Χαμός στο Διαδίκτυο! Εκπρόσωπος του Βατικανού ανακοίνωσε ότι δεν θα συμβεί η Δευτέρα Παρουσία -Πρόκειται για ψέμα;

Έντονες αψιμαχίες μεταξύ αναγνωστών και πιστών, κύμα αμφισβήτησης αλλά και πολλά μειδιάματα έχει προκαλέσει η είδηση ότι εκπρόσωπος του Βατικανού ανακοίνωσε ότι το Βατικανό δεν περιμένει πλέον την Δευτέρα παρουσία. Πολλοί ωστόσο εικάζουν ότι πρόκειται για φάρσα. Ας δούμε την είδηση περαιτέρω.

Όπως έγραψε η ιστοσελίδα WWN (http://waterfordwhispersnews.com)

Ένας εκπρόσωπος του Βατικανού ανακοίνωσε επίσημα στις 18/04/2014 ότι o δεύτερος ερχομός του Ιησού, του μονογενή υιού  του Θεού, δεν μπορεί να συμβεί τώρα τελικά, αλλά προέτρεψε τους πιστούς να συνεχίσουν να πιστεύουν, ανεξάρτητα από την ανακοίνωση​​.

Ο Καρδινάλιος Giorgio Salvadore είπε στο WWN ότι αυτή η χρόνια που αποτελεί την 1.981στή επέτειο, θα είναι η τελευταία που το Βατικανό θα περιμένει τον Κύριο να επιστρέψει στη γη.

"Εμείς απλά αισθανόμαστε ότι ο Ιησούς δεν έρχεται όπως φαίνεται", είπε ο Καρδινάλιος. "Έχουν περάσει αιώνες τώρα. Ίσως κάνει εξαντλητικά άλλα, πραγματικά, καλά πράγματα για τους ανθρώπους κάπου αλλού".

Σχεδόν δύο χιλιάδες χρόνια πριν, ο Ιησούς υποσχέθηκε στους μαθητές του ότι θα ερχόταν και πάλι στο κεφάλαιο Ιωάννη 14:1-3 της Αγίας Γραφής: "Μὴ ταρασσέσθω ὑμῶν ἡ καρδία· πιστεύετε εἰς τὸν Θεόν, καὶ εἰς ἐμὲ πιστεύετε. ἐν τῇ οἰκίᾳ τοῦ πατρός μου μοναὶ πολλαί εἰσιν· εἰ δὲ μή, εἶπον ἂν ὑμῖν· πορεύομαι ἑτοιμάσαι τόπον ὑμῖν·καὶ ἐὰν πορευθῶ καὶ ἑτοιμάσω ὑμῖν τόπον, πάλιν ἔρχομαι καὶ παραλήψομαι ὑμᾶς πρὸς ἐμαυτόν, ἵνα ὅπου εἰμὶ ἐγώ, καὶ ὑμεῖς ἦτε".

μετάφραση:
«Ας μην ταράζεται η καρδιά σας. Να ασκείτε πίστη στον Θεό, να ασκείτε πίστη και σε εμένα. 2 Στο σπίτι του Πατέρα μου υπάρχουν πολλές κατοικίες. Αλλιώς θα σας το έλεγα, επειδή πηγαίνω να σας ετοιμάσω τόπο. 3 Επίσης, αν πάω και σας ετοιμάσω τόπο, έρχομαι ξανά και θα σας πάρω κοντά μου, ώστε εκεί που είμαι εγώ να είστε και εσείς» .

Το Βατικανό υπεραμύνθηκε το σπάσιμο της υπόσχεσης του Ιησού, υποστηρίζοντας ότι "πιθανόν να έπινε κρασί" κατά τη στιγμή που έκανε τα σχόλια.

"Έχοντας τη δυνατότητα να μετατρέψει το νερό σε κρασί είχε τα υπέρ και τα κατά του", πρόσθεσε ο Καρδινάλιος Salvadore. "Όλοι κάνουν υποσχέσεις που δεν μπορούν να κρατήσουν, όταν έχουν πιεί. Ο Ιησούς δεν είναι διαφορετική".

Η εκκλησία είπε ότι θα επικεντρώσει τώρα την προσοχή της στην ανοικοδόμηση της φήμη της σε όλο τον κόσμο, αλλά θα κρατήσει μια αισιοδοξία για το δεύτερο ερχομό του σωτήρα.

Μετάφραση-Επιμέλεια-Απόδοση στα Ελληνικά ΑΟΡΑΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ
Πηγές:

  1. http://waterfordwhispersnews.com/2014/04/18/jesus-not-coming-back-by-the-looks-of-it-admits-vatican/
  2. http://www.synaxarion.gr/gr/cpgid/fdb298b18d9041d5a42823bccb77d450/cmspage.aspx
  3. http://www.abovetopsecret.com/forum/thread1008595/pg1
  4. http://www.nairaland.com/1713582/jesus-not-coming-back-looks
  5. http://www.trendolizer.com/2014/04/jesus-not-coming-back-by-the-looks-of-it-admits-vatican.html

10 Σχόλια

Επιτρέπονται σχόλια σε ότι γλώσσα θέλετε, φυσικά και σε greeklish.
ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ ΔΕΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ

ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΩΝ ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΩΝ

ΔΕΝ ΦΕΡΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΑ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

  1. Αυτό που λένε είναι αντίθετο με τον όρο Χριστιανοσύνη, αφού ο Χριστός είναι θεός και όχι ένας απλός άνθρωπος που δίνει υποσχέσεις και δεν τις κρατάει επειδή είναι μεθυσμένος από το κρασί.
    Ο Χριστός μας κρατάει τις υποσχέσεις του και εσείς που έχετε αναλάβει να μεταδίδεται τα αληθινά λόγια του θα έπρεπε τουλάχιστον να μην τα διαψεύδετε.
    Αίσχος και ντροπή που σας έχουν δώσει το δικαίωμα να έχετε άποψη σε αυτή την ιερή θρησκεία.
    Εμείς είμαστε δημιούργημα του Χριστού άρα αυτό μας καθιστά ανίκανους να μπορούμε να παραποιούμε τα λόγια του με τόσα ψέματα και κακοήθειες.
    Ο Κύριος Ιησούς Χριστός μας εύχομαι να μας συγχωρήσει γιατί έχω την εντύπωση ότι θα βρέξει φωτιά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Άμα βρέξει φωτιά κρύψου σε καμιά σπηλιά μαζί με τα άλλα πρόβατα. Αντί να μπεις σε σκέψεις για το ρόλο που παίζουν οι τσοπάνδές σας....Εγώ βλέπω ότι εδώ και καιρό βρέχει μυαλά και πολλά πρόβατα ξυπνάνε.

      Διαγραφή
  2. Αν όντως είναι αλήθεια ο Πατριάρχης Κωνσταντινουπόλεως γιατί συνομιλεί και συμπροσεύχεται μαζί τους; Μία είναι η πραγματική θρησκεία, θέλουν να την αλώσουν γιατί ο άνθρωπος που πιστεύει μέσα από αυτή έρχεται κοντά στον Κύριο ηρεμεί και γαληνεύει και παίρνει υπομονή και θάρρος. Θα υπερασπίζω μέχρι τελευταίας ρανίδας του αίματος μου τας σημαίας την πίστη μου και την οικογένεια μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το πρόβλημα αυτών των επισκόπων ειναι οτι προσπαθούν να ερμηνευσουν τον Χριστιανισμό μακρια απο το πρισμα της αρχαίας Εβραικής Θεολογίας.Όποιος λοιπόν ξεφευγει απο το μαντρί τον τρωει ο λύκος.Και όποιος ξεχνά την πατρώα θρησκεια της παλαιάς διαθηκης και προσπαθει να ερμηνευσει το Χριστό ως νέα θρησκεία στο τέλος καταποντίζεται.
    Ο Χριστός ειναι ο Μεσσίας γιατι εκπληρώνει όλες τις προφητείες και υποσχέσεις της Εβραικής παλαιάς διαθηκης.Κατα την παλαιά διαθηκη , ακόμα και ο επιγειος παραδεισος ήταν ενας τοπος δοκιμασιας για τον άνθρωπο και ο προθάλαμος του αληθινού επουρανιου παραδείσου.Για αυτό και στον επιγειο παραδεισο ο Θεός έβαλε και τον διαβολο ώστε να δοκιμάσει τον ανθρωπο.
    Η γη που ζουμε ειναι προιόν της φθοράς της αμαρτίας.Η δευτέρα παρουσία θα γίνει, όταν ο Κϋριος παυσει αυτήν την προσωρινή γη για πάντα και έρθει να κρίνει ποιοι ειναι άξιοι να ζήσουν μαζί του στον αιώνιο και ουράνιο παραδεισο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Οσο θα υπαρχουν "ΡΩΜΑΙΟΙ" και "κοτζαμπασιδες" θα υπαρχουν και ΧΡΙΣΤΟΙ για σταυρωση !!!
    Βγαλτε τη "τσιμπλα" και ξεστραβωθητε !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Γιατί να έρθει ο Χριστός, για να τον ξανασταυρώσουνε τα ιερατεία........;;;;; Και να έρθει και να παει να τους πει οτι ειμαι ο Χριστός , θα τον πιστέψουνε......;;;;; Μια απο τα ίδια θα έχουμε. Γι αυτό και είπε "Δεν θα με ξαναδείτε αν δεν πείτε ευλογημένος ο ερχόμενος εν ονόματι κυρίου".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. το βατικανο ειναι μεγαλη mafia ασε που ο παπας συμμετεχει σε σατανιστικες τελετες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. το βατικανο ειναι μεγαλη mafia ασε που ο παπας συμμετεχει σε σατανιστικες τελετες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΠΟΥ ΣΥΜΕΤΕΧΕΙ Ο ΦΡΑΝΚΥ; ΤΑ ΑΥΤΙΑ ΜΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Νεότερη Παλαιότερη

'