Είναι ο Μπλε Σκύλος του Τέξας το πραγματικό Τσουπακάμπρα (Chupacabra); -ΒΙΝΤΕΟ

Το τέρας μυστήριο γνωστό ως Chupacabra (Τσουπακάμπρα), ή "goat-sucker" (πίνει αίμα κατσίκας), έχει  βάση ως αστικός μύθος σε όλη την Αμερική για δεκαετίες και οι ιστορίες της υποτιθέμενης ύπαρξης του έχουν εμπνεύσει ιστορίες δίπλα στο τζάκι, βιβλία, τραγούδια, ταινίες, αποκριάτικες στολές και ακόμα περισσότερα, τοποθετώντας το μαζί με τους φίλους του, τα άλλα Κρυπτιδικά Τέρατα  (cryptids) ο Sasquatch ή Μεγαλοπόδαρος (Σάσκουατς), ο Mothman (Πεταλουδάνθρωπος) και o Jersey Devil.
Ακριβώς όπως αυτά τα πλάσματα , το Chupacabra έχει καταφέρει να ξεφύγει από τις επιστημονικές αποδείξεις, αλλά η εμπειρογνώμων της άγριας ζωής Δρ.Phyliss Canyon ισχυρίζεται ότι έχει βρει τι συμβαίνει πραγματικά.  



Από το 2005, η Canyon δεν μπορεί να βρει το μυστηριώδες αρπακτικό που βρίσκεται πίσω από τις μαζικές δολοφονίες των κοτόπουλων στις ράντσο της στην πόλη Cuero του Ανατολικού Τέξας. Το μόνο που ήξερε ήταν ότι το θηρίο ήταν κάτι που ποτέ δεν είχε αντιμετωπίσει στο παρελθόν: συστηματικά ξέσκιζε τους λαιμούς των πουλιών για να ρουφήξει το αίμα τους. Τέλος, το 2008, η αστυνομία που περιπολούσε στην περιοχή τράβηξε πλάνα από ένα παράξενο πλάσμα που μοιάζει με σκύλο να τρέχει στο χωματόδρομο.



Η Canyon έχει ένα διατηρημένο δείγμα του λεγόμενου "Μπλε Σκύλου του Τέξας", το οποίο έχει παχύ, σχεδόν άτριχο δέρμα, μεγάλα δόντια και φωτεινά μπλε μάτια. Η ανάλυση του DNA δείχνει ότι μπορεί να είναι ένα προηγουμένως άγνωστο υβρίδιο λύκου-κογιότ.



Αυτές οι εικόνες προέρχονται από ένα πρόσφατο επεισόδιο της σειράς Science Channel's The Unexplained Files και εδώ είναι ένα απόσπασμα από εκείνο το επεισόδιο που δείχνει τα πλάνα της αστυνομίας με το πλάσμα σε κίνηση:




Έρευνα-Μετάφραση-Απόδοση στα Ελληνικά ΑΟΡΑΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ
Πηγές
http://news.discovery.com/animals/mysterious-blue-dog-in-texas-claimed-to-be-chupacabra-130829.htm
http://www.forteantimes.com/features/fbi/6298/texas_blue_dogs.html
http://science.discovery.com/tv-shows/the-unexplained-files/the-unexplained-files-videos/a-chupacabra-cousin.htm

Δημοσίευση σχολίου

Επιτρέπονται σχόλια σε ότι γλώσσα θέλετε, φυσικά και σε greeklish.
ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ ΔΕΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ

ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΩΝ ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΩΝ

ΔΕΝ ΦΕΡΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΑ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Νεότερη Παλαιότερη

'