Κορεάτης Πλαστικός Χειρούργος είχε Γυάλινες Κολώνες γεμάτες με Ανθρώπινες Γνάθους

Ενώ η συλλογή εκατοντάδες από ανθρώπινα οστά ως τρόπαια δεν είναι μια ασυνήθιστη πρακτική μεταξύ των ιστορικών τυράννων, μανιακών δολοφόνων και σούπερ κακοποιών, είναι ιδιαίτερα ανατριχιαστική όταν πρόκειται για το χόμπι ενός θεράποντος ιατρού (ακόμη και όταν δεν είναι ο Χάνιμπαλ Λέκτερ). Απλώς φανταστείτε ότι είστε ένας εισερχόμενος ασθενής σε μια υψηλού επιπέδου κλινική αισθητικής χειρουργικής και να μπείτε στο γραφείο του γιατρού για την πρώτη σας επίσκεψη, να συναντήσετε αυτές τις γιγαντιαίες γυάλινες κολώνες γεμάτες με τα οστά από ανθρώπινες γνάθους.




Προφανώς αυτό το φρικτό θέαμα δεν αποθαρρύνει τους πλούσιους ασθενείς ενός πλαστικού χειρουργού στη Σεούλ της Νότιας Κορέας, στον οποίο πρόσφατα επιβλήθηκε πρόστιμο και διατάχθηκε να αφαιρέσει τις κολώνες , οι οποίες περιείχαν περίπου δύο χιλιάδες θραύσματα από σαγόνια. Τα περισσότερα από τα οστά ήταν αφαιρεμένα τμήματα από μια πολύ δημοφιλής αισθητική επέμβαση που ονομάζεται χειρουργική επέμβαση "διπλού σαγονιού".

Σύμφωνα με την Medical Daily, φωτογραφίες από τις κολώνες αυτές είχαν αναρτηθεί στην ιστοσελίδα της κλινικής και μόνο μετά από έντονες αντιπαραθέσεις αφαιρέθηκαν, οδηγώντας τελικά τους αξιωματούχους υγείας να τιμωρήσουν τον γιατρό για τη μη ορθή διάθεση των ιατρικών αποβλήτων.

Μετάφραση-Επιμέλεια-Απόδοση στα Ελληνικά ΑΟΡΑΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ
Πηγή:
http://www.medicaldaily.com/two-towers-jaw-bone-korean-plastic-surgeon-gets-fined-takes-down-glass-towers-patients-extractions

Δημοσίευση σχολίου

Επιτρέπονται σχόλια σε ότι γλώσσα θέλετε, φυσικά και σε greeklish.
ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ ΔΕΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ

ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΩΝ ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΩΝ

ΔΕΝ ΦΕΡΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΑ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Νεότερη Παλαιότερη

'