Όντως μια υπερφυσική Οντότητα επιτέθηκε στο κατάστημα στο Νιου Χαμσάιρ; (ΒΙΝΤΕΟ)

Εάν είστε ένας σκεπτικιστής της μεταφυσικής, νομίζω ότι είναι αρκετά ασφαλές να πώ ότι δεν υπάρχει καμιά κατάθεση μάρτυρα ή ένα βίντεο στον κόσμο που θα μπορούσε ενδεχομένως να σας πείσουν ότι τα φαντάσματα είναι πραγματικά.
Το αντιλαμβανόμαστε αυτό, εδώ στα ΑΟΡΑΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ, αλλά επειδή δίνουμε μεγάλη προσοχή σε όλα τα θέματα του μεταφυσικού, ιστορίες όπως αυτό πιάνει το μάτι μας στο μεγάλο δρόμο. Είτε πιστεύετε είτε όχι, είναι στο χέρι σας απολύτως...

Το AOL αναφέρει ότι σε ένα κατάστημα στη μικρή πόλη του Gilford, στο Νιού Χαμσάιρ υπήρξε θέαση από μια πιθανή περίπτωση παραφυσικής δραστηριότητας στα τέλη του Μαρτίου. Το φαινόμενο άρχισε όταν η υπάλληλος Heidi Boyd άκουσε μια δυνατή έκρηξη στο κτίριο και στη συνέχεια ανακάλυψε ότι η πηγή του θορύβου ήταν ένας γυάλινος δίσκος τούρτας, ο οποίος είχε φαινομενικά πέσει από τον πάγκο και έσπασε σε κομμάτια στο πάτωμα. Μόλις εκείνη και ο ιδιοκτήτης του καταστήματος Steve Buzzota παρακολουθούσαν τις κάμερες ασφαλείας γυρίζοντας πίσω το βίντεο, συνειδητοποίησαν όμως ότι κάτι έσπρωξε τον δίσκο πραγματικά από τον πάγκο, με μια εντελώς αόρατη δύναμη.

Ο Buzzota λέει ότι δεν είναι η πρώτη φορά που παραφυσική δραστηριότητα έχει συμβεί στο εσωτερικό του κτιρίου και ότι πολλοί πελάτες έχουν αναφέρει περίεργα συναισθήματα και θορύβους στο κατάστημα. Λέει, επίσης, ότι ακούει πολλές φορές παράξενα βήματα, όταν είναι μόνος στο κτίριο. "Όποιος έχει κάτσει εδώ για αρκετό χρόνο έχει δει κάτι", πρόσθεσε η διευθύντρια Lisa Giles. "Όταν ανοίξαμε για πρώτη φορά το χώρο, είδαμε το φάντασμα ενός ανθρώπου να στέκεται στην πόρτα".

Δείτε το πλήρες βίντεο του περιστατικού παρακάτω, το οποίο εξετάζεται επί του παρόντος από τους τοπικούς κυνηγούς φαντασμάτων.



Μετάφραση-Επιμέλεια-Απόδοση στα Ελληνικά ΑΟΡΑΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ
Πηγές:
http://jobs.aol.com/articles/2014/03/26/ghost-surveillance-video/?a_dgi=aolshare_facebook
http://www.wmur.com/news/ghost-hunters-to-investigate-gilford-store-surveillance-video/25093166
http://www.huffingtonpost.com/2014/03/25/ghostly-video-nh_n_5028746.html

Άδεια Creative Commons
Οι αναρτήσεις μας μπορούν να δημοσιεύονται από οποιονδήποτε αρκεί να αναφέρεται με ενεργό σύνδεσμο ο δημιουργός.
Το έργο με τίτλο Όντως μια υπερφυσική Οντότητα επιτέθηκε στο κατάστημα στο Νιου Χαμσάιρ; (ΒΙΝΤΕΟ) και το κείμενο του από τον δημιουργό ΑΟΡΑΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ διατίθεται με την άδεια Creative Commons Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 4.0 Διεθνές .

Δημοσίευση σχολίου

Επιτρέπονται σχόλια σε ότι γλώσσα θέλετε, φυσικά και σε greeklish.
ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ ΔΕΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ

ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΩΝ ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΩΝ

ΔΕΝ ΦΕΡΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΑ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Νεότερη Παλαιότερη

'