάφερε να «ξεδοντιάσει» το κύκλωμα των αδερφών Βαρελά και τώρα ήταν απλά η σειρά του Χρήστου…

Αναδημοσίευση από το ΚΟΥΤΙ ΤΗΣ ΠΑΝΔΩΡΑΣ

Δημοσίευση σχολίου

Επιτρέπονται σχόλια σε ότι γλώσσα θέλετε, φυσικά και σε greeklish.
ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ ΔΕΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ

ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΩΝ ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΩΝ

ΔΕΝ ΦΕΡΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΑ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Νεότερη Παλαιότερη

'